Wszystkie składniki:
bronzer inci: mica, talc, ci 77891, boron nitride, ci 77491, glycerin, propylene glycol, magnesium aluminum silicate, dimethicone, ci 77492, ci 77499, caprylic/capric triglyceride, diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, phenoxyethanol, benzyl alcohol, oleyl alcohol, caprylyl glycol, argania spinosa kernel oil, hexylene glycol, dehydroacetic acid, aqua
róż inci: mica, ci 77891, talc, ci 77491, synthetic fluorphlogopite, boron nitride, propylene glycol, glycerin, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, magnesium aluminum silicate, oleyl alcohol, argania spinosa kernel oil, phenoxyethanol, benzyl alcohol, caprylyl glycol, hexylene glycol, dehydroacetic acid, aqua, tin oxide
rozświetlacz inci: mica, ci 77891, talc, synthetic fluorphlogopite, octyldodecanol, propylene glycol, glycerin, boron nitride, magnesium stearate, ci 77491, magnesium aluminum silicate, isopropyl isostearate, polyglyceryl-2 triisostearate, dimethicone, benzyl alcohol, phenoxyethanol, caprylyl glycol, tocopherol, tin oxide, hexylene glycol, helianthus annuus seed oil, dehydroacetic acid, aqua.