Serum do twarzy

Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule Rozświetlająca ampułka z wąkrotą azjatycką

SKIN1004 Magadascar Centella Rozjaśniające serum do cery z przebarwieniami, 30 ml 30 ml
topestetic
SKIN1004 Madagascar Centella Rozjaśniające serum dla cery z przebarwieniami 30ml

• 6 kwietnia 2025 o 10:28
    Fajne ale nie rozjaśniające
    Serum ma naprawdę ciekawą formułę – lekko ciągnącą się i lekko klejącą, dzięki czemu dobrze „przykleja się” do skóry. Wyróżniają się też urocze białe kapsułki, które pękają podczas aplikacji i wtapiają się w cerę, co daje bardzo przyjemne uczucie podczas nakładania. Produkt świetnie nawilża i koi skórę – pod tym względem nie mam mu nic do zarzucenia. Niestety, jeśli chodzi o obiecane działanie rozjaśniające, tu już pojawia się moje rozczarowanie. Nie zauważyłam, aby serum miało wpływ na przebarwienia – miejsca po wypryskach wciąż są długo widoczne, a plamy posłoneczne pozostały praktycznie bez zmian. Z bólem serca, ale muszę przyznać, że spodziewałam się więcej. Szukam więc dalej swojego idealnego serum rozjaśniającego.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Brak rozjaśnienia
  • 30 stycznia 2025 o 2:27
    Swietny produkt na przebarwienia
    Jako pasjonatka pielęgnacji, która z przyjemnością testuje koreańskie kosmetyki, nie mogłam nie zainteresować się Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule. Produkty tej marki słyną z wysokiej jakości składników, a ta ampułka, skoncentrowana na rozjaśnianiu i wyrównaniu kolorytu skóry, wydawała się idealnym rozwiązaniem dla mojej cery, ktorej zdecydowanie brak blasku. Ta ampulka jest rowniez jedna z popularniejszych produktow tej marki co zauwazylam na Tiktoku na profilu wielu osob. Produkt zaskakuje swoją ciekawa formułą – zawiera maleńkie kapsułki, które rozpadają się przy aplikacji, uwalniając swoje składniki. To rozwiązanie nie tylko wyróżnia produkt, ale także sprawia, że aplikacja jest wyjątkowo przyjemna i cieszy oko. Ampułka ma konsystencję lekkiego serum, które wchłania się błyskawicznie. Jeśli chodzi o dozowanie, pipetka sprawdza się świetnie – precyzyjnie dozuje idealna ilość produktu, oraz jest bardzo wydajna. Dosłownie kilka kropel wystarczy, by pokryć całą twarz, dzięki czemu produkt starcza na długo. Skład tej ampułki jest swietny, zwłaszcza dla osób, które mają problem z nierównym kolorytem skóry i przebarwieniami. Wąkrotka azjatycka, jest kluczowym składnikiem tej formuły jak i calej serii produktow tej marki a jej właściwości kojące i regenerujące sprawiają, że skóra staje się spokojniejsza i bardziej zrównoważona. Dodatkowo niacynamid działa rozjaśniająco, wyrównując koloryt skóry i pomagając w walce z przebarwieniami, co jest moim wielkim problemem od lat. Cera po zastosowaniu produktu zauwazalnie staje sie bardziej promienna, a przebarwienia po wypryskach stają się mniej widoczne. Produkt rzeczywiście działa na skórę w sposób łagodny, ale efekty są widoczne! Jest to swietny produkt, przeznaczony dla osób, które zmagają się z nierównym kolorytem skóry, przebarwieniami, a także dla tych, którzy szukają kosmetyku, który rozjaśnia cerę i doda jej blasku. Nie dziwie sie, ze jest to jedna z najpopularniejszych apulek od Skin1004 i bede dalej testowac cudowne kosmetyki tej marki.
  • 18 lipca 2024 o 23:05
    Lepsza niż witamina C
    Przebarwienia towarzyszą mi przez większą część mojego życia - posłoneczne, potrądzikowe, jakieś zawsze się znajdą. Poszukiwanie odpowiedniej witaminy C, która mnie nie podrażni, a przy okazji poradzi sobie z nierównym kolorytem mojej twarzy to nie lada wyzwanie. Ostatecznie postanowiłam, że czas spróbować innych produktów. Firmę skin1004 uwielbiam i znam od dawna - wiele ich produktów znajduje się na mojej liście ulubieńców, więc gdy zobaczyłam tę ampułkę wiedziałam, że muszę ją mieć. Pierwsze wrażenie bardzo przyjemne. Ampułka szybko się wchłania, nie piecze, a znajdujące się w niej białe drobinki po delikatnym wmasowaniu znikają. Ampułka jest w 3 różnych rozmiarach 30/50/100ml i w zależności od opakowania zamknięta jest w plastikowy lub szklany pojemnik z pipetką. Jest bardzo wydajna i wygodna w użyciu, ma przyjemną konsystencję i jest bezzapachowa. Ale co najważniejsze - działa. I to bardzo szybko. 4 tygodnie zajęło jej rozjaśnianie moich przebarwień potrądzikowych co dla mojej skóry jest wynikiem zachwycającym. Jedynym minusem tego produktu jest niska dostępność w Polsce, szczegolnie stacjonarnie.
    Zalety:
    • szybko rozjaśnia przebarwienia
    • dostępne w wielu pojemnosciach
    • brak zapachu
    Wady:
    • niska dostępnośc