Mleczka do demakijażu

Garnier Pure Active Nawilżająca Emulsja Oczyszczająca 250ml

liv3131
    12 maja 2025 o 22:41
    Najlepsza emulsja
    Jeszcze nigdy nie trafiłam na tak nawilżającą emulsję! Jeszcze nigdy nie wracałam do kosmetyków do mycia twarzy a tutaj wiem, że po skończeniu opakowania będę lecieć po następny! Moja twarz jest pierwszy raz tak nawilżona
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 12 maja 2025 o 6:55
    U mnie się sprawdził
    Jest to jedna z lepszych emulacji oczyszczających jakie miałam przyjemność testować. Moja cera po stosowaniu tego produktu jest w końcu dobrze oczyszczona i nie obciąża skóry. A i wydajność opakowania , która starcza na dłuższy czas. Dla mnie super.
    W perfumerii
  • 11 maja 2025 o 9:14
    U mnie się sprawdził.
    Emulsję otrzymałam w prezencie. Produkt znajduje się w plastikowej butelce z pompką (I'm not a fan), kolorystyka bardzo łada i nadwyraz spokojna jak na markę, bo ich inne serie zazwyczaj mają krzykliwe kolory, które wręcz wrzeszczą ze sklepowych półek "pick me". Tutaj jest spokojnie i lubię to. Bardzo. Produkt nie ma koloru, jest przezroczysty, dzięki czemu nie zawiera niepotrzebnych, podrażniających substancji i mogą go używać osoby ze skórą wrażliwą. Konsystencja nie jest ani zbyt gęsta, ani zbyt lejąca. Producent deklaruje również brak zapachu, co też jest plusem dla wrażliwej skóry. Tylko z tym brakiem zapachu to nie do końca prawda. Czytałam opinie innych użytkowników i oni określali ten zapach jako sztuczny, czy apteczny. Dla mnie to jest zapach produktu, który długo przebywał w śmierdzącym, plastikowym opakowaniu. Tak że zapach zdecydowanie do poprawy, bo jest nieprzyjemny dla tych co wrażliwszych nosów. Kolejnym plusem dla posiadaczy skóry wrażliwej jest fakt, że produkt nie zawiera alkoholu. Nie powinien zatem przesuszać. U mnie przesuszenie nie miało miejsca, ale ja stosowałam ten produkt co drugi dzień, naprzemiennie z innym kosmetykiem do mycia. Emulsja efektywnie usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, nie powodując uczucia ściągnięcia skóry. Dzięki zawartości kwasu hialuronowego i ceramidów, skóra pozostaje nawilżona i miękka po użyciu. Nie dostałam wysypu niedoskonałości. Chyba ten produkt jest dla mojej suchej i wrażliwej skóry odpowiedni. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczył mi na bardzo długo. Cena jest naprawdę przyzwoita, w stosunku do jakości. Jedyna wada według mnie to zapach śmierdzącego plastiku, poza tym jestem zadowolona.
    Zalety:
    • Nie zawiera alkoholu, dzięki czemu nadaje się do skóry wrażliwej
    • Ładna, spokojna kolorystyka opakowania
    • Wydajny
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Zapach śmierdzącego plastiku
  • 9 maja 2025 o 18:03
    Miałam po nim wysyp…
    Kolejny produkt, który miał świetne opinie w internecie, i akurat trafił do mnie do testów. Pokładałam w nim duże nadzieje, ale niestety jak dla mnie totalna klapa. Testował go też mój chłopak i u niego było to samo: wysyp niedoskonałości i tłusty film na twarzy, który dawał uczucie niedomycia. Na plus zdecydowanie zasługuje konsystencja oraz samo opakowanie.
    Zalety:
    • Fajna konsystencja
    • Ładne opakowanie
    • Wydajny
    Wady:
    • Wysyp niedoskonałości
    • Zostawał tłusty nalot
    Olga136
    6 maja 2025 o 12:57
    Super sprawdza się do dwuetapowego zmywania makijażu
    Emulsja oczyszczająca do mycia twarzy to doskonały wybór dla osób poszukujących skutecznego, a zarazem delikatnego środka do codziennej pielęgnacji. Jej lekka formuła sprawia, że idealnie rozprowadza się po skórze, skutecznie usuwając makijaż, sebum oraz zanieczyszczenia. Po użyciu skóra jest świeża, gładka i odświeżona, bez uczucia ściągnięcia. Wiele emulsji zawiera także składniki nawilżające, które pomagają zachować naturalną barierę ochronną skóry, co jest szczególnie ważne dla osób z cerą wrażliwą. Dodatkowym atutem jest często przyjemny zapach oraz możliwość używania jej zarówno rano, jak i wieczorem. Mimo to, warto zwrócić uwagę na skład, aby unikać potencjalnych alergenów. Ogólnie rzecz biorąc, emulsja oczyszczająca to świetny dodatek do codziennej rutyny pielęgnacyjnej, który pomaga utrzymać skórę w dobrej kondycji.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl