Kremy uniwersalne

Cetaphil PS, Lipoaktywny krem nawilżający do cery suchej i podrażnionej (stara wersja)

Cetaphil PS Lipoaktywny krem nawilżający 100 g

• 29 kwietnia 2025 o 9:34
    Krem Cetaphil
  • 28 kwietnia 2025 o 23:15
    Krem cetaphil
    Ogólnie ten krem Cetaphil mi się nie sprawdził, bo niestety mnie zapchał. Miałam nadzieję, że będzie delikatny i dobrze nawilży moją skórę, ale po kilku użyciach zauważyłam, że pojawiły się nowe zaskórniki i wypryski. To trochę rozczarowujące, bo słyszałam, że wiele osób go chwali. Może po prostu nie był odpowiedni dla mojej cery, która jest skłonna do przetłuszczania się. Teraz muszę poszukać czegoś innego, co lepiej zadziała na moją skórę. Lecz każdy ma inną skóre więc może dla ciebie bedzie idealny❤️!
    • bezzapachowy
  • 26 kwietnia 2025 o 13:51
    Top1 w nawilżaniu skóry
    Wyjątkowy, doskonały, zaskakująco dobry- to zdecydowanie można powiedzieć o lipoaktywnym kremie nawilżającym marki Cetaphil. Koi, nie zapycha i pozostawia na skórze boski glow. Ratuje moją skórę w sytuacjach kryzysowych, gdy potrzebuję naprawdę dużego nawilżenia. W moim przypadku sprawdza się również jako baza pod makijaż, choć częściej w chłodne miesiące, gdy kosmetyki lepiej utrzymują się na twarzy. Jest bezzapachowy, więc nie podrażnia nawet wrażliwej skóry. Mam łojotokowe zapalenie skóry, więc nawilżenie to coś, czego bardzo potrzebuję i do tego krem sprawdza się doskonale.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Boski glow
    • Nie zapycha
    • Bezzapachowy
    • Nie uczula
  • 20 marca 2025 o 20:19
    Poddany krem nawilżający
    Wydajny krem nawilżający - na duży plus, nie powoduje u mnie wysypu. Przeszedłem przez kilka opakowań - produkt jest okej. Myślę, że na okres jesienno-zimowy, być może do niego wrócę. 4/5!
    zuuuuz
    10 marca 2025 o 17:31
    Świetny produkt dla cer wrażliwych i suchych
    Krem ten uratował moją skórę gdy była ona bardzo przesuszona i miałam zaburzoną barierę hydrolipidową. Jest to dermokosmetyk, z racji iż mam cerę wrażliwą sięgam tylko po takie i się nie zawiodłam. Produkt tworzy świetną okluzję na twarzy i pozostawia ją miekka w dotyku
    Zalety:
    • Duża pojemności, gęsta konsystencja