Wszystkie składniki:
eyeshadow posietalc, mica, silica, magnesium stearate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, octyldodecyl stearoyl stearate, phenoxyethanol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, tocopheryl acetate, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, tocopherol, kaolin, triethoxycaprylylsilane /-maylyl contain/peut contenir:titanium dioxide (ci 77891), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), yellow 5 lake (ci 19140), blue 1 lake (ci 42090). cutesy, goddess, trust, lucky, i said so, penthouse, my lovestalc, mica, magnesium stearate, ethylhexyl palmitate, isononyl isononanoate, dimethicone, hydrogenated polyisobutene, phenyl trimethicone, tridecyl trimellitate, silica, octyldodecyl stearoyl stearate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, phenoxyethanol, bis-diglyceryl polyacyladipate- 2, isopropyl isostearate, tocopheryl acetate, ethylhexylglycerol, tocopherol, caprylyl glycol, calcium sodium borosilicate, synthetic fluorphlogo pite, tin oxide,