Palety do konturowania

Catrice Holiday Skin Bronze & Glow Palette 010 5,5g

Raava
    18 marca 2025 o 2:33
    Przyjemny
    Bardzo wygodny i praktyczny w podróży. Dobrze napigmentowany i wygodny w użyciu. Dobrze się blenduje. Rozświetlacz z subtelnym błyskiem, a brązem o matowych raczej chłodnym wykończeniem. Pasuje do jasnej karnacji. Stosunkowo duże okienka dobrze pozwalają nabrać produkt. Opakowanie wytrzymałe, sprawdza się w podróży. Bardzo wydajne oba! Duży plus za fakt - produkt wegański! Trwałość jak najbardziej zadowalająca. Polecam do naturalnych makijaży
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Wegański produkt
  • 3 lutego 2025 o 23:03
    Basic w kosmetyczce.
    Kupiłam ją przypadkiem. Jest to paletka, która spokojnie mogła by być z wyższej półki. Jakość jest fenomenalna. Łatwa w użyciu,nie robi plam na twarzy. Ładnie się ze sobą łączy. Kolory są wyważone co sprawia, że powinna sprawdzić się do każdego typu cery.
    • Jakość
    • Kolory
    Wady:
    azileiz
    8 grudnia 2024 o 8:32
    Idealna na co dzień, a jednocześnie wystarczająco efektowna na wieczorne wyjścia! - cudowny Efekt "mokrego blasku"...
    Kupiłam przypadkowo i jestem zachwycona! Każdy dzień zasługuje na odrobinę świętowania – i właśnie to zapewnia mi Catrice Holiday Skin Bronze & Glow Palette. To duet, który z łatwością przenosi mnie w słoneczne, wakacyjne klimaty, niezależnie od pory roku. Paleta zachwyca swoją wszechstronnością i perfekcyjnym połączeniem bronzera oraz rozświetlacza. Bronzer ma jedwabistą formułę, która doskonale wtapia się w skórę, nadając jej subtelny, naturalny odcień opalenizny. Żadnych plam, żadnego przesadnego konturowania! tylko zdrowo wyglądająca cera. Rozświetlacz to (prawdziwa gwiazda tej paletki) drobno zmielony, lekki, daje efekt „mokrego” blasku, który cudownie odbija światło. To, co wyróżnia tę paletkę, to jej lekkość i łatwość aplikacji. Idealna na co dzień, a jednocześnie wystarczająco efektowna na wieczorne wyjścia. Produkty są świetnie napigmentowane, ale jednocześnie łatwe do stopniowania – możesz wybrać delikatny efekt lub odważniejsze rozświetlenie. Uwielbiam, że Catrice Holiday Skin dba o skórę nie tylko wizualnie, ale też komfortowo. Formuły są lekkie, nie zapychają i nadają skórze zdrowy, promienny wygląd przez cały dzień. Od porannych spotkań po wieczorne imprezy – to paletka, która sprawia, że makijaż zawsze wygląda jak milion dolarów!
    Zalety:
    • piękny, naturalny efekt opalenizny
    • rozświetlacz z efektem „mokrego” blasku
    • lekka, jedwabista formuła – nie obciąża skóry
    • łatwość aplikacji i blendowania
  • 13 kwietnia 2024 o 20:26
    Dobre duo do makijażu
    Całe życie szukam idealnego bronzera ;) tym razem postanowiłam przetestować to duo, bo widziałam wiele pozytywnych recenzji Mam typowo jasny-słowiański odcień skóry, przez co sporo bronzerów wygląda na mnie dość pomarańczowo, dlatego cały czas szukam idealnie wyważonego bronzera, który nie będzie szaro- chłodny, ale wyważony. Jeśli ktoś szuka kompaktowych kosmetyków do podróżnej kosmetyczki, to to będzie dobry wybór. Bronzer tuż po aplikacji wygląda ładnie, jest jest bardzo ładny, ale z czasem wpada w pomarańczowe tony (może to kwestia mojego ciemniejącego podkładu- muszę wypróbować na innym podkładzie). Rozświetlacz też jest bardzo dobry - daje efekt tafli, nie ma widocznych drobinek, ma dość miekką formułę (przypominam trochę formułę rozświetlacza z Rare Beauty), nakładam go zwykle placem, bo pędzlem-wachlarzykiem trudno go nabrać. Dobre też jest to, że da się go stopniować dokładając kolejne warstwy, więc trudno z nim przesadzić. Ogólnie polecam, ale będę szukać dalej idealnego bronzera!
    Zalety:
    • formuła produktów
    • kolor rozświetlacza
    • kompaktowy format
    Wady:
    • bronzer trochę wpada w pomarańczowe tony, ale może to tylko kwestia mojej cery
    • opakowanie mogłoby być bardziej solidne, ale za taką cenę nie będę się czepiać ;)
    Marihea
    22 marca 2024 o 17:52
    Catrice holiday skin
    Po wielu poleceniach zakupiłam tę paletkę muszę powiedzieć że naprawdę jest świetna . Bardzo podoba mi się kolor bronzera , rozświetlacz jest dość delikatny ale widoczny . Szkoda że bronzera nie ma więcej gdyż szybciej się kończy bo używamy go więcej .
    Zalety:
    • Kolory
    • Dostępność

Zobacz także inne Palety do konturowania