Pudry do twarzy

Bell Touch Me Beauty Powder Wygładzający różowy sypki puder do twarzy

• 11 maja 2025 o 13:12
    Ciekawy produkt
    Lubię produkty marki Bell. Puder ma jasny, różowy odcień. Dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Zapewnia naturalny efekt. Przedłuża trwałość makijażu. Produkt jest wydajny. Posiada wygodne opakowanie z sitkiem. Puder z kolekcji limitowanej dla Biedronki
  • 7 maja 2025 o 16:01
    Puder Bell
    + uniwersalna kolorystyka + pojemność + wydajność + wygodne opakowanie z sitkiem + utrwala makijaż + przedłuża trwałość makijażu + naturalny efekt + nie zapycha + dostępność w Biedronce + niska cena + puder sypki + ładny, subtelny zapach - edycja limitowana
  • 5 maja 2025 o 17:18
    Delikatny jak różowa chmurka
    Jest to mój drugi, może trzeci sypki puder od Bell z Biedronki i przyznaję że od teraz każdy taki produkt będę kupować w ciemno. Pamiętam inny puder- Mango Breeze z efektem chłodzenia który był dla mnie strzałem w 10 i chyba od tamtej pory bardziej interesuje się kosmetykami z tego marketu. Pomimo tandetnego i kłopotliwego opakowania jest to jeden z lepszych produktów do twarz jaki używałam a miałam ich w swoim czterdziestoletnim życiu całe mnóstwo. Uwielbiam go za delikatność i miałkość. Jest on leciutki jak chmurka .Nie obciąża skóry, nie osadza się na włoskach i nie nadaje jej ciężkości. Na skórze nie jest taki suchy tylko delikatnie satynowy. Matuje na wiele godzin ale ja mam skórę sucha więc u każdego zapewne sprawdzi się inaczej. Faktycznie jak mówi nazwa Love Cherry jest on delikatnie różowy a ostatnio nastał szał na różowe, fioletowe, brzoskwiniowe pudry więc marka Bell jest z tym pomysłem na czasie. Bez obaw puder nie nadaje skórze różowego koloru tylko bardzo minimalnie rozpromienia skórę nadając jej zdrowe wykończenie. Niweluje ziemistość i zmęczenie na twarzy. No i trzeba wspomnieć o zapachu. Wiśniowy, jak cukierki pudrowe z czasów dzieciństwa. Podoba mi się . Dla tych co nie przepadają za perfumowanymi pudrami uspokajam że czuć go tylko podczas aplikacji , potem na twarzy szybko wietrzeje. Dla mnie genialny.
    Zalety:
    • Plusy
    • miałko zmielony
    • delikatny zapach wiśniowy
    • nie obciąża skóry
    • nie zapycha
    • utrwala makijaż
    • matuje-dla niektórych zapewne zbyt krótkko ale dla mnie posiadaczki cery suchej jest idealny
    • jest niewidoczny, ładnie się scala ze skórą
    • Plus/Minus
    • mała pojemność-wiedząc że produkt jest świetnej jakości jest to dla mnie minus bo szybko się kończy.
    • Z drugiej strony gdyby okazał się bublem wolałabym się za długo z nim nie męczyć .
    Wady:
    • MINUS
    • opakowanie wykonane ze słabego plastiku a brak mechanizmu dozującego(mamy tu tylko dziurki zaklejone taśmą) sprawia że produkt rozsypuje się i brudzi wszystko dookoła.
    • Wiem że tani produkt nie będzie miał bajeranckoego opakowania ale ja chyba wolałabym aby producent zwiększył cenę ale poprawił komfort użytkowania takich pudrów.
    • Wiedząc że są to kosmetyki świetnej jakości nie zawahałabym się wydać te 5-7 zł więcej.
    • Sama kolorystyka i grafika nie jest zła, tego się nie czepiam.
    Ann_ek
    7 kwietnia 2025 o 20:47
    Świetny produkt, pięknie wygląda na skórze
    Kiedy zobaczyłam go na półce w Biedronce od razu pomyślałam: musi być mój. Uwielbiam pudry sypkie z kolekcji limitowanych w Biedrze, zresztą te prasowane też chętnie testuję. Poza tym akurat trafiłam na pomocję 1+1 gratis na kolorówkę, więc długo się nie zastanawiałam. Obecnie moja cera jest jednocześnie przetłuszczająca się oraz odwodniona. Dokucza mi jej ściągnięcie i zaczerwienienie. Jest też wrażliwa. Opakowanie jest w porządku. Dość sporych rozmiarów jak na tak niewielką pojemność, która wynosi jedynie 6 gramów. To naprawdę widać w trakcie użycia- kończy się bardzo szybko. Zdecydowanie wolałabym zapłacić trochę więcej, ale mieć puder na dłużej niż miesiąc. Opakowanie było zabezpieczone przed pierwszym użyciem tasiemką, na której widać, czy ktoś już do niego wcześniej zaglądał. To zawsze na plus. Jest porządnie wykonane, plastik wydaje się dość cienki, ale nic się z nim złego nie stało. Zakrętka działa bezawaryjnie. Sitko dobre, otwory odpowiedniej wielkości. Dołączona jest też gąbeczka, ale jej jakość nie jest dla mnie zadowalająca. Sprawdza się jedynie jako zabezpieczenie przed przypadkowym rozsypaniem sypkiej formuły. Ja sobie sypię dozę na zakrętkę, ktora jest bardzo wysoka, więc też pomaga zachować czystość podczas aplikacji. Wersja kolorystyczna jest z tego co się zorientowałam jedna, 01 Love Cherry. Kolor jest naprawdę bardzo subtelnie różowy. Czy to widać na skórze? I tak i nie. Ja jakoś często nie jestem zadowolona z koloru wielu pudrów, które na mnie wydają się za żółte. Ten puder ładnie mi jakoś ten ostateczny kolor na skórze równoważy. Dla mnie bomba, muszę częściej po takie sięgać. Na pewno nie da Wam efektu różowej świnki, w szczególności, jeśli tak jak ja macie jasną oraz neutralną karnację. Zapach jest wiśniowy, naprawdę przepiękny. Słodki i tak apetyczny, przywodzi na myśl najprawdziwsze wiśnie. Intensywny, ale po kilkunastu minutach się ulatnia, nie męcząc zanadto użytkownika. Puder jest bardzo, ale to bardzo drobno zmielony, aksamitny w dotyku. Nie pyli się, nie jest suchy. Czy to gąbką, czy pędzlem nakłada się na skórę bez problemów. Wydajność nie jest najlepsza, mam go jakiś miesiąc i zostało mi naprawdę niewiele, na kilka, może na kilkanaście użyć. Stosuję go metodą bakingu, czyli nakładam gąbeczką na całą twarz w dużej ilości, by po chwili nadmiar usunąć puchatym, zbitym pędzlem. Taki sposób aplikacji jest najlepszy dla mojej mieszanej cery. No i naprawdę ładnie stapia się ze skórą. Nie tworzy efektu maski. Świetnie nadaje się do poprawek w ciągu dnia, nie ciastkuje się, dobrze się wtapia w podkład. Rzeczywiście zgodnie z obietnicami producenta bardzo dobrze wygładza skórę, tym samym ładnie się fotografując. Ukrywa rozszerzone pory. Czy matuje? Przez pierwsze kilka godzin tak, jest to ładny, nowoczesny mat bez efektu maski. Jednak po około 4 godzinach skóra zaczyna mi się mocno świecić, trzeba robić poprawki. Jednak nie jest to obecnie dla mnie jakaś wielka wada, ze względu na na naprawdę dobre możliwości dokładania go. Używam też w okolicy oczu, ładnie się tam sprawuje, nie wchodzi w zmarszczki, nie szczypie w oczy. Cery również nie zapycha. Naprawdę się z nim polubiłam, wielka szkoda, że to limitka, więc nie wiem, czy uda mi się go kupić ponownie.