Fixery i utrwalacze makijażu

Inglot Inglot with Komunikatywnie, Mgiełka do twarzy 3w1

azileiz
    22 września 2024 o 20:14
    Utrwalacz Dodający Odpowiedniego GLOW !!!
    Kosmetyk, który od razu przyciągnął moją uwagę swoim wielozadaniowym działaniem. Kiedy zobaczyłam, że jest to produkt 3w1 – tonik, utrwalacz makijażu i odświeżająca mgiełka – wiedziałam, że muszę go wypróbować. Jako osoba ceniąca praktyczne rozwiązania w pielęgnacji, miałam spore oczekiwania, które zostały spełnione z nawiązką. Pierwsze, co zauważyłam, to lekka i delikatna mgiełka, która świetnie się aplikuje. Nie tworzy kropli ani nie rozmazuje makijażu, co jest dla mnie kluczowe, zwłaszcza gdy używam jej w ciągu dnia do odświeżenia. Produkt ma delikatny, subtelny zapach, który nie drażni, ale dodaje przyjemności podczas stosowania. Jako utrwalacz makijażu, mgiełka działa bez zarzutu. Po jej spryskaniu makijaż jest utrwalony, wygląda świeżo i naturalnie, bez uczucia ściągnięcia czy matowej warstwy, która czasami zdarza się przy innych produktach do utrwalania. To idealne rozwiązanie na cały dzień, kiedy chcę mieć pewność, że mój makijaż przetrwa wiele godzin bez poprawek. Jako tonik, mgiełka doskonale sprawdza się w porannej rutynie !!!
    Zalety:
    • idealnie nawilża
    • dodaje blasku
    • utrwala
    • dodaje uczcucie świeżości
    • nie podrażnia
    • nawilża
    • wprost idealny produkt dla osób zmagających się z suchą cerą
  • 9 maja 2024 o 13:08
    Świetna!
    Mgiełka do twarzy Inglot to prawdziwy klucz do promiennej skóry. Jej formuła nie tylko nadaje blask, ale także sprawia, że kosmetyki idealnie wtapiają się w skórę. Po użyciu mgiełki, moja skóra wyglądała promiennie i zdrowo, a makijaż trzymał się doskonale przez cały dzień. To absolutny must-have dla każdej miłośniczki makijażu!
    Zalety:
    • opakowanie, wydajność, świetlistość
    Mrsx3
    25 września 2023 o 15:13
    Ta mgiełka to mój HIT!
    Ta mgiełka jest wspaniała, ja jej przede wszystkim używam, aby zdjęła "pudrowość" w makijażu, nie zauważyłam, żeby jakoś bardzo przedłużała trwałość makijażu, ale używanie jej po prostu jest satysfakcjonujące i odprężające. W dodatku zostawia przepiękną, delikatną i nienachalną poświatę. Atomizer jest idealny, nie spryskuje całej swojej duszy przy używaniu, tylko idealnie lekko pryska, obejmując przy tym całą twarz. Tak jak napisałam wcześniej, nie zauważyłam, żeby przedłużała trwałość makijażu, ale nie obiecuje tego producent. Jedynie zapewnia nas o wygładzeniu, odświeżeniu i nadaniu blasku makijażu - co zdecydowanie ten produkt nam zapewnia.
    Zalety:
    • zdejmuje pudrowość makijażu
    • nadaje glow
    • koi i odpręża
    • atomizer, który wypryskuje idealną ilość
    • cena na promocji
    Wady:
    • sądzę, że opakowanie spokojnie mogłoby mieć 100 ml, wtedy starczałoby na dłużej :)