Preparaty punktowe

bialastokrotka.pl
Ziaja MED WYBIELAJĄCA REDUKTOR PRZEBARWIEŃ PUNKTOWY 30ml 7043587

Karero
    11 marca 2025 o 19:25
    Niestety nie zauważyłam żadnego działania
    Kupiłam produkt w sklepie Ziaja. Okazał się droższy niż w drogerii tradycyjnej lub aptece. Mała tubka ale Produkt należy nakładać punktowo na skórę. Chciałam usunąć przebarwienia oraz plamy pozapalne po wymrażaniu zmian ciekłym azotem. Niestety po miesięcznej kuracji nie zauważyłam żadnego rozjaśnienia.
    Wady:
    • Nie działa
    Her666
    12 listopada 2024 o 19:00
    Efektów brak..
    Produkt w formie serum na przebarwienia u mnie sprawdził się bardzo przeciętnie. Przebarwienia zostały prawie niewidocznie zredukowane , podrażniał delikatnie oczy oraz nie zauważyłam więcej pielęgnacyjnych funkcji tego serum, tak jakby w ogóle nie było stosowane..
    Wady:
    • Nie robi zupełnie nic..
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 15 marca 2023 o 10:50
    Nie spełnia obietnic producenta
    Krem wybielający przeciw zmarszczką na noc na wstępie uznaję że nic takiego nie robi krem kupiłam w aptece za ok 16 złotych zamknięty w białej tubce na klik krem jest lekkiej konsystencji bardzo szybko się wchłania nie jest nawilżający moja sucha skóra bardzo to odczuwa nie rozjaśnia przebarwień wogole i nie wpływa na zmarszczki na pewno nie polecam
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • Nie rozjaśnia przebarwień jest mało nawilżający
    askabab
    9 marca 2022 o 12:00
    Kuracja Wybielająca
    Stosowałam te kuracje ponad miesiąc ale jak moje przebarwienia były tak są i nie było takiego efektu jak zapewniał producent. Produkt dodatkowo podrażnia skórę wokół oczu co jest bardzo nieprzyjemne. Dla mnie osobiście ten produkt nie działa mimo zapewnień, że jest skuteczny. Nie polecam.
    Zalety:
    • Atrakcyjna cena
    Wady:
    • Nie działa
    Drogeria Super-Pharm
    Nati668
    4 kwietnia 2021 o 22:36
    Brak efektów
    Tyle się słyszy dobrego o Ziaji, a ja mam mało produktów tej marki, które mogę polecić i ten krem na pewno do nich nie należy. Kupiłam go z ciekawości w aptece, ponieważ mam kilka przebarwień na ramieniu i w okolicach szyi. Niestety po kilkutygodniowym stosowaniu krem nie zdziałał nic w tych miejscach, kompletny brak efektu. Krem jest bezzapachowy. Mi jego konsystencja odpowiada, fajnie się rozprowadza, nie jest za tłusty, ale niestety nie działa.
    Zalety:
    • Fajne opakowanie
    • Wydajny
    • Dobra konsystencja
    Wady:
    • Nie działa na przebarwienia
    • Nie robi z nimi kompletnie nic