Róże do policzków

Profusion 6 Shadow Blush Palette Paleta róży do twarzy

Profusion Blush I

• 12 lutego 2025 o 12:54
    Dobry zestaw róży
    Ten zestaw róży jest według mnie bardzo przydatny. Można wybierać spośród różnych barw i zdecydować się na ten jeden wybrany, bądź wymieszać dwa razem i stworzyć coś nowego. Bardzo lubię róże brzoskwiniowe do policzków i ta paletka właśnie takie odcienie głównie posiada. Róże te są dość dobrze napigmentowane, można również stopniować intensywność danego koloru, zyskując upragniony efekt na policzkach. Spośród wszystkich tych róży, najmniej używałam tego trzeciego od góry po prawej stronie, ponieważ kolor jest dość nietypowy i nie pasuje zbytnio mi do żadnego makijażu. Można go natomiast używać jako cień do powiek, wówczas można uzyskać ciekawy efekt. Róże są trwałe, gdyż nakładane rano, trzymają do końca dnia aż do wykonywania demakijażu. Polecam serdecznie
    Zalety:
    • Kolory
    • Ciekawy zestaw
  • 28 lutego 2023 o 15:01
    Bardzo dobre i efektowne paletki
    Paletkę tę znalazłam w Tkmaxx na maksymalnej przecenie za około 12 złotych i pokochałam ją od razu. Składa się z 6 odcieni ładnych róży które można dowolnie modyfikować (ja mam paletkę nr 2). Każdy z róży świetnie się blenduje i nie pozostawia smug ani plam. Ładnie współgra z bronzerem i tworzy bardzo dziewczęcy efekt. Opakowanie tradycyjne, dość dobrze wykonane, nie psuje się mimo upływającego czasu. Róże stonowane w drobinki- nie tworzą krzykliwego makijażu ale nie nadają się jako sam rozświetlacz (w przypadku najjaśniejszych odcieni). Warto polować na taką paletkę z racji na cenę- producent daje nam 6 odcieni do wyboru za cenę dwóch normalnych różów.