Maseczki w płachcie

Beauty Face Przeciwzmarszczkowa i pobudzająca cyrkulację maska z diamentami i drobinkami złota

BEAUTYFACE ODMŁADZAJĄCO ROZŚWIETLAJĄCA MASKA KOLAGENOWA Z DROBINKAMI ZŁOTA I DIAMENTAMI

millane
    10 sierpnia 2024 o 10:11
    Ok
    Maska hydrożelowa z drobinkami brokatu. Niestety nie pasowała do mojej twarzy, wycięcia na oczu są w złym miejscu. Jest mocno zanurzona w serum, ciężko ją wyciągnąć z opakowania bo jest śliska i się wymyka z rąk. Stosowałam ją na leżąco, ze względu na to, że zsuwa się z twarzy i otwory na oczy nie pasują. Efekt dosyć subtelny, nawilżający. Po ściągnięciu maski pozostaje brokat na skórze, dla mnie to minus. W opakowaniu zostało sporo serum, które można jeszcze później wykorzystać.
  • 21 marca 2017 o 13:40
    Rewelacja
    Używa od:próbka
    Zapach maski jest bardzo delikatny i przyjemny. Wyczuć można zapach kwiatów a dokładnie róży. Nie jest on natarczywy i drażniący. Pozwala się rozluźnić i zrelaksować. Po 30 minutach maska ani drgnęła, dobrze trzymała się buźki.Z ogromnym żalem ściągałam maskę ponieważ przyniosła ogromną ulgę mojej przesuszonej i szarej skórze. Co czułam podczas zabiegu? Ogromny chłód, który dawał ukojenie i już wcześniej wspomniany relaks. Nie był on niekomfortowym ale jeśli są zmarzluchy to może nieco przeszkadzać Wam w ostatnich kilku minutach. Jednak warto wytrzymać i dotrwać do końca.Po zakończeniu zabiegu zauważyć można, że maska się przerwała ale jest to tylko moja wina, ponieważ chciałam zrobić zdjęcie w całości i za mocno naciągnęła. Ogólnie maska nie pęka i dobrze przylega do twarzy. Otwory na oczy i usta dobrze wpasowały się w moją twarz co rzadko się zdarza w przypadku takich masek. Nie zauważyłam uczulenia, pieczenia, podrażnienia. Przeciwnie, moja skóra stała się miękka, gładka, dobrze nawilżona. Wszelkie zaczerwienienia zniknęły a zmarszczki delikatnie wygładziły a nawet można powiedzieć, że stały się niemal niewidoczne. Skóra stała się matowa i elastyczna. Już po pierwszym razie, zabieg daje satysfakcjonujące rezultaty a jeśli stosowalibyśmy maskę regularnie, efekt z pewnością byłby oszałamiający.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 13 lipca 2012 o 23:32
    Kolejna ulubiona
    + maska, jak już się przejdzie przez przygotowanie, jest wygodna w aplikacji, "plasterek" po prostu kładzie się na twarzy i wygładza + nie spływa! jak mi się nie chce leżeć, to idę do kompa z maską na twarzy + jest przyjemna w dotyku, zwłaszcza na początku, kiedy oddaje ciepło + ma delikatny przyjemny zapach + wygładza skórę, ujędrnia i rozświetla + likwiduje suche skórki, nawet na nosie (a walczę z nimi na okrągło) + napina skórę, ale bez nieprzyjemnego odczucia Mam nadzieję, że opóźni trochę pojawianie się zmarszczek. :P - cena - niedostępność (jak zwykle widuję w Esentii, no i na stronie BF, ale w realu - nigdzie) - jest z nimi trochę zachodu. Maski trzeba trzymać w lodówce, a po wyjęciu przez 20 sekund polewać ciepłą wodą, ale koniecznie z kranu, nie z czajnika, bo może się pokruszyć! Używam tego produktu od: ok. 2 lat Ilość zużytych opakowań: wiele

Zobacz także inne Maseczki w płachcie