Peelingi do skóry głowy

Neboa Strong Scalp, Naturalny peeling enzymatyczny do skóry głowy `Oczyszczenie i regeneracja`

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lutego 2025 o 19:26
    Świetny peeling zamknięty w ładnym opakowaniu
    Bardzo długi czas używałam peelingu jednej firmy niestety skóra się do niego przyzwyczaiła i nie dawał efektów. Markę Neboa znałam jedynie z polecajek internetowych więc postanowiłam wypróbować właśnie ten produkt. Zachęcił mnie ładnym opakowaniem i stał się moim ulubieńcem. Przepiękny zapach, bardzo fajna konsystencja. Nie trzeba go bardzo dużo nakładać więc jest wydajny. Używam go około 2 miesięcy. Co do efektów jakie zauważyłam u siebie to: -pozbycie się łupieżu -nawilżenie skóry głowy -przestały przetłuszczać mi się włosy od nasady (z tym miałam duży problem)
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ładne opakowanie
    • Jest wydajny
    • Pozbyłam się łupieżu i suchej skóry głowy
    • Nie przetłuszczają mi się włosy
  • 7 lutego 2025 o 17:10
    Polecam super
    Dostałam na prezent i jest naprawdę dobry dobrze oczyszcza skórę głowy aplikacja na skore głowy trochę nie wygodna ale jest dobrze zdziwiło mnie że nie ma drobinek bo zawsze peelingi które miałam miały ale to mi nie przeszkadza polecam
  • 1 lutego 2025 o 12:27
    Bardzo dobry peeling!
    Generalnie jest to chyba mój 3 peeling w życiu. Kiedyś, na promocji właśnie padło na ten od Neboa. Zacznę od tego, że zapach w produktach tej firmy bardzo mi się podoba, bo jest delikatny a zarazem wyczuwalny, ale nie chemiczny. Włosy mam przetłuszczające się, więc czasami stosuje peeling 1 raz w tygodniu, a czasami 2. Przyznam, że mojej głowy nie podrażnił, nie zauważyłam też łupieżu. Co najważniejsze - czuję ,że skóra głowy jest oczyszczona, a same włosy są podniesione u nasady, bardzo dobrze peeling ten na mnie działa.
  • 18 stycznia 2025 o 19:35
    Zaorał mi skórę głowy
    Dawałam mu szansę kilka razy i efekt za każdym razem taki sam - wysyp suchych płatków skóry. Niestety nie jest to produkt dla mnie, mam zbyt wrażliwą skórę głowy, spowodował jeszcze jej przesuszenie, swędzenie. Zapach niezbyt przyjemny. Na plus konsystencja i opakowanie. Lepiej niż ten peeling działa u mnie zostawienie przez kilka minut szamponu na skórze głowy przy drugim myciu - daje to dobre oczyszczenie skóry głowy bez tego agresywnego efektu - może ta metoda sprawdzi się też innym wrażliwcom :).
    Zalety:
    • porządne opakowanie
    • szata graficzna
    • przyjemna w dotyku konsystencja
    Wady:
    • nie sprawdził się przy mojej wrażliwej skórze głowy
    • mało wydajny, trzeba go dużo nałożyć
    • nieprzyjemny zapach
  • 28 listopada 2024 o 12:38
    Chyba nie dla mnie…
    Peeling od Neboa to produkt który ma poprawić kondycję skóry głowy, usuwając nadmiar sebum i różnych zanieczyszczeń. Mimo wielu obietnic, jestem niestety mocno rozczarowana :( Mam wrażenie, że totalnie nie widać efektu oczyszczania skóry, mam wręcz wrażenie, że moje włosy po zmyciu szybciej się przetłuszczają i sprawiają wrażenie posklejanych/sztywnych u nasady. Dodatkowym minusem jest opakowanie, o wiele lepsza jest forma wyciskania peelingu. Plusem jedynie jest ładny zapach i pojemność produktu.
    • Pojemność
    Wady:
    • Brak oczyszczenia
    • Włosy się przetłuszczają