Maseczki klasyczne

Bielenda Skin Clinic Professional, Peptydy Sygnałowe, Maska do twarzy stymulująco-regenerująca

HOBB
Bielenda Maseczka stymulująco-regenerująca peptydy sygnałowe+ witamina B12+ Biotyna
Bielenda Skin Clinic
Bielenda SKIN CLINIC PROFESSIONAL MASECZKA STYMULUJĄCO-REGENERUJĄCA DO TWARZY 8G
Pachnidelko

• 27 grudnia 2024 o 21:44
    Pomaga w trudnych chwilach
    Choć masek z tej serii zdarza mi się używać najczęściej podczas wieczornej pielęgnacji, gdy już nic mnie nie goni, tak ta świetnie sprawdza się na rano lub przed ważnym wyjściem. Ładnie „napina” i wygładza skórę. Na buzi pojawia się efekt świeżości, wygląda na bardziej zdrową, żywszą. Nie raz uratowała mnie przed ważnym spotkaniem lub uroczystością. Czasami zdarza mi się robić ją bez okazji, aby wyglądać ładnie też bez okazji.
    Zalety:
    • Daje efekt świeżości i napięcia skóry
    • Wydajny
    Wady:
    • Niepraktyczne opakowania, zostaje w nim dużo produktu
    KardiaM
    18 grudnia 2024 o 18:00
    Napina i przyjemnie chłodzi skórę
    Z chęcią testuję wiele maseczek, więc tym razem wybór padł na propozycję od lubianej przeze mnie Firmy Bielenda. Opakowanie to saszetka, która zawiera dużą ilość produktu. Maseczka ma żelową, wręcz nieco galaretowatą konsystencję, ale nie miałam kłopotów z jej nałożeniem na twarz. Kosmetyk jest przezroczysty, ma kolor różowy i nie posiada drobinek. Zapach nie jest nachalny, wiem, że to rzecz gustu, ale mnie średnio się podobał. Po nałożeniu czułam chłodzenie, ale nie było ono nieprzyjemne. Nie miałam problemów z jej zmyciem. Po zastosowaniu skóra była przyjemnie miękka, napięta i odświeżona. Produkt nie spowodował u mnie podrażnień, zapychania cery i uczulenia. Maseczka sprawdziła się u mnie przed wielkim wyjściem, więc myślę, że przy tego typu okazjach z chęcią do niej powrócę :)
  • 19 września 2024 o 18:11
    Świetna jak wszystkie jej siostry z serii
    Bardzo lubię wszystkie maseczki do twarzy z tej serii. Ta jest wygładzająca, napinająca, fajna jako maseczka bankietowa przed jakimś wyjściem. Przyjemna, żelowa konsystencja i delikatny zapach.
    Zalety:
    • cena, w promocji ok. 3 zł
    • napięta, wygładzona skóra
    • żelowa konsynstencja
    • przyjemny zapach
  • 18 lipca 2024 o 13:39
    Wspaniała
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Genialna maseczka. Mam po niej bardzo wygładzoną i nawilżoną skórę. Podoba mi się także konsystencja, lubię maseczki w formie żelu. Delikatny, dość przyjemny zapach. Dobra cena (5 zł). Za taki efekt jak najbardziej warto. Polecam
    Zalety:
    • działanie