Szampony do włosów

Rated Green Real Grow Anti Hair Loss Treatment Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów

• 1 kwietnia 2024 o 9:52
    Super
    Pierwszy szampon znalazłam w kupionym boksie kosmetycznym. Przyznam że byłam nastawiona bardzo sceptycznie (z założenia nie wierzę w 'cudowne kosmetyki '). Duża czarna tuba, przyjemny zapach, szampon ma też szary kolor. Ale do sedna powinno się go zostawiać na głowie 5minut przed spłukaniem - z tym u mnie było trudno mogę więc powiedzieć że nie dość że używałam dość nieregularne na zmianę z innymi szamponami to jeszcze nie zawsze zgodnie z 'instrukcja'. Pierwsze wrażenie - super świerże włosy odbite u nasady, co więcej mam długie rozjaśnione włosy a po użyciu samego szamponu (!) były już gładkie i nawilżone jakby nie potrzebowały nic więcej - wow ! Działanie długofalowe (zużyłam 3opakowania - ok 7 miesięcy) włosy widocznie się zagęściły i nastąpił prawdziwy wysyp babyhear boję się pomyśleć co by było gdybym cały czas stosowała zgodnie z instrukcją producenta . Generalnie moim zdaniem to jest Hit na porost włosów !
    Zalety:
    • działanie
  • 23 marca 2023 o 12:06
    Jest naprawdę super!
    Wlosy po użyciu tego szamponu są super w dotyku, miękkie i bardzo dobrze się rozczesują. Uwielbiam używać tego szamponu kilka razy w tygodniu, daje on takie wspaniałe uczucie świeżości i czystej skory głowy! Zawsze kiedy używam go po prysznicem uwielbiam jego zapach i to uczucie chłodu na skórze! Jest dosyc drogi jednak niewielka ilość wystarcza aby umyć porządnie włosy. Ma taki czarno szary kolor i dosyc ciekawa konsystencje. Jeśli chodzi o jakieś większe efekty i zmniejszenie wypadania włosów to nie zauważyłam ale i tak bardzo się z niem polubiłam! Właściwości chłodząco myjące są super
    • Efekt chłodzenia skory głowy
    • Konsystencja
    • Skład
    Wady:
    • Dostępność
  • 2 lutego 2023 o 23:43
    Świeżo i unisexowo
    Szampon znalazłam w jednym z pudełek kosmetycznych i był to mój pierwszy koreański produkt tego typu. Opakowanie to klasyczna tubka. Szampon ma grafitowy kolor i ciekawy skład. Na drugim miejscu po wodzie mamy organiczny sok z rozmarynu. Znajdziemy tutaj także mentol, kwas salicylowy, dekspantenol i ekstrakty roślinne. Zawiera 95% naturalnych składników i jest testowany dermatologicznie. Ma świeży mentolowy zapach i to właśnie przez niego polubiła go także moja druga połówka. Szampon bardzo dobrze się pieni i mimo, że nie zawiera SLS dobrze oczyszcza skórę głowy. Posiadam przetłuszczającą się skórę głowy i mam wrażenie, że szampon przedłuża jej świeżość. Kojarzycie to uczucie kiedy po zmyciu szamponu macie dosyć tępe w dotyku włosy i dopiero po nałożeniu odżywki stają się gładkie ? Tutaj jest ciekawa sytuacja bo po zmyciu szamponu one są już przyjemne gładkie jak po odżywce. Nie zdarza się to często. Co do efektu przeciw wypadaniu to nie zauważyłam większej różnicy ale kiedy go używałam nie miałam z tym problemu. Szampon jest bardzo przyjemny w stosowaniu, mentol daje wspaniałe poczucie świeżości i włosy też takie pozostają na dłużej. Nie jest to tani produkt ale jest bardzo wydajny. Skutecznie zachęcił mnie do wypróbowania innych koreańskich szamponów :)
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
    • Przedłuża świeżość włosów