Kosmetyki po opalaniu

Avon Sun +, Maxi Tan Moisturising Lotion with Beta Carotene [Care, Sun + Face & Body, Bronze Tan Accelerator Lotion] Balsam z beta - karotenem przyśpieszający i wzmacniający opaleniznę

• 5 lutego 2024 o 20:33
    naprawdę działa
    Pierwszy raz kupiłam go kilka dobrych lat temu i teraz towarzyszy mi w każde wakacje. Używam go zawsze przy opalaniu i powiem szczerze, że naprawdę działa! Zawsze po opalaniu moja skóra była czerwona, podrażniona mimo używania kremów z spf. Od kiedy zaczęłam używać tego balsamu problem zniknął. Moja opalenizna w końcu wygląda ładnie! Balsam faktycznie przyspiesza opalanie, mało tego bo pogłębia kolor i przy tym dobrze nawilża. Balsam koloru żółtego o przyjemnym zapachu. Zawsze tego typu produkty mi śmierdziały, w przypadku tego balsamu jest zupełnie odwrotnie. Ten produkt to mój must have każdych wakacji.
    Zalety:
    • spełnia swoją rolę
    • ładnie pachnie
    • nawilża
    Luana5
    31 lipca 2021 o 18:49
    Jestem nim zachwycona
    Produkt zamknięty w plastikowej butelce z z odchylanym korkiem. Jest żółtego kolory, lekkiej konsystencji. Wchłania się błyskawicznie bez pozostawienia lepkości na skórze. Wspaniałe nawilża. Ładnie pachnie. Jest wydajny. Opalenizna nabiera ładnego koloru, Łagodzi podraznienia, nie uczula. Stosuję go od lat. Zaopatruje się jeszcze przed latem i zawsze mam.
    • Konsystencja
    • Działanie
    • Nie uczula
    • Nie podraznia
    • Wydajny
    Wady:
  • 6 lipca 2021 o 12:52
    Must have na wakacje!!!
    Bez niego nie ma opalania - to pewne. Przetestowalam juz mnostwo balsamow wzmacniajacych opaleniznę i ten jest zdecydowanie najlepszy!!! Przede wszystkim DZIAŁA, czyli faktycznie przyspiesza opaleniznę, a opalenizna ma ładny kolor, do tego przepięknie pachnie, a nie samoopalaczem jak większość tego typu produktów. Ma rzadką konsystencję więc łatwo się rozprowadza, jednak jest to też złudne bo nie raz mi gdzieś chlapnął i zostawił plamy. Ma jasnożółty kolor, ale po rozsmarowaniu na skórze nie zostawia lepkości ani koloru, wrecz przeciwnie jest przyjemne uczucie nawilżenia. Opakowanie jest bardzo wygodne. Z minusów myślę że jeszcze można zaliczyć to że jest z avonu wiec dostepny tylko u konsultantki :(
    • działanie
    • cena!
    Wady:
    • dostepność (tylko u konsultantki)
    • może zrobić plamy jeśli będziemy nieuważne i nam gdzieś "chlapnie" :)
  • 19 czerwca 2021 o 15:15
    Wakacyjny must-have
    Ten balsam to niezbędnik w mojej wakacyjnej kosmetyczce. Używam go zarówno na ciało, jak i do twarzy. Ma słodki zapach, który szybko się ulatnia, na skórze pachnie przez chwilę jak samoopalacz. Sam kosmetyk adaje skórze delikatną opaleniznę, a zastosowany przed opalaniem sprawia, że opalam się troszkę szybciej,a opalenizna jest ładnie brązowa. Jest dość wodnisty co ułatwia nakładanie,ale też łatwo się nim pobrudzić, trochę rozlać, a niestety może zostawić na tkaninach żółtawe plamy trudne do sprania więc z tym trzeba uważać.
  • 25 kwietnia 2021 o 10:41
    Zdrowa głebsza opalenizna
    Jestem zachwycona tum produktem przede wszystkim dlatego, że nie śmierdzi, a przyjemnie pachnie, podczas gdy tego typu produkty w takiej cenie zazwyczaj śmierdzą. Spełnia on swoje zadanie, mianowicie naprawdę przyspiesza i wzmacnia opaleniznę. Skóra z nim wygląda zdrowiej. Kolor opalenizny jest głębszy. Nie jest tłusty, dobrze się wchłania. Do tego zapewnia nawilżenie. Wydajny, jest w bardzo poręcznej plastikowej butelce na zastrzask. Polecam!