WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Ziaja Nawilżenie Owoc Granatu peeling do skóry głowy 100ml
Ziaja Owoc Granatu

• 24 maja 2025 o 15:09
    Przemyślane opakowanie
    Produkt otrzymałam w prezencie. Bardzo mnie pozytywnie zaskoczył ten peeling. Peeling to opakowanie o pojemności 100 ml, wykonany z miękkiego plastiku. Opakowanie ma taki kształt, który ułatwia dozowanie produktu, dzięki nakrętce, która jest odkręcana i skierowana w dół. Dzięki temu wygodnie się go używa, a konsystencja produktu jest przemyślana, nie spływa podczas aplikacji.Szata graficzna jest typowa dla produktów marki Ziaja - prosta etykieta. Peeling ma lekką, kremową konsystencję i jest białego koloru. Ma ładny owocowy zapach. Jest to peeling na bazie ceramidów. W jego składzie znajdziemy aminokwasy, ceramidy, PHA-kwas laktobionowy. Dla mnie największą zaletą tego peelingu jest to, że w łagodny sposób oczyszcza skórę głowy nie podrażniając jej. Skóra po nałożeniu peelingu nie piecze. Peeling przedłuża świeżość włosów oraz sprawia, że są nawilżone. Ze względu na to, że używa się go niewiele podczas jednorazowej aplikacji peeling Ziaja jest bardzo wydajny i wystacza na wiele użyć. Można go kupić za około 16 zł - jest to normalna cena tego typu produktów. Jest to naprawdę fajny produkt.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie,
    • ładny zapach, niechemiczny,
    • delikatnie oczyszcza skórę głowy,
    • nie piecze po nałożeniu,
    • przedłuża świeżość włosów
  • 22 maja 2025 o 8:43
    Całkiem niezły
    Szczerze mówiąc peelingi do skóry głowy goszczą w mojej pielęgnacji całkiem od niedawna. Wcześniej stosowałam jedynie szampon i odżywkę, ale to już się zmieniło i sięgam teraz również po takiego typu produkty. Peeling ziaja sprawdził się na mojej skórze głowy, co ważne nie przesuszył, nie podrażnił, sprawdził się w swojej roli. Zapach świetny, owocowy. Aplikator bardzo wygodny, ułatwia korzystanie z produktu. Po użyciu daje nam uczucie odświeżenia, bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy , a także nawilża. Jeszcze nie znalazłam swojego ulubionego peelingu, ale myślę ,że ten znalazłby swoje miejsce w mojej czołówce :) Jest w dobrej cenie, dobrej jakości, myślę ,że warto wypróbować i po niego sięgnąć niemal każdej z nas.
    Zalety:
    • aplikator
    • działanie
  • 19 maja 2025 o 14:07
    Fajny aplikator
    Peeling wyposażono w wyjątkowo wygodny aplikator, który umożliwia precyzyjne i równomierne rozprowadzenie produktu – bez bałaganu i zbędnego wysiłku. Sama aplikacja jest szybka, komfortowa i intuicyjna, co zdecydowanie zachęca do regularnego stosowania. Dla mnie szczególnie ważne było to, że peeling nie wywołał żadnego podrażnienia ani przesuszenia skóry głowy. Nie pojawiły się też typowe objawy, jak łupież czy uczucie ściągnięcia, które czasem towarzyszą takim produktom. Wręcz przeciwnie – skóra była przyjemnie odświeżona, oczyszczona i ukojona, co tylko potwierdza jego łagodne, ale skuteczne działanie. To świetne uzupełnienie codziennej pielęgnacji – szczególnie dla osób, które chcą dbać o skórę głowy w sposób naturalny, bezpieczny i świadomy. Zdecydowanie warto włączyć go do swojej rutyny.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Przystępna cena
    • Wygodny aplikator
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Mało wydajny
  • 19 maja 2025 o 11:02
    Oczyszczający peeling
    Peeling do skóry głowy z owocem granatu i ceramidami to ciekawy dodatek do pielęgnacji. Skutecznie usuwa martwy naskórek i nadmiar sebum, nie powodując podrażnień. Dzięki kwasowi laktobionowemu i pantenolowi łagodzi skórę, wspiera jej regenerację i poprawia mikrokrążenie. Po użyciu skóra głowy jest oczyszczona, a włosy odbite od nasady. Zalety: • skuteczne, ale delikatne oczyszczenie, • nawilżające składniki, • aplikator ułatwiający użycie.
  • 13 kwietnia 2025 o 19:27
    Delikatny, fajny, bezpieczny
    Peeling zamknięty został w klasycznym opakowaniu z aplikatorem w formie dziubka o pojemności 100 ml. W konsystencji jest kremowy jak odżywka o białym zabarwieniu oraz przyjemnym zapachu. Dzięki aplikatorowi jego aplikacja jest bardzo łatwa oraz przyjemna. Równomiernie zaaplikowany produkt wmasowuje dłońmi dzięki czemu wykonuje dodatkowo masaż skóry głowy. Po 20 minutach zmywam go dwukrotnie szamponem. Po jego użyciu skóra głowy jest znakomicie oczyszczona, nie swędzi, a następne mycie skóry głowy mogę śmiało wykonać po 3 dniach, a nie po 2 jak zawsze. Peeling nie wysusza ani nie podrażnia. Nie wystąpiło uczulenie czy łupież. Po wysuszeniu włosów są one nawet fajnie odbite u nasady. Jestem z niego bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie, fajnie oczyszcza skórę głowy
    Wady:
    • Jest mało wydajny