Szampony do włosów

Matrix Food For Soft, Hydrating Shampoo Intensywnie nawilżający szampon do wszystkich rodzajów suchych włosów

MATRIX_Food For Soft Hydrating Shampoo szampon do włosów 300ml
Matrix Food for Soft Szampon do Włosów 300ml
Bodyland.pl
MATRIX_Food For Soft Hydrating Shampoo szampon do włosów 300ml
Matrix Food For Soft

Nasi użytkownicy zostawili 110 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2025 o 13:02
    bardzo dobry szampon
    drogi ale wart swojej ceny szampon, który kupiłem w Hebe. ma ładne zielone opakowanie i bardzo gęstą konsystencję ale łatwo się rozprowadza na włosach i bardzo ładnie pachnie. Ładnie myje włosy i sprawia, że sa one delikatne i miękkie w dotyku.
  • 12 kwietnia 2025 o 20:17
    Nawilża, odżywia włosy oraz sprawia że są gładsze .
    ◾️Zacznę od tego, że jestem posiadaczką włosów bardzo suchych i zniszczonych , i do ich pielęgnacji staram się używać kosmetyków nawilżających, które nie tylko zadbają o nie od zewnątrz, ale równie od wewnątrz i taka właśnie jest seria Matrix FOOD FOR SOFT i oczywiście szampon, który do tej serii należy. ◾️Opakowanie: ➖️Szampon został zamknięty w podłużnej butelce o ergonomicznym kształcie, dzięki temu wygodnie trzyma się ją w rękach. ➖️Butelka wykonana z solidnej jakości plastiku, który w 95% pochodzi z recyklingu. ➖️Butelka posiada otwieraną nakrętkę, która doskonale trzyma się opakowania, więc o przeciekach nie ma mowy, nawet jak postawimy szampon na nakrętce. ➖️ Opakowanie szamponu jest zaprojektowane z myślą o nowoczesnym i estetycznym wyglądzie, który przyciąga uwagę. ➖️Opakowanie w kolorze, zielonym, na którym widnieją białe i fuksjowe napisy. ➖️Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w obcym języku. ◾️Pojemność: ➖️Butelka o pojemności 300ml ◾️Data ważności: ➖️Szampon należy zużyć w ciągu 12 miesięcy od otwarcia. ◾️Skład : W składzie szamponu znajdziemy takie składniki jak : ➖️Olej z awokado ➖️Kwas hialuronowy ◾️Konsystencja – kolor – zapach ➖️Szampon o gęstej konsystencji. ➖️Szampon w perłowym kolorze i o przepięknym zapachu, który otula moje włosy. ◾️Użytkowanie: ➖️Dzięki temu, że szampon ma gęstą konsystencję to wystarczy dosłownie odrobina, by porządnie umyć, nim włosy. ➖️Szampon dobrze się pieni i nie mam również problemu z jego spłukaniem z głowy. ◾️Efekty: ➖️Moje włosy ubóstwiają ten szampon, ponieważ są po, nim mega nawilżone i odżywione. ➖️Po użyciu tego szamponu nie mam problemu z rozczesaniem włosów moja szczotka dosłownie po nich sunie. ➖️Szampon nie obciąża moich włosów. ➖️Moje włosy po wysuszeniu są gładkie, mięciutkie, sprężyste i podatne na układnie.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie obciąża włosów
    • Włosy po nim są lśniące miękkie i sprężyste
    Wady:
    • Brak wad
  • 11 kwietnia 2025 o 16:11
    Mega giga polecam
    Jest to produkt z polecenia fryzjerki i jest świetny. Swietnie domywa skórę wlosy. A wlosy stają się po nim miękkie i delikatne. Ma piękny świeży zapach który się utrzymuje. Małym minusem że jeśli będzie kontakt z okolica oka będzie szczypać.
    • Dzialanie
  • 16 marca 2025 o 11:46
    Polecam!
    Szampon ma przyjemną, kremową konsystencję, która dobrze się pieni i łatwo rozprowadza po włosach. Po umyciu włosy są wyraźnie miękkie, gładsze i bardziej podatne na układanie. Czuć, że są nawilżone, ale bez efektu przeciążenia, o ile nie przesadzimy z ilością. Co ważne, szampon pozostawia delikatny, przyjemny zapach, który utrzymuje się na włosach, ale nie jest nachalny.
    Zalety:
    • Intensywne nawilżanie
    • Gładkość i połysk
    • Delikatność
    Wady:
  • 5 marca 2025 o 11:14
    Super!
    Szampon kupilam po wielu poleceniach dziewczyn i uwazam , ze sprawdzil sie calkiem dobrze. Szampon dobrze doczyszczal skore glowy, wlosy byly po nim miekkie , wygladzone , dobrze sie rozczesywaly. Jednak czy zachwycil mnie na tyle by kupic ponownie ? Ciezko powiedziec.