Bronzery i pudry brązujące

AA Wings of Color It Girl, Design It Bronzer Stick Bronzer w sztyfcie

• 17 marca 2025 o 17:03
    Najlepszy drogeryjny bronzer
    Najlepszy bronzer drogeryjny, przepięknie się blenduję i przepięknie wygląda na twarzy. Idealny kolor dla bladych osób. Zdecydowanie ponownie kupię produkt.
    Zalety:
    • kolor
    • kolor
    • jakość
  • 11 grudnia 2024 o 18:51
    Z całego serduszka polecam!
    Jeden z najlepszych, drogeryjnych bronzerów w sztyfcie. Zakupiłam go w drogerii rossmann bodajże na początku lipca i od tamtej pory używam go praktycznie codziennie, w pomieszaniu z bronzerem od rare beauty. Szczerze mówiąc nie pamiętam ile za niego zapłaciłam, lecz z pewnością nie była to jakaś ogromna suma. Posiadam go w odcieniu 02, dark chocolate i jest to idealny, chłodny odcień do konturowania twarzy. Z pewnością nie nada się do jej ocieplenia. Opakowanie to najzwyklejszy sztyft z bardzo ładnym designem, wygląda jakby był droższy niż w rzeczywistości jest. Jego konsystencja po nałożeniu na twarz rozprowadza sę jak masełko, robiąc świetny efekt liftingu. Produkt jest bardzo wydajny ,po tylu miesiącach nadal mam ponad połowę. Jest to bronzer dobrze napigmentowany, lecz moim zdaniem raczej ciężko zrobić nim sobie krzywdę.
  • 2 listopada 2024 o 11:35
    Bardzo dobry i precyzyjny
    AA Wings of Color It Girl Design It Bronzer Stick to bardzo praktyczny produkt do konturowania twarzy. Jego kremowa formuła sprawia, że łatwo się aplikuje i dobrze blenduje, co pozwala na uzyskanie naturalnego efektu opalenizny i podkreślenia rysów twarzy. Dzięki sztyftowi aplikacja jest precyzyjna, a produkt nie pozostawia plam ani smug. Bronzer ma przyjemny odcień, który nie wpada w pomarańczowe tony, więc nadaje się do różnych karnacji. Utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, nie ścierając się i nie tracąc intensywności. To świetny wybór dla osób, które szukają wygodnego w użyciu produktu do codziennego makijażu.
    hayfayy
    3 lipca 2024 o 23:44
    01 Zimny
    Jest naprawdę mało bronzerów w zimnych kolorach. Tylko dlatego go kupiłam. Okazał się świetny dopóki nie kupiłam lepszego. Produktu jest mało i do tego jest okropnie drogi (trochę przesada), aczkolwiek zaskakująco wydajny. Osobiście wolę najpierw ocieplić go smarując na wewnętrzną część dłoni, a później rozprowadzić pędzelkiem na twarzy. Wygląda dobrze i pasuje do jasnej karnacji, ale mam wrażenie, że trochę ciężko się rozprowadza.
    Zalety:
    • odcień!
    • dobrze wygląda
    • ilość
    • rozprowadzanie
    Nikka11
    25 czerwca 2024 o 12:58
    bardzo fajny produkt :)
    Jest to bardzo masełkowy stick, nie da się nim zrobić krzywdy. Kupiłam go, bo skusił mnie chłodnym odcieniem, moim zdaniem, rzadko spotykanym. Próbowałam nakładać go bezpośrednio na twarz, aplikacja jest jak najbardziej okej, ale pigment gdzieś mi się gubi i wole nakładać go na gąbeczkę i nią dopiero na twarz. Uwielbiam go do konturowania nosa, pędzlem też świetnie się go blenduje. Polecam :)
    Zalety:
    • fajna konsystencja
    • nie da się nim zrobić krzywdy
    • przyjemnie się blenduje
    • wygodne opakowanie
    • chłodny odcień