Kremy na noc

Ziaja Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Krem ujędrniający na noc redukujący podrażnienia

Bodyland.pl
Ziaja Ulga dla skóry wrażliwej, krem ujędrniający na noc redukujący podrażnienia, 50 ml
bialastokrotka.pl

emma-e4
    22 czerwca 2023 o 14:08
    bardzo dobry
    Krem ma bardzo podobny skład, jesli nie identyczny, jak krem z ceramidami tej samej firmy. Jedynie zapach jest tu delikatniejszy i bardziej mi się podoba, bo bardziej pasuje do krem do twarzy. Gęsta konsystencja, ale ładnie się rozsmarowuje, zostawia lekki blask, dlatego idealnie sprawdzi się na noc. Łagodzi, regeneruje, jest ratunkiem dla cery przesuszonej przez zimę, mróz, kurację retinolem. Cena jest śmieszna, krem ma jakość wielokrotnie przekraczającą cenę. Dodam, że nadaje się też do cery przesuszonej skłonnej do zapychania - nic złego się nie dzieje w czasie jego używania. Minusem jest ograniczona dostępność, ja na niego trochę polowałam po aptekach.
  • 15 kwietnia 2019 o 8:28
    Całkiem przyzwoity średniak.
    Krem znajduje się w typowym opakowaniu z nakrętką. Zapach delikatny, trudny do określenia, raczej neutralny. Krem dobrze się wchłania, nie podrażnia skóry i nie zapycha porów. Można go stosować przy podrażnionej skórze lub ze skłonnościami do wyprysków gdyż działa bardzo delikatnie. Nawilżenie średnie, delikatnie wygładza skórę, raczej nie zauważyłam działania ujędrniającego. Generalnie ze względu na niską cenę daję mu 4, głównie dlatego, że w odróżnieniu od wielu kremów na noc nie przeciąża skóry i nie powoduje "niespodzianek".
    Zalety:
    • niska cena
    • nie podrażnia i nie przeciąża skóry
    • łagodzi podrażnienia
    • jest bardzo delikatny nawet przy wrażliwej cerze lub ze skłonnościami do wyprysków
    Wady:
    • średnie/niewielkie nawilżenie
    • nie odżywia skóry
    • brak działania ujędrniającego
  • 9 lutego 2019 o 10:01
    MÓJ HIT
    Moja cera jest mieszana, przetłuszczająca w strefie T, z rozszerzonymi porami, a jednocześnie skłonna do przesuszenia. Ogólnie produkty z Ziaji rzadko się u mnie sprawdzają i rzadko zostają ze mną na dłużej. Ten krem mam jednak u siebie od ponad roku i ciągle po skończeniu kupuję nowy (zarówno ja jak i mój mąż który z serii ULGA ma wersję regenerującą, wzmacniająca naczynka). I szczerze oba te kremy serdecznie polecam, czasem z uwagi na bardzo podobno opakowania używam też jego wersji. Lekki, delikatnie wodnisty, bardzo szybko się wchłania, absolutnie nie zapycha, nie ma zapachu. Mój must have!
    Zalety:
    • konsystencja, brak zapachu
    • nie zapycha
    • fajnie nawilża
    • niska cena
  • 3 marca 2018 o 1:44
    sprawdza się
    Moja skóra jest dosyć problematyczna, trądzikowa, sucha, skłonna do podrażnień. Przez trądzik kiedyś miałam często czerwone, zaognione plamki w miejscach gdzie miałam wypryski, spróbowałam ziaji ulga dla skóry na noc i.. przy regularnym stosowaniu problem zniknął. Podrażnienia zredukowały się do minimum. Jestem naprawdę bardzo zadowolona, szczególnie że krem jest tani i przy tym naprawdę wydajny. Serdecznie polecam.
    Wady:
    • Parafina
  • 24 sierpnia 2017 o 0:26
    całkiem całkiem
    Zapach jest bardzo delikatny, wręcz go nie czuć, przynosi skórze ulgę. Jego konsystencja jest wspaniała, szybko się wchłania i zostawia skórę nawilżoną, przy tym nie klei się i nie jest tłusty. Jednak nie oszukujmy się, nie redukuje jakiś podrażnień, chociaż nawet takich za bardzo nie mam. Nie zapycha porów po dłuższym stosowaniu.

Zobacz także inne Kremy na noc