Mleczka do demakijażu

Pachnidelko
Garnier Skin Naturals Pure Active Deep Cleansing Pianka do mycia twarzy 250 ml

• 5 czerwca 2025 o 17:45
    okej
    Emulsja skutecznie usuwa makijaż i zanieczyszczenia. Pachnie średnio, ale ma fajną konsystencję i dobrze się pieni. Skóra po użyciu nie jest ściągnięta. Niestety, nie zauważyłem poprawy w ilości niedoskonałości.
  • 4 czerwca 2025 o 10:56
    Miłe zaskoczenie dla cery mieszanej
    Po dwóch miesiącach codziennego stosowania Garnier Pure Active Nawilżającej Emulsji Oczyszczającej mogę już spokojnie podzielić się rzetelną opinią. Mam 35 lat i cerę mieszaną - strefa T przetłuszcza się dość łatwo, a policzki potrafią być przesuszone, zwłaszcza zimą czy po nieodpowiednim oczyszczaniu. Konsystencja i zapach: Emulsja ma lekką, kremowo-żelową konsystencję - nie za gęsta, nie spływa z dłoni, ale też nie przypomina tradycyjnych gęstych żeli. Świetnie się rozprowadza i nie zapycha. Co ważne, nie pieni się zbyt intensywnie, co dla mnie jest plusem - nie mam wtedy wrażenia przesuszenia po zmyciu. Zapach? Bardzo neutralny. Nie jest przytłaczający ani sztuczny. Aplikacja i wydajność: Używam jej dwa razy dziennie - rano i wieczorem. Wystarczy naprawdę niewielka ilość, żeby dokładnie umyć twarz, więc produkt jest bardzo wydajny. Po dwóch miesiącach zużyłam może 2/3 butelki. Aplikuję na lekko zwilżoną twarz, delikatnie masuję, a potem zmywam letnią wodą. Nie podrażnia ani nie zostawia uczucia ściągnięcia. Efekty: Największe zaskoczenie to fakt, że emulsja naprawdę łączy oczyszczanie z nawilżeniem. Skóra jest po niej czysta, świeża, ale nie „goła” - nie mam wrażenia, że natychmiast muszę sięgać po krem. Cera w strefie T wyraźnie się uspokoiła - mniej wyprysków, mniejsze błyszczenie w ciągu dnia. Na policzkach natomiast zero przesuszenia. Produkt nie zapchał mnie ani razu. Dodatkowo zauważyłam, że skóra wygląda bardziej „spokojnie” - mniej zaczerwienień, bardziej wyrównany koloryt. Reakcje skóry: Brak jakichkolwiek reakcji alergicznych, podrażnień czy wyprysków. To dla mnie ważne, bo przy źle dobranych produktach bardzo szybko pojawiają się „niespodzianki”. Tutaj - nic z tych rzeczy. Podsumowując: Dla mnie to bardzo dobry produkt do codziennego oczyszczania cery mieszanej - delikatny, a przy tym skuteczny. Nie spodziewałam się, że w tej półce cenowej znajdę coś, co nie tylko działa, ale też sprawia przyjemność w użytkowaniu. Na pewno będę do niej wracać, szczególnie w cieplejszych miesiącach, kiedy skóra potrzebuje solidnego, ale nieagresywnego oczyszczenia.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszcza, a przy tym nie przesusza,
    • odpowiednia nawet dla wrażliwszych partii skóry,
    • lekka, przyjemna konsystencja,
    • wydajność na duży plus,
    • nie zapycha, nie podrażnia,
    Wady:
    • Jeśli ktoś lubi mocno pieniące się produkty – może się rozczarować,
  • 22 maja 2025 o 23:05
    Super emulsja
    Ta emulsja jest naprawdę cudowna. Używam jej już przez dłuższy czas kilka opakowań zużyłam. Międzyczasie próbowałam innych żeli emulsji lecz zawsze wracałam do tej. Moja skóra jest trądzikowa mieszana i wrażliwa. Po umyciu twarzy innym produktem czułam dyskomfort ściągnięcie i zaczerwienienie twarzy. Przy stosowaniu emulsji od Garnier nie mam takich problemów. Używam jej rano i wieczorem czuje że moja skóra jest oczyszczona miękka bez zaczerwienień. Nawet jeśli dostanie się do oka nie piecze tak jak niektóre produkty. Moim zdaniem ten produkt jest godny polecenia zachęca składem i cena (porównująca do zdecydowanie droższych emulsji) jedno opakowanie wystarcza mi na długo mimo że stosuje dwa razy dziennie. Polecam przetestować!
    Zalety:
    • Wydajność, skład
    Wady:
    • Nie ma
  • 22 maja 2025 o 9:06
    Produkt jest okej
    Emulsja oczyszcza twarz z zanieczyszczeń i resztek makijażu. Niezbyt ładnie pachnie, konsystencja jest okej - fajnie się pieni. Twarz rzeczywiście nie jest ściągnięta po użyciu - produkt nie zabiera wody. Jeśli chodzi o sam efekt oczyszczenia cery spodziewałam się chyba mniejszej ilości niedoskonałości ale nie zauważyłam zmian w tym zakresie
    Zalety:
    • Wydajność , nawilżenie
    Wady:
    • Zapach , nie redukuje niedoskonałości
    liv3131
    12 maja 2025 o 22:41
    Najlepsza emulsja
    Jeszcze nigdy nie trafiłam na tak nawilżającą emulsję! Jeszcze nigdy nie wracałam do kosmetyków do mycia twarzy a tutaj wiem, że po skończeniu opakowania będę lecieć po następny! Moja twarz jest pierwszy raz tak nawilżona
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl