Maseczki w płachcie

Isana No Drama Lama, Maseczka nawilżająca na tkaninie

• 21 sierpnia 2024 o 15:20
    Maseczka Isana No Drama Lama to prawdziwe odprężenie dla skóry i ducha. Już na pierwszy rzut oka, opakowanie z uroczą lamą przyciąga wzrok i wprowadza w pozytywny nastrój. Po otwarciu, maseczka z delikatnej tkaniny nasączona jest hojną ilością esencji, co obiecuje solidną dawkę nawilżenia. Jej aplikacja jest bardzo prosta – płachta idealnie dopasowuje się do kształtu twarzy, co zapewnia maksymalne wchłanianie cennych składników. Już po kilku minutach od nałożenia maseczki poczułam przyjemne uczucie chłodzenia i nawilżenia. Kombinacja kwasu hialuronowego, aloesu i ekstraktu z piwonii sprawiła, że moja skóra momentalnie stała się bardziej miękka i elastyczna. Uczucie ściągnięcia, które czasami towarzyszy mi po całym dniu, zniknęło, a cera wyglądała na odżywioną i promienną. To, co szczególnie mi się podobało, to brak tłustego filmu po zdjęciu maseczki – skóra była idealnie przygotowana na dalsze etapy pielęgnacji lub makijaż. Maseczka Isana No Drama Lama to świetny wybór dla każdej osoby, która potrzebuje szybkiego i skutecznego nawilżenia. Cieszę się, że mogłam przetestować ten produkt – spełnił on moje oczekiwania pod każdym względem. Idealna na relaksujący wieczór, gdy chcesz dać swojej skórze trochę miłości i opieki. Polecam ją każdemu, niezależnie od typu skóry, jako szybki sposób na poprawę kondycji cery i jej ogólnego wyglądu.
  • 21 sierpnia 2024 o 8:17
    Super nawilżenie!
    Maseczki w płachcie wybieram coraz częściej w swojej pielęgnacji, widząc nowość w Rossmanie natychmiast kupiłam i od tej pory stosuje minimum raz w tygodniu. Standardowa saszetka marki własnej Rossmana - Isany w ofercie ma uśmiechnięty pyszczek lamy w okularach przeciwsłonecznych. Wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały podane na opakowaniu. W składzie bezbarwnej esencji i bardzo dużej ilości jaka zastanówmy po otwarciu opakowania mamy kwas hialuronowy, aloes, ekstrakt z piwonii, trehaloza, woda, gliceryna oraz Disodium EDTA. Płachta wykonana jest z grubego materiału należy nieco ugnieść saszetkę o czym informuje producent i zaaplikować na oczyszczoną skórę twarzy, boczne nacięcia pomagają dopasować się do twarzy, otwory na oczy, usta i nos są idealnie dopasowane do mojej drobnej twarzy. Czas trwania aplikacji 15-20 minut w tym czasie skóra pije dobroczynne składniki esencji, a naprawdę jest jej bardzo dużo, resztki z opakowania wystarczy wmasować w ręce i nogi. Delikatny subtelny zapach świeżości i kwiatów jest miły i nie męczy, idealna maseczka w upalny dzień. Naprawdę bomba nawilżająca w przystępnej cenie. Produkt odpowiedni dla wegan, przebadany dermatologicznie. Odpowiedni dla każdego typu skóry. Polecam ❤️

Zobacz także inne Maseczki w płachcie