Serum do twarzy

Nivea Q10
NIVEA Q10 Przeciwzmarszczkowe Serum Precyzyjny Wypełniacz Zmarszczek 15ml

Gogo145
    5 czerwca 2024 o 7:22
    Jestem zaskoczona działaniem !
    Zachęcona pozytywnymi opiniami na Wizaż postanowiłam sprawdzić działanie Precyzyjnego wypełniacza zmarszczek Nivea na własnej skórze . Czy potwierdzę opinie innych Wizażanek ? Zapraszam , oto moja recenzja! Opakowanie - plastikowa , poręczna , niestety mała tubka o pojemności 15 ml zakończona aplikatorem . W środku produkt o kremowej konsystencji, brzoskwiniowym kolorze i cudownym , świeżym zapachu. Wypełniacz dobrze rozprowadza się na skórze , w moim przypadku aplikowałam go na czoło gdzie mam widoczne poziome zmarszczki i profilaktycznie na okolice ust . Nałożony , dobrze wchłania się , nie tworzy maski i nie oblepia skóry , Dobrze współpracuje z innymi produktami pielęgnacyjnymi jak również nadaje się pod makijaż. Przy regularnym stosowaniu naprawdę widać jego perfekcyjne działanie bo nie tylko pozostawia uczucie miękkiej i jędrnej skóry, ale również daje natychmiastowy efekt wypełnienia zmarszczek, wyraźnie redukując widoczność drobnych linii. Jestem nim zachwycona i biegnę po kolejne opakowanie!
    Zalety:
    • działanie
    • pozostawia uczucie miękkiej i jędrnej skóry,
    • natychmiastowy efekt wypełnienia zmarszczek,
    • wyraźnie redukuje widoczność drobnych linii i zmarszczek,
    Wady:
    • mała pojemność produktu
  • 2 stycznia 2024 o 14:19
    Bez szału
    Produkt kupiłam na wyprzedaży w Hebe. Przyznam, że dałam sie skusić reklamą obiecująca mi pozbycie sie problemu ze zmarszczkami w okolicy wargowo-nosowej. Pierwsze wrażenie jest bez fajerwerków - ot, wąska tubka zapakowana w kartonik. Na plus zaliczam wygodny aplikator. Wypełniacz jest aksamitny i przyjemny w nakładaniu, nie zauważyłam rzekomego poprawiania wyglądu płytkich zmarszczek w 5 minut. Do tego zostawia on film i widocznie roluje sie przy makijażu. Po jakimś czasie zmarszczki wydają sie jednak faktycznie nieco mniejsze. Zasadniczo produkt warty sprawdzenia w promocji, ale moim zdaniem niewarty kupowania go za pełną cenę.
  • 7 września 2023 o 13:27
    Efekt przy regularnym stosowaniu
    Precyzyjny wypełniacz zmarszczek Q10 marki Nivea to produkt, który warto wypróbować, by zniwelować zmarszczki w obszarze czoła, bruzdy nosowo-wargowej lub okolic oczu. Produkt ma przyjemną aksamitną konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza za pomocą aplikatora. Główka aplikatora jest bardzo miękka przez co aplikacja jest bardzo wygodna zwłaszcza w obszarze okolic oczu. Po pierwszej aplikacji zdecydowanie można odczuć przyjemne nawilżenie skóry. Jednak nie mogę się zgodzić z opisem producenta, że w 5 minut redukuje widoczność drobnych linii i zmarszczek. Po 2 tygodniach stosowania produktu mogę potwierdzić, że drobne linii zostały zniwelowane a po okresie miesiąca regularnej aplikacji skóra stała się wyraźnie wygładzona w obszarze utrwalonych zmarszczek, które stały się mniej widoczne. Serum jest dość wydajne. Cena produktu jest dość wysoka.
    Zalety:
    • po okresie 2 tygodni widoczne są efekty działania serum w zakresie niwelowania zmarszczek
    • po miesiącu wyraźnie zniwelowane są zmarszczki głębokie
    • dość wydajny
    Wady:
    • wysoka cena
  • 24 sierpnia 2023 o 16:54
    Szybkie wypełnienie
    Serum zamkniete jest w waskiej tubce. Po wydobyciu ma lekka konsysrencje, dobrze sie wydobywa i rozsmarowuje, ma przyjemny, delikatny zapach. Po nalozeniu fajnie sie wchlania i wygladza skore, dzieki czemu moze jako dobra baza pod makijaż, nie rozluje się. Nie wiem jak jego stsowanie dziala na inne zmarszczki bo nie mam jeszcxe wiec nie probowalam ale pod oczy świetnie się sprawdza. Stosuje rano i wieczorem, wiec rowniez pod makijaz i nic sie nie roluje, nie podraznia i nie szczypie w oczy. Jest bardzo wydajne, nie trzeba go dużo nałożyć.
  • 30 lipca 2023 o 19:06
    Bardzo dobry produkt. Szybki efekt wypełnienia zmarszczek.
    Serum zamknięte jest w poręcznym wąskim opakowaniu w formie tuby zakończonej precyzyjnym aplikatorem. Jest bardzo wydajne, gdyż pozwala wydobyć odpowiednią ilość produktu i nałożyć go precyzyjnie w miejsce zmarszczek. Na mojej twarzy jest ich sporo na czole. Serum w mig zmniejsza ich widoczność. Wypełnia je od zewnątrz przezroczystym filmem. Dzięki temu są mniej widoczne. Po miesiącu stosowania zauważyłam też, że moje zmarszczki stały się płytsze. Sądzę, że serum wzmaga produkcję kolagenu i wypełnia uporczywe zmarszczki od wewnątrz. Z pewnością sięgnę po nie ponownie.

Zobacz także inne Serum do twarzy