Serum do twarzy

Nacomi Deep Hydration serum do twarzy Coconut 30ml
Nacomi Deep Hydration serum do twarzy Coconut 30ml
Nacomi Deep hydration Coconut

• 31 stycznia 2025 o 15:18
    Intensywne nawilżenie o kokosowym zapachu
    To prawdziwa perełka w codziennej pielęgnacji. Serum ma lekką, szybko wchłaniającą się konsystencję, która nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Już po pierwszym użyciu czuć intensywne nawilżenie i ukojenie, co jest zbawienne dla przesuszonej cery. Regularne stosowanie sprawia, że buzia staje się bardziej elastyczna, gładka i promienna. Dodatkowym atutem jest delikatny, kokosowy zapach, który uprzyjemnia aplikację. To serum to must-have dla każdego, kto pragnie dogłębnego nawilżenia i odżywienia skóry.
  • 13 stycznia 2025 o 20:42
    Markę Nacomi i ich kosmetyki naprawdę bardzo lubię. Swego czasu stosowałam tę propozycje naprawdę bardzo często, była to jedna z bardziej naturalnych marek kosmetyków jakie miałam przyjemność stosować. Tym razem postanowiłam do niej powrócić i to za pomocą naprawdę obiecująco prezentującego się serum do pielęgnacji twarzy. Moja skóra z natury jest dość sucha oraz wrażliwa dlatego wymaga jak najbardziej jakościowych składników o intensywnym działaniu nawilżającym, zmiękczającym oraz kojącym. Kosmetyk udało mi się zakupić na stronie jednej z drogerii internetowych. Trzeba przyznać, że kosmetyk ten został zamknięty w naprawdę bardzo ładnie prezentującym się opakowaniu. Jest to porządnie wykonana buteleczka, nieprzeźroczysta, o pojemności wynoszącej trzydzieści mililitrów. Cena regularna produktu wynosi około trzydziestu pięciu złotych. Opakowanie ma bardzo prosty ale jednocześnie elegancki motyw. Utrzymany jest w odcieniu jasnego beżu. Umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. W rolę aplikatora wciela się pipetka, która niestety u mnie nie działała i musiałam ten kosmetyk wylewać z opakowania bezpośrednio na dłoń, ale dla mnie jest to jedyny minus tej propozycji. Kosmetyk posiada mleczką konsystencję. Pachnie bardzo ładnie, ewidentnie czuć tutaj kokos. Kosmetyk dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej czy klejącej się warstwy. Nadaje się do stosowania pod makijaż. Przyjemnie nawilża oraz ujędrnia skórę. Sprawia, że jest ona bardziej miękka, elastyczna oraz wygładzona. Koi i nadaje cerze zdrowego blasku. Serum kokosowe od marki Nacomi bardzo mi się spodobało. Posiada wszystkie właściwości niezbędne do pielęgnacji cery nawet bardzo suchej. Jedyny jego minut to niedziałająca pipetka. Zdecydowanie polecam. nawet ze względu jedynie na sam kokosowy zapach.
    Zalety:
    • Zmiękcza
    • Regeneruje
    • Wygładza
    • Rozświetla
    Wady:
    • Aplikator
    she_is
    12 stycznia 2025 o 11:25
    To serum nie działa.
    To serum nie działa. To już kolejny kosmetyk od Nacomi, który mnie zawodzi. Ma ładne opakowanie z pipetą. Płynna formuła z małymi grudkami o białym zabarwieniu i zapachu kokosa. Po nałożeniu kosmetyku nie czuję ani nawilżenia, ani nic innego co zapewnia producent.
  • 10 grudnia 2024 o 16:23
    Serum przywraca skórze naturalny blask. Uwielbiam jego działanie.
    Serum przywraca skórze naturalny blask. Uwielbiam jego działanie. Cała seria jest świetna dla zmęczonej cery, która straciła swój blask i nawilżenie nie znam się na tym ale chyba poprawia bariere hydrolipidowa :)
  • 25 października 2024 o 15:44
    Kokosowe nawilżenie
    Rewelacyjne serum dla każdej skóry. Przetestowane u mnie i u mamy. Każda z nas ma inną cerę. Skóra mamy jest bardzo wrażliwa i sucha. To serum intensywnie nawilża, koi i łagodzi zaczerwienienia. Daje efekt "wypełnienia" buzi od środka, zauważyłyśmy również wygładzenie drobnych zmarszczek. Moja buzia przetłuszcza się. Mimo to wiem, że nie powinnam jej przesuszać i stosować wyłącznie mocno oczyszczających produktów. Aby zapewnić skórze odpowiednią równowagę uzupełniam pielęgnację o nawilżające produkty. To serum bardzo dobrze wpływa na moją cerę. Sprawia, że jest ukojona, a dzięki dawce nawilżenia produkcja sebum jest uregulowana. Obie kochamy ten produkt również za obłędny zapach kokosa!
    Zalety:
    • intensywnie nawilża
    • łagodzi i koi
    • świetny skład
    • reguluje produkcje wydzielania sebum u skór suchych
    • piękny zapach kokosa