Serum do twarzy

Bielenda Future Beauty AI Inspired, Transformujący milky-serumizer regenerująco-łagodzący

HOBB
Bielenda Transformujacy milky - serumizer regenerująco - łagodzący

Nariti
    8 marca 2025 o 15:19
    świetne łagodzące serum
    Serum zaczęłam używać niedługo po wprowadzeniu do pielęgnacji retinolu i wiele kosmetyków wywoływało wtedy u mnie podrażnienia, natomiast po tym serum ani razu się to nie zdarzyło. Naprawdę dobrze łagodzi i koi skórę, konsystencja jest bardzo przyjemna i dobrze się wchłania, nie zostawia lepkiego uczucia. Jedyny minus to pod koniec ciężko wydobyć resztki produktu. Na pewno wypróbuję resztę serii:)
  • 9 lutego 2025 o 9:44
    więcej obietnic niż efektów
    Jestem dużą fanką kosmetyków Bielendy i rzadko zdarza mi się na nich zawieść. Niestety, tym razem produkt nie spełnił moich oczekiwań. Transformujący Milky-Serumizer regenerująco-łagodzący to serum, które miało potencjał, ale ostatecznie nie sprawdziło się w mojej pielęgnacji. Na plus zdecydowanie zasługuje estetyka produktu – serum ma piękny, różowy kolor i przyjemny zapach, co sprawia, że aplikacja jest całkiem przyjemnym doświadczeniem. Opakowanie z pompką jest higieniczne i wygodne, choć pod koniec użytkowania wydobycie resztek kosmetyku staje się problematyczne. Największym minusem jest jednak efekt po aplikacji. Zamiast oczekiwanego nawilżenia i ukojenia, serum zostawia na skórze tłustą warstwę, która długo się nie wchłania. Skóra nie jest wyraźnie nawilżona ani odżywiona, a w moim przypadku produkt nie przyniósł żadnych widocznych korzyści pielęgnacyjnych. Serum kupiłam w Rossmannie, a jego cena była całkiem przystępna, więc na szczęście nie był to duży wydatek. Mimo to nie sięgnę po nie ponownie – nie polubiłam jego konsystencji ani efektu, jaki pozostawia na skórze. Tym razem Bielenda mnie nie zachwyciła.
    Zalety:
    • Piękny, różowy kolor
    • Przyjemny zapach
    • Higieniczne opakowanie z pompką
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Pozostawia tłustą warstwę na skórze
    • Brak efektu nawilżenia i ukojenia
    • Trudność w wydobyciu resztek produktu z opakowania
    • Nie sprawdził się w pielęgnacji – nie kupię ponownie
  • 16 października 2024 o 21:44
    Różowe cudo!!
    Kupiłam to serum tak właściwie z przypadku, zainteresowało mnie opakowanie a także działanie. Producent obiecuje regenerację i złagodzenie skóry . Jest to produkt dedykowany do cery wymagającej intensywnej regeneracji oraz ukojenia choć osobiście uważam że serum te nadaje się dla każdego typu skóry. Serum te zamienia się z kremowej konsystencji w olejkowe serum które natychmiastowo się wchłania i co jest plusem nie wymaga nałożenia kremu jako kolejnej warstwy. Jest to taki produkt 2w1. Opakowanie jest jak najbardziej na plus, ponieważ jest w szklanej buteleczce z pompką. Jakie są moje odczucia? Uważam że te serum jest idealne dla każdego. Po nałożeniu od razu czuje nawilżenie i ukojenie skóry w połączeniu z dobrze nawilżającym kremem tworzy idealne combo pielęgnacyjne na noc. Serum te używam zarazem na dzień jak i na noc, apropo porannej pielęgnacji serum te idealnie nadaje się pod makijaż. Serum te dodatkowo ma śliczny zapach i kolor. Można je dorwać na promocji za bodajże 21zł w Rossmanie.
    Zalety:
    • Nawilżenie i ukojenie skóry
    • Idealne pod makijaż
    • Nadaje się jako element wieczornej i porannej pielęgnacji
    • Szklane opakowanie z pompką