Kremy uniwersalne

Miya Cosmetics mySKINpro, Krem intensywnie i długotrwale nawilżający

tiruru
    31 stycznia 2025 o 20:09
    Dla cery wrażliwej i suchej jest ukojeniem na dzień, idealny pod makijaż
    Zakupiłam go czytając opis i widząc, że jest również dla cery wrażliwej. W skorocie: dobrze się rozprowadza, szybko się wchłania, idealny pod makijaż, dodatkowo nawilża skórę twarzy całkiem dobrze. Odpowiedni dla cery i wrażliwej, i przesuszonej. Nie uczula, brak reakcji alergicznej. Bezzapachowy. Jest bardzo wydajny. Mam go ponad 4 miesiące, a używam go codziennie. A zostało mi go jeszcze 1/3 opakowania. Jedynie cena może odstraszać, bo na promocji kosztuje ponad 50 zł. Ale też dlatego zakupiłam kolejne opakowanie, bo jest on aktualnie na promocji :) Polecam!
    Zalety:
    • lekki
    • szybko się wchłania
    • dobry dla cery wrażliwej i suchej
    • nie roluje, dobry pod makijaż
    Emi987
    27 października 2024 o 11:33
    Dobry lecz ma minusy
    Zacznę od plusów. Jest to krem naturalny, faktycznie dobrze nawilża, chociaż liczyłam na coś na prawdę wow czytając pozytywne opinie. Szczerze mówiąc kupiłam go w ciemno, ponieważ moja skóra w okresie jesiennym robi się ekstremalnie sucha a ten krem opinie miał wręcz świetne! Zapach bardzo delikatny, mi osobiście nie przeszkadza. Krem na początku trochę bieli ale to dla mnie nie minus. W ciągu dnia troszkę się wyświeca, ale ok daruję mu. Minusem jest to, że po nałożeniu troszkę podrażnia. Mam czerwone place na policzkach i czole, które potem znikają ale…. No właśnie i to jedno ale spowodowało, że nie wrócę do niego. Poszukam czegoś innego. Nie wiem czy znowu naturalnego, no właśnie o dziwo kremy naturalne uczulają i podrażniają mnie najbardziej…. A szkoda.
    Zalety:
    • Naturalny
    • Delikatny zapach
    • Dobrze nawilża
    Wady:
    • Podrażnia
  • 15 sierpnia 2024 o 21:14
    Ulubiony krem
    Krem nie zapycha, działa kojąco na cerę, odbudowuje oraz nawilża. Mam cerę skłonną do pojawiania się niedoskonałości, mieszaną, więc dobór pasującego kremu jest trudny jednak Miya mnie uratowała. Zapach jest delikatny, szybko się ulatnia, nawilżenie trwa długo. Nie wchłania się bardzo szybko ale w zadowalającym tempie. Wcześniej stosowałam krem rano i wieczorem, po odbudowaniu skóry stosuję jedynie na noc i nadal jestem bardzo zadowolona z efektu. To już moje trzecie opakowanie kremu, co chyba stanowi najlepszą recenzję. Krem jest malutki, ale wydajny, pompka ułatwia zachowanie higieny i jest bardzo wygodna. Jedyny minus to cena, nie jest to tani produkt biorąc pod uwagę pojemność. Podsumowując, polecam!
    • intensywnie nawilża
    • łatwy w rozprowadzeniu
    • nie podrażnia
  • 29 czerwca 2024 o 21:38
    Jestem zakochana w tym produkcie!
    Mam skórę suchą i wrażliwą, ze skłonnością do łojotokowego zapalenia skóry oraz trądziku. Mimo to bardzo lubię testować różne kremy do twarzy i produkty zmieniam co parę miesięcy. Ten krem przykuł moja uwagę ze względu na obietnicę intensywnego, długotrwałego nawilżenia - z tego też powodu go zakupiłam i nie żałuję! Jest cudowny oraz bardzo wydajny - wystarczy wielkość ziarnka grochu, by wspaniale otulił skórę twarzy. Uwielbiam to, jak po nałożeniu moja skóra staje się dużo jędrniejsza, gładsza, przyjemna w dotyku. Dodatkowo ten produkt mnie nie podrażnia i bardzo ładnie, delikatnie pachnie. Ma cudowny skład, pełen dużej ilości składników aktywnych, takich jak PGA, ceramidy, olej w piany łąkowej, niacynamid, skwalan, witamina E czy D-pantenol, a i tak nie wymieniłam wszystkich :) Fantastyczny produkt. Uważam, że jest warty swojej ceny i zdecydowanie go polecam - to co robi ze skórą jest niesamowite :)
    Zalety:
    • wspaniale nawilża
    • ma piękne opakowanie
    • ujędrnia, wygładza
    • bardzo wydajny
    • duża ilość składników aktywnych
    • nie podrażnia!
  • 15 czerwca 2023 o 15:24
    Miya nawilżenie!
    Używałam cały set,szczególnie ten krem był moim porannym rytuałem ;) Nawilża? owszem! Poprawia jakość skóry? tak! Jest wydajny? bardzo! Ogólnie jestem zadowolona,jak na kosmetyk drogeryjny daje radę z moją szara,i naczynkową cerą. Poprawia komfort,czuć tą barierę ochronną,zmieniłabym jedynie zapach..bo ja akurat takich neutralnych nie lubię.. Wygodna pompka do dozowania,piękna szata graficzna ;) Polecam jako kosmetyk na co dzień! Pod makijaż na spokojnie :)
    Zalety:
    • dozowanie
    • szata graficzna
    • efekt
    Wady:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl