Kremy uniwersalne

Nacomi Glass Skin, Special Day Face Cream Krem do twarzy

Nacomi Glass Skin Krem do Twarzy 50ml

• 23 kwietnia 2025 o 20:15
    Glass skin forever
    Po tej maseczce mam tak idealną buzię, że jak patrzę w lustro to mam wrażenie, że używam jakiegoś filtru z tiktoka. Nie spodziewałam się, aż takiego efektu!
    Zalety:
    • nawilżenie skóry
    azile18
    13 stycznia 2025 o 20:03
    Jak z okładki
    Ostatnio miałam okazję wypróbować krem Nacomi Glass Skin i jestem absolutnie zachwycona! To kosmetyk, który wprowadził moją pielęgnację na nowy poziom. Krem znajduje się w szklanym słoiczku, co estetycznie wygląda na półce, ale przyznam szczerze, że nie jestem wielką fanką tego typu opakowań. Wolę pompki lub pipetki, bo są bardziej higieniczne i praktyczne. Jednak po doświadczeniu z tym produktem muszę przyznać, że przymykam oko na ten minus, bo jego zalety zdecydowanie przeważają. Konsystencja kremu jest lekka, ale jednocześnie bogata, idealna do stosowania na dzień. Wchłania się błyskawicznie, a skóra po aplikacji staje się delikatnie matowa, ale równocześnie odżywiona i nawilżona – po prostu przyjemna w dotyku i odbiorze. To połączenie matu z odżywieniem daje świetny efekt, który utrzymuje się przez cały dzień. Krem naprawdę sprawia, że skóra wygląda na zdrową, promienną i gładką. Od kiedy zaczęłam go stosować, zauważyłam, że moja cera jest bardziej jednolita, nawilżona i ma naturalny blask. Efekt szklanej skóry, o którym pisze producent, jest jak najbardziej realny! Dodatkowo, krem wchłania się błyskawicznie i nie pozostawia tłustego filmu, co jest dla mnie dużym plusem, bo moja skóra nie przepada za ciężkimi formułami. Krem zawiera naturalne składniki, które świetnie pielęgnują skórę, takie jak ekstrakt z aloesu, witamina E i kwas hialuronowy. Dzięki temu skóra jest dobrze nawilżona, zregenerowana i wygląda na zdrową. Jest to kosmetyk, który nie tylko daje chwilowy efekt, ale także działa na dłuższą metę. Po przetestowaniu kremu Nacomi Glass Skin mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z tych produktów, które na stałe zagościły w mojej codziennej pielęgnacji. Zdecydowanie zasługuje na pochwałę!
  • 15 listopada 2024 o 14:44
    Perfekcyjna cera na wyjątkowe dni
    Nacomi Glass Skin, Special Day Face Cream to idealny produkt dla tych, którzy marzą o nieskazitelnie gładkiej i promiennej cerze. Inspirując się trendem "glass skin", krem został opracowany, aby zapewnić skórze efekt zdrowego, świetlistego blasku – idealnego na każdą specjalną okazję. Konsystencja kremu jest lekka, a jednocześnie odżywcza, by zapewnić skórze długotrwałe nawilżenie i miękkość. Już po pierwszym użyciu skóra wygląda na wygładzoną i pełną energii. Dzięki bogactwu składników aktywnych, krem nie tylko nawilża, ale także delikatnie wyrównuje koloryt, nadając cerze naturalny glow. To świetna baza pod makijaż – krem sprawia, że podkład wygląda na bardziej jednolity, a cera pozostaje promienna przez cały dzień. Dodatkowym plusem jest delikatny, subtelny zapach.
  • 26 września 2024 o 13:31
    Nacomi Krem do Twarzy Glass Skin – Efekt zdrowej i promiennej cery!
    Zdecydowałam się wypróbować Nacomi Krem do Twarzy Glass Skin, ponieważ borykałam się ostatnio z poszarzałą cerą. Konsystencja kremu jest lekka, nietłusta, a zarazem bardzo dobrze nawilżająca. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja skóra wygląda na bardziej nawodnioną i pełną blasku. Największym plusem jest dla mnie to, że krem nadaje cerze efekt „glass skin”, czyli idealnie gładkiej, promiennej cery, bez zbędnego błyszczenia. Sprawia, że twarz wygląda na wypoczętą, świeżą i zdrową – jak po dobrze przespanej nocy! Dodatkowo, krem dobrze sprawdza się jako baza pod makijaż – nie roluje się i nie obciąża skóry, a makijaż utrzymuje się dłużej. Warto również wspomnieć o naturalnym składzie, co dla mnie jest ogromnym plusem – nie wywołał u mnie żadnych podrażnień, mimo że mam dość wrażliwą cerę. Opakowanie 50 ml jest poręczne, a krem jest wydajny, więc spokojnie wystarczy na dłuższy czas. Jestem zachwycona efektem, jaki daje i na pewno będę sięgać po niego regularnie.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Lekkość
    • Promienność
    • Gładkość
    • Naturalny skład
    • Brak podrażnień
    • Efekt „glass skin”
    • Dobra baza pod makijaż
    • Szybkie wchłanianie
  • 9 września 2024 o 13:16
    Krem, który sam się smaruje :)
    Krem Nacomi Glass Skin stosuję od miesiąca i mogę go szczerze polecić. Gładziutka, lekka ale bogata konsytstencja sprawia, że praktycznie sam się smaruje :) Dobre składniki, ładny zapach, brak podrażnień – czego chcieć więcej? Dodatkowo planuję uzupełnić pielęgnację o Glass Skin serum, bo czytałam o nim dobre opinie.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja, ładne wchłanianie