Pianki do mycia twarzy

Esfolio Collagen Cleanising Foam Kolagenowa oczyszczająca pianka do twarzy

• 14 maja 2024 o 21:25
    Najgorszy produkt do oczyszczania jaki stosowałam
    Piankę oczyszczającą zakupiłam w tkmaxxie. Produkt nie sprawdził mi się kompletnie. Jedynymi plusemi pianki jest przyjemna konsystencja oraz to, że wystarcza mała ilość produktu by oczyścić całą twarz. Jednak na tym plusy się kończą. Produkt podrażnił moją skórę. Dałam jej kilka szans, ale za każdym razem miałam mocno ściągniętą skórę po jej zastosowaniu. Dodatkowo uważam, że pianka ma zbyt mocny i drażniący zapach. Najgorszym minusem jest fakt, że jeśli przypadkiem dostanie się do oczu bardzo piecze. Nie polecam tego produktu.
    Zalety:
    • niska cena
    • wydajny
    • przyjemna konsystencja
    Wady:
    • zbyt mocny, drażniący zapach
    • podrażnia
    • mocno piecze jeśli przypadkiem dostanie się do oczu
    • pozostawia uczucie ściągnięcia
  • 19 października 2023 o 19:49
    Bardzo dobrze oczyszcza
    Kolagenowa oczyszczająca pianka do twarzy marki Esfolio to bardzo skuteczny w oczyszczaniu twarzy produkt. Piankę kupiłam w TkMaxx. Biorąc pod uwagę, że stosowałam wcześniej maski w płachcie tej firmy i byłam zadowolona z efektów działania postanowiłam wypróbować ten produkt. Chociaż produkt nazywany jest pianką, to jego konsystencja jest kremowa a dopiero w połączeniu z wodą nadaje jej konsystencję delikatnej pianki, która bardzo dokładnie oczyszcza skórę z makijażu. Produkt jest wyjątkowo wydajny. Pianka idealnie sprawdza się na mojej suchej i wrażliwej skórze. Skóra po wymyciu jest czysta i miękka w dotyku. Produkt można stosować aż przez 12 miesięcy od jego otwarcia. Tubka jest poręczna i wygodna w aplikacji odpowiedniej ilości produktu. Cena produktu jest przystępna biorąc pod uwagę niesamowitą wydajność pianki.
    Zalety:
    • bardzo dobrze oczyszcza skórę
    • sprawdza się na skórze suchej i wrażliwej
    • bardzo wydajny produkt