Kosmetyki na rozstępy dla kobiet w ciąży i karmiących

Hagi Mama, Naturalny balsam przeciw rozstępom od 1. dnia ciąży i po porodzie

Hagi Mama naturalny balsam przeciw rozstępom dla kobiet od 1 dnia ciąży i po porodzie 200ml
Hagi Mama Naturalny Balsam Przeciw Rozstępom dla Kobiet w Ciąży 200ml
Hagi Mama naturalny Balsam przeciw rozstępom dla kobiet od 1 dnia ciąży i po porodzie 200 ml
topestetic

• 13 listopada 2024 o 0:26
    Nic specjalnego
    Zupełnie nic nadzwyczajnego. Balsam jakich wiele. Nie zauważyłam, żeby lepiej nawilżal skórę niż pozostałe balsamy, które posiadam. Zapach ma przeciętny, ani ładni, ani brzydki, taki nijaki. Rozsmarowuje się normalnie. Wchłania dość szybko. Czy skóra jest po nim bardziej nawilżona? Tak jak po zwykłym balsamie. Nie pachnie tak bym chciała go użyć następnego dnia. Opakowanie jest poprawne, dozuje się ok. Kupiłam jeden na spróbowanie ale więcej nie kupię, gdyż nie ma w nim nic lepszego od setek innych balsamów.
  • 10 lutego 2024 o 11:52
    Przyjemny w użyciu balsam, który dobrze nawilża skórę
    Balsam dostałam w prezencie z czego się ucieszyłam bo marka znana jest z naturalnych, dobrych jakościowo kosmetyków, a mi zależało na zadbaniu o swoją skórę w tym ważnym okresie jakim jest ciąża. Balsam zapakowany jest w butelkę z pompką, która jest wygodna w użyciu bo dozuje odpowiednia ilość kosmetyku, a przy tym jest higieniczna. Szata graficzna jest minimalistyczna, estetyczna, miła dla oka. Balsam ma mleczną, dość treściwą konsystencję, która jednak szybko się wchłania i nie zostawia białych śladów na skórze, nie bieli jej więc szybko można się ubrać. Krem się szybko wchłania, nie pozostawia lepiącej, dziwnej warstwy co jest plusem. Zapach jest delikatny, naturalny, zostaje na skórze jakiś czas. Używałam głównie w 3 trymestrze więc już wszelką nadwrażliwość zapachowa mi minęła i zapach mi się podoba. Używałam codziennie rano, od 3 trymestru, na zmianę z innym kosmetykiem (ten stosowałam na noc). Jestem już przy finiszu i póki co rozstępów brak, zobaczymy jak będzie po. Skóra po zastosowaniu jest miękka, miła w dotyku, dobrze nawilżona, elastyczna i co ważne nie jest oblepiona. Generalnie jestem zadowolona bo kondycja skóry brzucha i ud jest naprawdę póki co dobra, a brzuch mam sporych rozmiarów. Plus za naturalny skład i możliwość stosowania od samego początku. U mnie balsam nie spowodował żadnych reakcji alergicznych, pieczenia, swędzenia skóry, wyprysku. Wydajność jest dobra, wystarczył praktycznie na 2 miesiące codziennego stosowania. Cena jest przeciętnie niska, myślę, że jak na kosmetyk naturalny to nie jest źle.