WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Płatki pod oczy

Clavier Bright Look, Hyaluronic Acid Hydrogel Eye Patch Żelowe płatki pod oczy z kwasem hialuronowym

• 7 czerwca 2025 o 20:01
    Kolejne płatki do polecenia
    Kupiłam kiedyś opakowanie płatków pod oczy w Dino i odkąd je stosuję to wiem że to kolejny produkt do polecenia ze względu na właściwości wygładzające i kojące a także likwidujące cienie pod oczami i to już w bardzo szybkim czasie,cena za słoiczek płatków nie była wysoka ale efekt jest na prawdę zadowalający dlatego chcę je polecić bo działają wiele dobrego.
    Zalety:
    • Bardzo dobre jakościowo płatki pod oczy niwelujące cienie i napinające skórę okolic oczu w wygodnym opakowaniu
    Wady:
    • Nie ma
  • 20 maja 2025 o 6:43
    Bardzo dobre nawilżenie
    Choć te platki pod oczy to podstawowy produkt nawilżający, to jednak mi bardzo one podeszły. Dokładnie dlatego, że nie ma tu nic skomplikowanego. Po prostu dobrze nawilżają skórę po oczami, dodając jej elastyczności. To z kolei sprawia że skóra wygląda na gładszą i młodszą, a makijaż wygląda lepiej. Co bardzo mi w nich odpowiada to to, że nie pieką ani nie szczypią, a obietnice producenta są spełnione co do jednego. Brawo Clavier. Na ten moment u mnie platki nr 1.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Brak podrażnień
    Jul_Lia
    8 października 2024 o 19:39
    Pozbądź się suchej skóry pod oczmi!
    Wiele z nas boryka sie z problemem suchej skóry pod oczami, ja sama również doświadczyłam tego problemu. Okazuje się jednak, że jest na to szybkie i tanie rozwiązanie. Swoje pierwsze płatki pod oczy z firmy Clavier dostałam na święta, i od tamtej pory problem suchej skóry zniknął. Płatki świetnie nawilżają oraz ujędrniają skórę, nie pozostawiając przy tym nieprzyjemnego uczucia ściągnięcia. Worki pod oczami również przestają być uciążliwe po regularnym stosowaniu produktu. (:
    Zalety:
    • świetnie nawilża i ujędrnia skórę
    • pomaga pozbyć się worków po oczami w zaskakującym tempie
    • znakomite efekty za niewielką cenę