WIZAŻ logo
Wcierki do włosów i skóry głowy

HairTry Babyhair Fever Warming Lotion Wcierka rozgrzewającą na porost włosów

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full

Jest super
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Uczucie pieczenia jest rzeczywiście odczuwalne, ale nie powoduje to jakiegoś dyskomfortu. W połączeniu z masażem skóry głowy i regularnym stosowaniem daje efekty. Jedyne co mi trochę przeszkadzało to zapach
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    4 lipca 2026 o 11:51
    jedna z najlepszych wcierek
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Daje wyraźny efekt rozgrzewania, który czuć od razu po aplikacji, ale jednocześnie nie podrażnia skóry głowy. Jest też bardzo wydajna, mimo niemal codziennego stosowania małe opakowanie wystarczyło mi na kilka miesięcy. Używam jej na zmianę z innymi wcierkami i dzięki takiej pielęgnacji zauważyłam, że moje włosy zaczęły rosnąć naprawdę szybko. Jedynym minusem jest zapach. Mnie osobiście nie przeszkadza, ale osoby wrażliwe na intensywniejsze aromaty mogą uważać, że jest za mocny.
    Zalety:
    • super efekt rozgrzania
    • nie podrażnia skóry
    • wydajna
    • przyspiesza porost włosów
    Wady:
    • intensywny zapach
    • zatyczka od aplikatora (łatwa do zgubienia)
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 28 lutego 2026 o 18:21
    Wysyp baby hairów!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Może zacznę od podania typu moich włosów. Są one owiele cieńsze niż kiedyś z powodu łysienia telogenowego. Dodam też, że mam skóre wrażliwą na całym ciele. Łatwo u mnie o podrażnienia! Przed wcierką hairtry wypróbowałam wiele innych. Dałam też szansę popularnemu olejkowi czy samo robnej wodzie z rozmarynem. Większość nie dała oczekiwanych efektów. ☆ Przechodząc do wcierki hairtry! Jest to mój pierwszy produkt od hairtry oraz pierwsza wcierka rozgrzewająca. Pierwsze wrażenie: zapach przykuwa całą uwagę. Wcierka pachnie takim usmażonym bekonem 😆. Mi osobiście ten zapach nie przeszkadza (po kilkunastu minutach nie jest aż tak bardzo wyczuwalny jak na starcie), ale wiadomo, każdemu też nie podpasuje. Potrafi czasami zostać na ręczniku nawet po umyciu włosów. ☆ Nie odczułam dużego grzania. Niby jakieś ciepło tam jest, ale głównie lekko mrowi na początku. Po czasie to uczucie przechodzi. Po opiniach spodziewałam się niewiadomo czego, no ale tak jak mówiłam wcześniej nie używałam jeszcze wcierek ogrzewających. Próbowałam użyć więcej wcierki, efekt grzania rzeczywiście wzrósł, ale nie jest nie przyjemny. Po prostu *jest* i dosyć szybko przechodzi. Dodam, że wcierka pozostawała też na skórze dłoni i niekiedy efekt grzania przemieszczał się na czoło lub skronie (pomimo braku aplikacji produktu na tej cześć skóry). Potrafiły pojawić się czerwone plamy, które z czasem ustępowały. ☆ Efekty po 2 miesiącach są mocno zauważalne. Nadal tracę sporo włosów, ale dużo też ich przybyło. Na ten moment przebiła ona dla mnie wszelkie inne wcierki i na pewno zostanie ze mną na dłużej. Każdemu z problemem wypadania włosów polecam ją wypróbować i dać jej czas! Efekty nie pokażą się od razu. Najlepiej używać jej dosyć często (nie raz czy dwa w tygodniu, ale częściej, nawet codziennie) i przytrzymać na przynajmniej te zalecane 2h (chociaż ja staram się ok 4-6h). ☆Duży plus za dwie wersje jeśli chodzi o pojemność. Wersja 100ml jest zdecydowanie wystarczająca na początek, starczy aby dostrzec efekty, a cena nie jest aż taka straszna (cosibella ma też niekiedy fajne promocje na produkty hairtry). ☆Dla osób wrażliwych, tak jak ja. Codzienne i długogodzinne używanie wcierki może spowodować podrażnienia. Na samym początku polecam używać ją max te 2h i wprowadzać ją stopniowo. Przez krótki moment u mnie pojawił sie stan zapalny w jednym miejscu (dosyć podatnym na podrażnienia etc), nie jestem pewna czy winny jest peeling do skóry głowy (używany 1x na tydzień lub dwa) czy ta wcierka, najprawdopodobniej kombinacja ich obu. Polecam zaopatrzyć się w łagodzące serum, najlepiej z probiotykiem, tak w razie czego. U mnie to pomogło i mogłam kontynuować używanie wcierki. Używam jej aktualnie tak co drugi, max trzeci dzień i trzymam max 4h i efekty są nadal bardzo widoczne.
    Zalety:
    • Wysyp nowych włosów
    • Przyjemny efekt grzania, który nie jest ani trochę uciążliwy
    • Wydajność produktu
    • Skład
    Wady:
    • Potrafi podrażnić
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    27 stycznia 2026 o 12:45
    Wysyp baby hair'ów
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Wcierkę testowałam regularnie przez kilka miesięcy, więc mogę już coś konkretnego powiedzieć o efektach. Przede wszystkim naprawdę czuć jej rozgrzewające działanie – po wmasowaniu skóra głowy robi się przyjemnie ciepła, ale bez pieczenia czy podrażnień. Przy systematycznym stosowaniu zauważyłam wyraźną poprawę w zagęszczeniu włosów i sporo nowych baby hairów, szczególnie przy linii czoła. Opakowanie jest wygodne w użyciu. Sama wcierka jest super wydajna, wystarczy niewielka ilość, więc jedno opakowanie starcza na naprawdę długo, nawet przy częstym używaniu. Jedyną rzeczą, która może przeszkadzać, jest zapach. Nie jest do końca przyjemny i dość intensywny, więc nie każdemu podejdzie – szczególnie osobom wrażliwym na takie aromaty. Podsumowując- bardzo dobra wcierka o realnym działaniu, świetnej wydajności i wygodnym opakowaniu. Zapach nie zachwyca, ale efekty zdecydowanie to rekompensują.
    Zalety:
    • Widoczne efekty zagęszczenia i baby hair
    • Przyjemne, rozgrzewające działanie
    • Wygodne, dobrze zaprojektowane opakowanie
    • Brak podrażnień przy dłuższym stosowaniu
    Wady:
    • Zapach nie do końca przyjemny, nie dla każdego
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 3 stycznia 2026 o 22:22
    Bez szału
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Lubię mocne grzanie i on to zrobił. Za każdym razem w porównaniu do innych ścierek rozgrzewających on grzeje za każdym razem. Zapach przypomina mi bekon… Z baby hair to tak bez szału. Włosy rosną i bez niego więc tu nie dam 5 gwiazdek a może 3.
    Zalety:
    • Wydajny
    Wady:
    • Baby hairy jak były przed i są z nim ale wcale nie więcej
    • Ma zapach bekonu

szukaj