WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Palety do konturowania

Stars from the stars Stars from the stars x Wedel, Puder i Bronzer, Zestaw do konturowania

5 na 51 opinię

Stars from the Stars Wedel Zestaw do Konturowania Puder i Bronzer

• 14 maja 2025 o 23:28
    Must have w kosmetyczce
    Zestaw puder i bronzer od Stars from the Stars x Wedel to prawdziwa perełka wśród mojej kolekcji kosmetyków.. od kiedy kupiłam ten produkt, stał się on moim nieodłącznym elementem w makijażu. Wewnątrz ''paletki'' znajdziemy doskonale dobrane odcienie zarówno pudru, jak i bronzera. Oba produkty są subtelnie napigmentowane, napewno nie zrobimy sobie nimi krzywdy, a zwłaszcza bronzerem, spokojnie można budować jego intensywność na twarzy w zależności od indywidualnych potrzeb. Świetnie się blenduje, nie tworzy plam, ani smug, co dla mnie jest bardzo ważne. Myślę, że zarówno osoby początkujące, jak i te wprawione, czy doświadczone będą zachwycone łatwością z jaką można uzyskać świetny efekt. W środku tak jak wspomniałam mamy również fajny, rozświetlający puder, którego po nałożeniu na skórę praktycznie nie widać, ładnie się w nią wtapia. Miło się z nim pracuje. Totalnie skradł moje serce, ponieważ ani nie jest za mocny, ani za delikatny, drobinki zawarte w nim są bardzo subtelne, ledwo widoczne gołym okiem. Oprócz rozświetlenia również utrwala makijaż, więc mega! Zestaw do konturowania Stars from the Stars x Wedel wyróżnia się także imponującą trwałością. Makijaż utrzymuje się przez cały dzień bez konieczności poprawek, których ja i tak na ogół nie robię i tu muszę przyznać, że nawet po wielu godzinach od aplikacji zarówno bronzer jak i puder wygląda ładnie i całkiem efektownie, co myślę że będzie ogromnym atutem szczególnie dla osób które prowadzą dość intensywny tryb życia. Kolejny atut tego zestawu to uniwersalność odcieni, ponieważ są one tak dobrane, że napewno będą pasować do różnych typów karnacji, dzięki czemu każda osoba może śmiało po niego sięgnąć i go sobie przetestować. No, może z wyjątkiem bardzo ciemnej karnacji, tu polecam sam bronzer z tej serii, ponieważ jest on trochę ciemniejszy od tego z zestawu z pudrem. Kolejnym plusem jest to, że jest to produkt idealny na wyjazdy, gdzie bardzo często chcemy jednak ograniczyć nasze kosmetyki do minimum. A więc, podsumowując Stars from the Stars x Wedel zestaw puder i bronzer to produkt, który spełnił moje oczekiwania w stu procentach. Od opakowania, po doskonałą jakość, trwałość, uniwersalność. Moim zdaniem ten kosmetyk to po prostu hit i bardzo się cieszę że wrócił do regularnej sprzedaży. Naprawdę gorąco polecam każdemu, kto uwielbia produkty brązujące, z perfekcyjnie rozświetloną skórą twarzy. Nie kosztuje dużo, a napewno ten zakup Wam się opłaci!
    Zalety:
    • trwałość
    • dobra choć subtelna pigmentacja
    • łatwość blendowania
    • bardzo dobra jakość
    • ładne opakowanie
    • idealny na wyjazdy
    Wady:
    • mogłoby być w zestawie jeszcze lusterko