Pasty do zębów

BioRepair Oral Care Whitening [Pro White], Wybielająco - naprawcza pasta do zębów

• 10 lutego 2023 o 20:55
    Dobre działanie
    Pasta Pro White dzięki działaniu cząsteczek microrepair i PVP przywraca naturalną biel zębów, a także chroni je przed płytką nazębną, próchnicą oraz kamieniem. Zauważalnie wybiela zęby przy regularnym stosowaniu. Używałam jej dwa razy dziennie i po umyciu rzeczywiście widziałam, że zęby są bielsze niż zwykle ???? Sprawdzi się świetnie u osób lubiących pić kawę, czy herbatę. Wtedy najtrudniej jest utrzymać naturalną biel, aczkolwiek ta pasta zdecydowanie w tym pomoże ???? Ma mocno mentolowy smak oraz jest wydajna. Niewielka ilość wystarcza na dokładne umycie jamy ustnej. Dodam jeszcze, że nie zawiera fluoru
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Kaisja
    3 marca 2021 o 19:43
    Fenomenalna – wybiela, ale nadbudowując, a nie ścierając szkliwo
    Uwielbiam uczucie czystych i białych zębów, ale mam problemy z ich nadwrażliwością, a do tego często krwawią mi dziąsła, więc odpada stosowanie inwazyjnie ścierających preparatów. Pasta, zamknięta w ładnej, jasnej, tubce, tak miękkiej, że bez walki wyciśnie się z niej nawet resztki (brawo!), wspaniale smakuje rześką miętą, świetnie się pieni i spłukuje, pozostawiając długotrwałe poczucie odświeżenia oddechu i jamy ustnej. Do tego nie podrażnia, i łagodnie, choć skutecznie zwalcza płytkę nazębną. Dziąsła są ukojone, a zęby przyjemnie gładkie, czyste i lśniąco białe, ponieważ pasta skutecznie wywiązuje się ze swojej roli przywracania naturalnej bieli zębów. W tym wybielaniu rewelacyjny jest fakt, że formuła pasty oparta jest na bazie cząsteczek MicroRepair naturalnie wybielających szkliwo zębowe, ale bez jego ścierania, tylko – z nadbudowywaniem go. Nie miałam pojęcia, że coś takiego jest możliwe. Z reguły wszelkie ochronne i "nadbudowujące pasty" powlekały zęby warstewkami, które mogły wręcz przyciemniać zęby, tymczasem ta faktycznie już od pierwszego użycia, widocznie je rozjaśnia. Rewelacja. Pasta jest nieco droższa od innych, ale warta każdej złotówki, natomiast Marka poddaje swoje produkty dość częstym akcjom promocyjnym na polskim rynku, a do tego jest bardzo wydajna, co też nieco niweluje jej wyższą cenę. Polecam ją gorąco.
    Zalety:
    • skuteczność – oddech i jama ustna są odświeżone, zęby czyste, gładkie i lśniąco białe,
    • wybiela – skutecznie, bez ścierania szkliwa,
    • usuwa płytkę nazębną,
    • nadbudowuje szkliwo,
    • wydajność – bardzo wydajna,
    • zapach i smak – przyjemna rześka i odświeżająca mięta,
    • opakowanie – ładna, jasna, miękka tubka, ułatwiająca wydobywanie nawet resztek pasty
    Wady:
    • cena – pasta jest droższa od tych popularnych, ale bardzo skuteczna, wydajna, a produkty Marki są często obejmowane akcjami promocyjnymi
    Dinulka
    20 kwietnia 2016 o 20:04
    Faworyt
    Zachęcona pozytywnym doświadczeniem z Night Repair kupiłam wersję wybielającą. W zasadzie nie zauważam większych różnic w ich działaniu. Obie dobrze oczyszczają zęby, usuwają osad. Wydaje mi się, że faktycznie moje zęby zrobiły się minimalnie bielsze. Póki co Biorepair to najlepsza pasta, jaką miałam. Cena mogłaby być trochę niższa jedynie. Dostępność też chyba nie jest najlepsza. Ale najważniejsze jest działanie, a tu jest naprawdę zadowalające.
    Drogeria Super-Pharm