Błyszczyki

Maybelline New York Lifter Plump Lip Plumping Gloss Powiększający błyszczyk do ust

notino.pl
Maybelline Lifter Plump Błyszczyk Do Ust 008 Hot Honey 5,4ml
E-Glamour.pl
Maybelline Lifter Plump Błyszczyk Do Ust 004 Red Flag 5,4ml
Maybelline Lifter Plump Błyszczyk do Ust 008 Hot Honey
Maybelline Lifter Plump Błyszczyk Do Ust 001 Blush Blaze 5,4ml

Nasi użytkownicy zostawili 170 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 kwietnia 2025 o 10:22
    Powiększa usta naturalnie.
    Kocham na ustach lustrzany blask. Błyszczyk to mój codzienny ulubieniec. Moim marzeniem są naturalnie powiększone usta. Lubię zapewniać ustom blask i jednocześnie nawilżać. Błyszczyk Lifter Plump od Maybelline przekonuje mnie tym, że kusząco pachnie. Ma lekką formułę. Dobrze rozprowadza się na ustach powodując mrowienie. Mi nie przeszkadza to uczucie rozgrzewania i mrowienia ust. Mogę cieszyć się naturalnie lśniącymi, pełnymi i kuszącymi ustami. Błyszczyk znajduje się w przezroczystym opakowaniu. Widać stopień zużycia produktu. Posiada dość szeroki aplikator, który umożliwia precyzyjne nałożenie produktu na wargi.
    dhajka
    21 lutego 2025 o 9:34
    Rozgrzewa i powiększa usta
    Błyszczyk Lifter Plump znajduje się w wygodnym opakowaniu przypominającym bryłę lodu. Jest przezroczysty dzięki czemu widać ilość produktu jaka pozostaje do użycia. Aplikator jest szeroki. Dobrze rozprowadza błyszczyk na ustach. Jeśli chodzi o formułę kosmetyku jest ona delikatnie piekąca. Na początku trudno było mi się do niej przyzwyczaić. Z czasem przestało mi to przeszkadzać. Błyszczyk rozgrzewa usta i bardzo je powiększa. Nawilża i wygładza. Usta są pełne blasku i kusząco pełne.
  • 17 lutego 2025 o 20:50
    Nie jestem jednak fanką chili na ustach...
    Błyszczyki, pomadki, olejki to stały element mojego makijażu. Mam ich naprawdę sporo, a bardzo cieszy każdy kolejny...ten dostalam od siostry na Gwiazdkę bo wie, że jestem maniaczką kosmetyków i zawsze do każdego prezentu dostaje coś z tej dziedziny ;) Błyszczyki powiększające usta miałam pod lupą jakiś czas temu i jakoś tak zapomniałam o ich istnieniu. Ten zaciekawił mnie bo spodobał mi się kolor no i Maybelline jest ostatnio u mnie 'na celowniku'. Opakowanie jest kwadratowe, tak jak i w przypadku różu do polików i ten design zdecydowanie mi się podoba. Nie jest tandetne, wydaje się mocne. Nakretka w kolorze jasnego różu, grafika papryczki chili no i napis bardzo widoczny. Testowałam kolor 001 Blush blaze. Jest to kolor bardzo delikatny, różowy ale wpadający w taki naturalny, nie krzykliwy ale na tyle widoczny aby zauważyć go na ustach. Pierwsze użycie nie należało do najprzyjemniejszych. Bo o ile czasem lubię zjeść coś z papryczką chili o tyle jej posmak na ustach niekoniecznie. Piekące, nieprzyjemne uczucie trwało z dobre 5 min, później łagodnieje. Mam wrażenie że z każdym użyciem jest to jakoś łatwiejsze do przejścia. Efekt jest całkiem ok, mam wrażenie lekkiego, optycznego powiększenia i to mi się podoba. Wiadomo, że cudów tu nie znajdziemy bo medycyna estetyczna by tego nie przetrwała ale taki delikatny efekt jak najbardziej. Sama nie wiem czy do niej powrócę bo po za tym średnio przyjemnym początkiem i kolor I trwałość i efekt mi się podoba.
  • 2 lutego 2025 o 21:26
    Bardzo fajny błyszczyk, ale bez efektu wow
    Błyszczyk posiadam w kolorze Hot Honey i uważam, że jest bardzo twarzowy. Jest to w zasadzie lekko miodowa baza z bardzo dużą ilością złotych drobinek, które wyglądaja bardzo naturalnie i nie ma tutaj mowy o kiczowatym efekcie. Sam błyszczyk ma duży aplikator, konsystencja nie jest lepiąca - dla mnie to duży atut. Pieczenie jest dosyć intensywne i bardziej wrażliwe osoby może drażnic, mi akurat to nie przeszadza. Usta są bardzo ładnie podkreślone, ale no nie ma tutaj efektu "powiększenia".
    Zalety:
    • ładny odcień
    • brak lepkości na ustach
    • wydajny
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • dość szybko zjada się z ust
    • nie ma efektu "powiększenia"
  • 29 stycznia 2025 o 18:21
    Jest ok
    Lubię mieć optycznie powiekszone usta. Błyszczyk kupilam w Hebe za niecale 40 zł. Jest kilka kolorów do wyboru. Dużym plusem jest przezroczyste opakowanie. Zapach ok. Konsystencja jest odpowiednia. Bardzo ładnie rozprowadza się na ustach i nadaje ładnego koloru. Z początku piecze i daje efekt jakby coś gryzlo usta ha ha ale tak mają już blyszczyki powiększające usta. Po nałożeniu jest efekt ladnie optycznie powiększonych ust. Minusem jest słaba trwałość błyszczyku. Niestety u mnie szynko sie zjada a jak na taką markę trwałość powonna być ciut lepsza.
    Zalety:
    • Ladne kolory, ladne opakowanie, ladny zapach, efekt mrowienia przemienia sie w efekt powiększonych ust, nawilza usta
    Wady:
    • Cena nie jest odpowiednia do trwałości produktu