Serum do twarzy

Tołpa Dermo Face, Enzyme, Serum-killer zaskórników

Tołpa Dermo Face Enzyme Serum-killer zaskórników
Tołpa Dermo Face Enzyme
Tołpa
tołpa. enzyme. serum - killer zaskórników, 30 ml
Tołpa Dermo Face Enzyme Serum-Killer Zaskórników 30ml

IvanaLi
    2 kwietnia 2025 o 13:10
    To jest naprawdę Killer !!!
    Od kilku lat zmagam się z zaskórnikami. W połowie lutego postanowiłam zakupić Tołpa serum - killer zaskórników. Pochodziłam do tego produktu bez większych oczekiwań i tutaj bardzo miło się zaskoczyłam. Skóra po użyciu jest gładka, rozświetlona i co najważniejsze zauważyłam, że zaskórniki zaczęły znikać ! Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Ma przepiękny cytrusowy zapach, który mi odpowiada ale wiem, że nie każdemu on przypasuje. Minusem jest wydajność produktu.
    Zalety:
    • skóra stała się bardziej gładka i rozświetlona
    • zmniejszona ilość zaskórników
    • higieniczne opakowanie z pipetą
    • piękny zapach ale wiem, że nie każdemu może przypasować
    Wady:
  • 15 marca 2025 o 11:02
    Jest ok ale bez efektu wow
    Serum ma lekką konsystencję i szybko się wchłania, ale niestety nie zauważyłam spektakularnych efektów. Skóra jest wygładzona, ale jeśli chodzi o redukcję zaskórników – rezultat jest dość subtelny. Plusem jest brak podrażnień i delikatne działanie złuszczające, ale oczekiwałam czegoś mocniejszego
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 marca 2025 o 10:52
    Polecam!
    Od zawsze walczę z zaskórnikami, rozszerzonymi porami i niedoskonałościami, które pojawiają się wtedy, kiedy najmniej ich potrzebuję. Próbowałam różnych metod, ale nic nie działało tak skutecznie, jak Tołpa Dermo Face Enzyme – serum-killer zaskórników. I szczerze? To game-changer w mojej pielęgnacji! Dlaczego je uwielbiam? Bo działa tam, gdzie inne produkty zawodzą. Dzięki enzymom peelingującym delikatnie, ale skutecznie usuwa martwy naskórek, odblokowuje pory i sprawia, że skóra staje się gładsza, bardziej promienna i – co najważniejsze – wolna od uporczywych zaskórników. Bez podrażnień, bez wysuszania, bez efektu ściągnięcia. Jeśli, tak jak ja, masz dość walki z niedoskonałościami i chcesz w końcu zobaczyć realne efekty, Tołpa Dermo Face Enzyme to coś, co musisz wypróbować. Moja skóra już się z nim nie rozstaje – a Twoja?
    Zalety:
    • Co mnie w nim zachwyca?
    • Widocznie zmniejsza ilość zaskórników i zapobiega ich powstawaniu.
    • Zwęża pory i wygładza skórę, sprawiając, że wygląda zdrowiej.
    • Jest delikatne, ale skuteczne – nie podrażnia i nie wysusza.
    • Nie muszę się martwić o nieprzyjemne niespodzianki na twarzy.
  • 6 marca 2025 o 20:29
    Nie zrobił nic
    Zmagam się od zawsze z zaskórnikami na nosie, dlatego jak tylko zobaczyłam ten produkt uznałam, że muszę go przetestować. Z produktów Tołpy chyba jeszcze nigdy nie była niezadowolona, jednak tym razem jestem stanowczo na nie. Produkt nie zrobił nic, używałam nawet dłużej niż zalecane 3 tygodnie, codziennie rano i wieczorem. Zrobiłam sobie poglądowe zdjęcia przed i po i nic się nie zmieniło. Dodatkowo gdy używałam produkt zbyt szybko po myciu twarzy pojawiały mi się czerwone plamy - to podrażnienie może jeszcze by było do przeżycia gdyby był jakiś efekt. Może jakieś inne działanie to serum ma, ale nie usuwanie zaskórników tak jak to przedstawione jest na opakowaniu.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nie spełnia swojej funkcji, podrażnia
  • 5 marca 2025 o 21:38
    Stop zaskórnikom – działa, ale wymaga cierpliwości
    Serum-killer zaskórników od Tołpy to produkt, który postanowiłam wypróbować po wielu pozytywnych opiniach. Moja cera jest mieszana, skłonna do przetłuszczania się w strefie T i ma tendencję do zaskórników, zwłaszcza na nosie i brodzie. Szukałam kosmetyku, który pomoże mi je zredukować bez podrażnień, i po kilku tygodniach stosowania mogę podzielić się moimi wrażeniami. Serum ma lekką, wodnistą formułę, dzięki czemu szybko się wchłania i dobrze współgra z innymi kosmetykami. Nie pozostawia tłustej warstwy, ale przez kilka minut po aplikacji skóra może być delikatnie lepka. Stosuję je wieczorem, zazwyczaj po dokładnym oczyszczeniu twarzy, a następnie nakładam krem nawilżający, żeby zapobiec ewentualnemu przesuszeniu. Pierwsze zmiany zaczęłam zauważać po około dwóch tygodniach regularnego stosowania. Skóra stała się gładsza, pory były mniej widoczne, a ilość nowych zaskórników wyraźnie się zmniejszyła. Nie jest to produkt, który działa błyskawicznie – wymaga cierpliwości i systematycznego stosowania, ale przy dłuższym użytkowaniu faktycznie poprawia kondycję skóry. Nie wysusza, choć osoby o wrażliwej cerze mogą odczuwać lekkie szczypanie lub delikatne złuszczanie w pierwszych dniach. Zapach jest bardzo subtelny, lekko kwasowy, ale szybko się ulatnia. Opakowanie to wygodna tubka, która pozwala precyzyjnie dozować produkt, co jest dużym plusem, bo serum jest wydajne – niewielka ilość wystarcza na całą twarz. To serum sprawdzi się u osób z cerą tłustą, mieszaną i skłonną do zaskórników, które szukają skutecznego, ale niezbyt agresywnego rozwiązania. Nie jest to najmocniejszy produkt na rynku, ale jego dużą zaletą jest to, że działa stopniowo, bez mocnego przesuszania skóry. Tołpa Serum-killer zaskórników to kosmetyk, który faktycznie pomaga w redukcji zaskórników, choć wymaga systematyczności. Nie daje natychmiastowych efektów, ale przy regularnym stosowaniu skóra staje się wyraźnie gładsza i czystsza. To dobry wybór dla osób, które chcą poprawić kondycję swojej skóry bez ryzyka podrażnień.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl