Szampony do włosów

Organix Brazilian Keratin Therapy, Shampoo Wygładzający szampon z keratyną

Ogx Szampon do włosów Wygładzający z Brazylijską Keratyną 385 ml
Organix Cosmetix Brazilian Keratin Smooth Shampoo - szampon wygładzający z brazylijska keratyną 385ml
Ogx Brazilian Keratin Therapy

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2025 o 18:43
    Zapach cudo, działanie zależy od potrzeb włosów
    Zachęcona zapewnieniem o wygładzeniu i odżywieniu włosów za pomocą keratyny kupiłam. Największy atut słodki zapach szamponu - cudoo, przyjemność z jego używania sama w sobie. Sam szampon jest dosyć gesty - ale jak dostanie dużo wody na prawdę się rozkręca i dobrze pieni. Co do działania mam mieszane uczucia - nie wygładza spektakularnie włosów czuć, że je odżywia, ale to chyba nie to. Warto zwrócić uwagę czy nasze włosy potrzebują keratyny zbyt częste używanie szamponu powodowało odwrotny efekt - włosy zaczynały się puszyć przy suszeniu. Dlatego używam bardziej od okazji.
    Zalety:
    • Słodki zapach
    • Odżywia włosy
    Wady:
    • Przy dłuższym stosowaniu włosy zaczynają się puszyć
    • Gesty - potrzebuje dużej ilości wody
    • Mało poręczna butelka jest trochę za „gruba” pod prysznicem kilka razy mi wyleciała z ręki.
  • 10 września 2024 o 11:12
    moje włosy kochają keratynę
    Zamówiłam zestaw pielęgnacji do włosów z keratyną na stronie Hebe. Stacjonarnie rzadko widuję tę markę. Moje włosy bardzo dobrze zareagowały na ten szampon, myślę, że potrzebowały keratyny, aby mogły się trochę odbudować. -bardzo dobrze się pieni -doskonale oczyszcza skórę głowy -nie podrażnia i nie wysusza -ładnie pachnie -nie plącze włosów -wygładza i odbudowuje -wydajny -atrakcyjna cena
  • 19 stycznia 2024 o 11:43
    Bardzo dobry, drogeryjny szampon
    Po pierwszym zastosowaniu powiedziałam 'WOW'. Dość dobrze zadziałał na moje rozjaśniane, puszące się włosy. Wygładził je i lepiej się rozczesywały. Stosowałam go jako drugi szampon, nawilżający (pierwszy używam do zmycia zanieszczyszczeń z włosów). Dość gęsta konsystencja, ale dobrze się rozprowadza i pieni. Co daje na prawdę bardzo dobrą wydajność. Ładny delikatnie waniliowy zapach. Opakowanie eleganckie, ładnie wygląda na półce. Ale niestety pod sam koniec troche mnie irytowało, ponieważ było odrobinę za twarde, by wydobyć resztki produktu. Aktualnie testuje inne szampony tego producenta. Możliwe, że jeszcze wrócę do niego :)
    Zalety:
    • waniliowy zapach
    • nawilżenie
    • łatwo się pieni
  • 9 stycznia 2024 o 21:07
    Mój ulubieniec
    To mój ulubiony szampon. Jest gęsty, ale łatwo dozuje się go z opakowania. Po mimo braku SLS łatwo się pieni, a piana jest bardzo przyjemna i gęsta. Zawsze myję włosy dwa razy. Czasami używam szamponu oczyszczającego, który pozostawia włosy suche i przesadnie czyste. Trudno po nim rozczesać włosy. Dlatego po użyciu szamponu oczyszczającego używam szamponu Organix. Włosy są po nim nawilżone i odżywione. Bardzo łatwo się rozczesują. W dniu, gdy używam tylko jego mam czyste włosy. Nie są obciążone. Pozostawiam pianę z szamponu po drugim myciu na 5 minut jako lekką odżywkę. Sprawdza się to. Zapach jest bardzo przyjemny, otulający. Jest jak spa dla zmysłów.
  • 6 stycznia 2024 o 20:51
    Dobry ale nie najlepszy
    Szampon ma gęstą konsystencję. Dobrze się pieni. Lubię jego zapach który pozostaje na włosach. Przy dłuższym stosowaniu trochę obciąża włosy, dlatego stosuje na przemian z innym szamponem. Nie zauważyłam jakiegoś dużego efektu wygładzenia.
    Wady:
    • przy codziennym stosowaniu obciąża włosy