Eyelinery

Wibo Y2K, Glitter Eyeliner Brokatowy eyeliner

Raava
    20 marca 2025 o 15:43
    Ciekawostka z efektem holo
    Połyskujący eyeliner w wersji jakby mini, dobrze sprawdza die w wyjazdowej kosmetyczce. Można z nim lekko zaszaleć - na foto wersja zaschnięta na lini i roztarte. Linie niestety maluje się ciężko jeśli zależy mam na mocniejszym wypełnieniu. Formuła jest bardzo płynna i zostają smugi. Jednolita kreska odpada. Ja odzywałam jako detal lub minimalistycznie dla dodatkowego błysku. Na twarzy trzyma się tak samo jak na powiece. Trwałość zadowalająca - taka ciekawostka dla przykucia uwagi.
    Zalety:
    • Cruelty free
    rokak
    23 kwietnia 2024 o 23:31
    Ciekawy dodatek
    Produkt kupiłam w promocyjnej cenie, skusił mnie zdecydowanie odcień niebieski produktu. Opakowanie i aplikator są wykonane porządnie, pędzelek jest długi i precyzyjny. Produkt nie wylewa się z opakowania, mógłby być trochę gęstszy. Kolor - niebieski, opalizujący cień w płynie. Nałożony sam jest ciekawym dodatkiem, nie jest nachalny. Jego odcień może być podbity innym cieniem lub eyelinerem. Dobrze współpracuje z innymi produktami, nie rozlewa się , nie kruszy, dość szybko wysycha, można go stopniować. Jego trwałość jest bardzo dobra, po wielu godzinach wygląda idealnie. Zdecydowanie polecam to jako dodatek do codziennego makijażu, początkująca osoba nie zrobi sobie nim krzywdy.
    • niebieski, opalizujący odcień
    • szybko schnie
    Wady:
    • regularna cena za małą ilość produktu
    • dostępny jeden odcień
    lergie
    22 sierpnia 2023 o 19:11
    Zaskakujący
    Eyeliner dorwałam na przecenie za 0,99zł. To była naprawdę okazja! Jest to eyeliner dość niewielkich rozmiarów, ale idealny do akcentów. Wręcz boski! Sama konsystencja jest bardzo dobra i zastygająca. Jest to drobinkowy eyeliner, i co ciekawe nie ma bazy kolorystycznej (w buteleczce wydaje się być biaława/błękitna, jednak to tylko refleksy z drobinek). Dobry jako topper na już namalowaną kreskę, ale... cudowny do wyrysowania np. gwiazdek (pomysł podkradłam od RLM). Jak namalujemy nim kreskę czy kropkę to jakby go nie ma, ale dopiero jak uderzy w niego światło pojawiają się. Są to drobinki błękitno-różowo-fioletowe z naciskiem na błękitne. Mi się bardzo spodobał! Ciekawe czy Wibo wypuści inne warianty w kolejnych kolekcjach! Na pewno się skuszę!
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Konsystencja
    • Dobry czas zastygania
    • Idealny do akcentów - zwłaszcza tych zaskakujących, bo nie ma bazy kolostycznej
    • Śliczne iskierki błękitno-różowo-fioletowe (choć najwięcej niebieskości)
    • Świetny efekt pod światłem
    • Wygodny pędzelek
    • Trwały, nie kruszy się
    • Cena rewelacja!
    Wady:
    • Limitka
    • Tylko jeden kolor do wyboru
    • Brak zafoliowania/zaklejenia opakowania - można naciąć się na otwierany produkt
    • Może (ale nie musi) powodować łzawienie - mi tylko raz jak faktycznie dojechałam nim do oka ;)