Pomadki i szminki

Rimmel Thrill Seeker, Lip Latex, Kryjący błyszczyk do ust w płynie z kwasem hialuronowym i witaminą E

E-Glamour.pl
Rimmel Thrill Seeker Lip Latex płynna pomadka do ust 250 Honey Bun 6ml
notino.pl
Rimmel Thrill Seeker Lip Latex płynna pomadka do ust 250 Honey Bun 6ml
Rimmel Thrill Seeker Lip Latex Pomadka do ust, 150 Magnetic
Rimmel Thrill Seeker Lip Latex Pomadka do Ust 250 Honey Bun

• 11 kwietnia 2025 o 19:09
    Odcień 150 Magnetic - jestem za !
    Opakowanie jest dosyć klasyczne jednak gumowa otoczka pozwala na komfortowe utrzymanie jej w dłoni oraz aplikacje. Sam aplikator jest średniej wielkości. Poduszeczka jest mięciutka oraz milutka, a kształt " diamentu " rzeczywiście precyzyjny. Odcień idealnie trafił w moje gusta i jest prawie taki sam jak odcień moich ust więc bez problemu aplikuje ją również na co dzień do pracy. Pomadka jest łatwa w aplikacji i całkowicie starcza jedna porcja. Zachowuje się jak Tint. Przez dłuższą chwilę utrzymuje się na ustach, a zjedzona pozostawia po sobie swoją barwę więc nawet nie widać ubytku. Produkt świetnie się zachowuje, łatwo aplikuje oraz łatwo można nią wykonturowac usta. Odniosłam wrażenie, że subtelnie je również nawilża.
    Zalety:
    • Łatwy w aplikacji, zjedzony pozostawia Tint na ustach
  • 31 marca 2025 o 10:09
    Totalny średniak
    Wizualnie błyszczyk przyciąga uwagę,ale....miała być tak trwała i napigmentowana kolorem a tu wielkie rozczarowanie. Dość ciężko się ją nanosi na usta, kolor nie jest intensywny, trzeba kilka razy aplikować. Jest lekko nawilżająca ale jej formuła lekko sylikonowy skleja usta. Nie o takim błyszczącym połysku miałam na myśli. Ma fajny skład odżywczy ale jej formuła to totalne nieporozmienie.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Ciężka do aplikowania,
    • Słaby połysk,
    • Klejąca
    • Malo wydajna
    • Pigmentacja
  • 21 marca 2025 o 18:57
    Spodziewałam się czegoś więcej!
    Producent twierdzi że jest mega trwały ma intensywne kolory ma lateksowe wykończenie. Owszem to wszystko się zgadza ale niestety są też inne aspekty które należałoby dopracować. Formuła jest lepka, roluje się. Zapach pozostawia wiele do życzenia a smak jest okropny...... Przy drugim podejściu chwilę po nałożeniu produktu ztarłam pierwszą lepką warstwę i pozbyłam się posmaku z ust pod spodem odkryłam że pomadka niczym tint barwi usta na bardzo ładny kolor. Po dołożeniu błyszczyka uzyskałam zadowalający efekt, jednak produkt sam w sobie powinien być wystarczający. Niestety taki nie jest. Nie skreślam go całkilowicie i zużyje do końca,czy jednak kupiłabym ponownie? Zdecydowanie nie.
    Zalety:
    • Ładne wykończenie
    • Trwały efekt
    • Precyzyjny aplikator
    Wady:
    • Okropny smak
    • Nieprzyjemny zapach
    • Lepka formuła (nie zastygająca)
    • Roluje się
  • 14 marca 2025 o 9:30
    Tragedia! Najgorsza pomadka jaką miałam
    Jak w opisie. Tragedia. Wdzięczna jestem sobie że zwyciężył zdrowy rozsądek w wzięłam tylko jeden kolor, a właśnie, jak można określić jaki to kolor skoro na usta on się nie transferuje? Mam wrażenie że pokryłam mazią usta, która zebrała się w załamaniach wszelkich, ledwie pokrywając pigmentem. Jest masakrycznie lepka a do tego smak… potworny. Miałam wrażenie że wysmarowałam sobie usta klejem szkolnym z lat 90 (nie pytajcie skład znam smak ;) ). Lepi się i potwornie smakuje, a że ma formę błyszczyku i nie zastyga przez długi czas to cały czas się transferuje do ust. Dałam jej dwie szansę, dwa razy mnie tak samo rozczarowała. Jestem cierpliwa i dam jej jeszcze trzecią, jeśli coś się zmieni to opinie zedytuje