Kremy na dzień

APIS Ceramide Power Odżywczy Krem na Dzień 50ml
KDK SP. Z O.O.
kosme.pl

• 14 marca 2025 o 9:40
    U mnie w ogóle nie nawilża
    Po opisie nastawiałam się na krem trochę bardziej nawilżający, a on dość szybko się wchłania i nie nawilża. Może ma jakieś działanie odżywcze - po kilku tygodniach nie zaobserwowałam zmiany.
  • 14 lutego 2025 o 13:57
    Świeżość regeneracja skóry wrażliwej i suchej
    Ten krem to prawdziwa rewolucja w pielęgnacji! Jego innowacyjna formuła Z ceramidami Yuzu i ceramidami 6 w liposomach głęboko nawilża, odbudowuje barierę hydrolipidową i zwiększa syntezę kolagenu. Skóra staje się gładka, elastyczna i pełna blasku. Dodatek ekstraktu z marakui, hydrolatu z neroli i kwasu hialuronowego sprawia, że czuję się świeżo i komfortowo przez cały dzień. Idealny dla cery suchej i wrażliwej. Polecam!
  • 12 stycznia 2025 o 11:20
    Super kosmetyk
    Krem w plastikowym opakowaniu z ładnym designem. Konsystencja gęsta w żółtym kolorze o ładnym zapachu wydaję mi się marakui. Nakładałam go na booster. Skóra po użyciu kremu jest świetnie nawilżona i odżywiona. Ładnie współpracuje z podkładem typu krem bb. Nie waży się. Utrzymuje skórę w dobrej kondycji w ciągu dnia. Polecam. Krem ma bardzo fajny skład i jest wydajny.
    Manta21
    20 października 2024 o 18:53
    Bardzo dobry krem w dobrej cenie
    Jak co roku w porze jesiennej mija skóra robi się dość kapryśna. Jest szara, sucha i matowa. Tym razem w moje ręce wpadł krem ceramidowy od Apis. Nie ukrywam, jest to moje małe wielkie odkrycie. Krem się bardzo szybko wchlaniał, był lekki i zostawiał cerę bardzo ładnie nawilżoną oraz promienistą. Jednak odejmuję jedną gwiazdkę za wydajność. Mam wrażenie, że kremu w tym pojemniczku, który jest mega wygodny w uzytkowaniu- jest po prostu wg mnie za mało.
    Agita40
    9 lipca 2024 o 10:04
    Odżywczy krem na dzień 'Ceramidy Yuzu
    Krem stosuję zawsze na booster. Moja skóra jest nawilżona i poprawił się jej wygląd. Dzięki ujędrnieniu skóry zmarszczki przy oczach widocznie się zmniejszyły. :-)
    Zalety:
    • Szybkie ujędrnienie i ładny zapach.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl