WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maseczki klasyczne

Beauty Formulas Chocolate Deep Cleansing & Nourishing Mask Odżywcza maseczka głęboko oczyszczająca

melax33
    22 stycznia 2017 o 16:13
    Naprawdę fajna maseczka!
    Mam skórę skłonną do podrażnień, szczególnie wysusza się po różnych maseczkach/ żelach. Jednak ta naprawdę przypadła mi do gustu! Po pierwsze ma piękny, czekoladowy zapach i wydajną konsystencję. Saszetka spokojnie starcza na kilka użyć. Aplikacja jest łatwa, maseczka po ok. minucie/dwóch zaczyna zasychać. Nie szczypie, spokojnie trzymałam ją wg wskazówek producenta 15 min. Łatwo się ją zmywa, a po zabiegu skóra jest oczyszczona, ale nie przesuszona. Myślę, że przy dłuższym stosowaniu może przynosić naprawdę fajne efekty :) Jednak minusem tej maseczki jest dostępność. W rossmannie ich nie ma, ja dorwałam dopiero w super-pharmie :)
  • 8 stycznia 2017 o 22:26
    Rewelacja!
    Bardzo fajna maseczka, piękny zapach czekolady połączonej z migdałami. Idealnie głęboko oczyszcza skórę, ściąga ją mocno, nawilża oraz pozostawia odżywioną, Ci co uważają inaczej albo zegarka nie posiadają albo nie wiedzą czego oczekują od tej maseczki!
    enemy18
    3 października 2014 o 16:56
    Nie jest tak źle
    Maseczka nie jest zła bywały gorsze. Niestety większość masek na mnie nie działa w ogóle albo w niewielkim stopniu. Lubie testować maski oczyszczające ponieważ mam niewielki problem z porami na nosie i brodzie i szukam maski która chodziarz trochę usunię problem. Do zakupu maski skłoniło mnie opakowanie oraz działanie oczyszczające, cena maski 5 złoty jak na maskę z niskiej półki przystało. Produkt zakupiłam w drogerii Superpharm i na razie tylko ją tam widziałam. Po otwarciu maski czuć mocno alkoholowy zapach na początku potem się ulatnia,konsystencja dość gęsta i jednocześnie kremowa łatwo się nakłada i zmywa( tylkp przy zmywaniu gorzej bo do okoła umywalki jest brud więc polecam ją stostować podczas kąpieli),nanosząc produkt na twarz mam wrażenie że nakładam błoto. Przechodząc do działania produktu nie zauważyłam żeby odżywiała,nie oczyszcza porów ani nie powoduje zniknięcia wyprysków ale nawilża cere. Nie wysuszyła skóry i nie było uczucia ściągnięcia. Ogólnie maska starczyła na trzy razy i przy ostatnim zauważyłam że po zdjęciu maski skóra była rozgrzana na policzkach nie było to coś przyjemnego ale już nastepnego dnia nie było śladu po zaczerwienieniu. Maki nie kupie na pewno ponieważ nie spełnia kluczowej roli, ale tragedii nie ma. Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: 15ml
  • 20 sierpnia 2014 o 13:52
    Rozczarowanie...
    Kremy, peelingi i maseczki są kwestią indywidualną. Moja cera z tłustej, trądzikowej przeszła w mieszaną, czasami nawet bardzo przesuszoną na policzkach (szczególnie w okresie jesień-zima). Zatem maseczki staram się dobierać nad wyraz ostrożnie. Maseczka ma postać bardzo gęstego kremu, jednakże jest dosyć tępa w nakładaniu. Kolorem przypomina błoto. Zapach, choć delikatnie czekoladowy i przyjemny w opakowaniu, tak w czasie aplikacji staje się sztuczny i trudny do zniesienia. Maska mocno zastyga i ściąga skórę, a co za tym idzie, ciężko się zmywa. Efekty po jej zmyciu z pewnością nie są zachwycające. Owszem, twarz jest przyjemnie miękka i gładka, jednak delikatnie zaczerwieniona. Pory wydają się być oczyszczone. Na szczęście nie zapycha, a co za tym idzie, nie pogarsza stanu cery. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kilka saszetek o pojemności 15 ml
  • 8 kwietnia 2013 o 12:45
    nic nie robi
    Saszetka wystarczyła mi na 3 podejscia,wydajnosci sie zatem nie uczepie.Cena tez niezbyt wysoka-4,70 ale to chyba najgorzej zainwestowane pieniadze w ostatnim czasie. Miało byc miło,pachnaco,nawilzajaco... Tymczasem kosmetyk pachnie co prawda nienajgorzej w opakowaniu, ale pozniej to juz tylko chemiczny smrod-a szkoda, bo obiecany zapach czekolady jest niewatpliwie jednym z czynnikow decydujacych przy wyborze tej maziaji. Druga sprawa-nie ma absolutnie zadnego wpłyu na skore-trzymałam dobre 15 minut i nic,nie odswieza,nie nawilza,nie wygłądza....jakbym nic nie miała na buzi,po prostu polezało sobie toto na skorze. Po zmyciu miałam na twarzy dosc mocne uczucie sciagnicia. Zmywa sie słabo,trzeba sie niezle napracowac bo mocno sie slizga,cała umywalka uciapana. nie kupie wiecej i nie polecam Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: jedno całe