Dezodoranty i antyperspiranty

Rexona Motionsense, Cotton Dry Anti-perspirant Stick 48h Antyperspirant w sztyfcie dla kobiet (nowa wersja)

5 na 51 opinię

• 9 czerwca 2023 o 10:59
    Nareszcie w Polsce!!!
    Przypadkowa wizyta w Carrefourze i jakież było moje zdziwienie, kiedy na sklepowej półce zobaczyłam mój ulubiony antyperspirant!!! Od razu kupiłam 4 w razie gdyby się okazało, że to tylko chwilowy powrót. Do tej pory przywoziłam go sobie z delegacji w Austrii bądź Niemiec, a tu taka niespodzianka!!! Carrefour od dziś będę odwiedzać częściej, bo chyba jako jedyny odpowiada na moje potrzeby antyperspirantowe... Ale przejdźmy do rzeczy. Opakowanie produktu nie odbiega wyglądem od innych produktów z serii. Design jest ten sam, zmienia się jedynie kolor. Jest to produkt w sztyfcie, czyli taki, jakie lubię najbardziej, a szczerze mówiąc coraz trudniej o taki produkt. Ja osobiście nienawidzę produktów w kulce, czy innych mokrych, bo nie mam czasu na to, żeby czekać aż wyschną i nie mogę znieść tego mokrego uczucia pod pachami. Mam wrażenie, że jestem spocona. Niestety niewiele już zostało antyperspirantów w sztyfcie, które jednocześnie nie mają migrenogennego, nachalnego zapachu. Taki właśnie nienachalny zapach ma Rexona cotton dry. Nie jest to ten sam antyperspirant, który jakiś czas temu mogliśmy znaleźć na drogeryjnych półkach. Ten nie zostawia plam na ubraniach i można je doprać. Doskonale chroni przed potem i brzydkim zapachem. Nie wiem, czy faktycznie przez 48 godzin, jak deklaruje producent, bo fizycznie nie miałam okazji, żeby to przetestować. Ale zdecydowanie daje radę przez cały dzień w pracy. Cena produktu to około 18zł. Trochę dużo, ale ostatnio chyba wszystkie produkty tego typu podrożały i nie kupimy niczego poniżej 15 zł. Zwłaszcza produktu w sztyfcie. Ja osobiście z pewnością kupię ponownie i mam nadzieję, że dostępność tego produktu też się poprawi, bo bardzo ciężko go dostać i chciałabym, żeby zawitał też do drogerii. Według mnie jest to najlepszy antyperspirant w sztyfcie, jaki możemy kupić w Polsce.
    Zalety:
    • Doskonale chroni przed potem i brzydkim zapachem
    • Nienachalny, delikatny Zapach!!!
    Wady:
    • Słaba dostępność