Kremy pod oczy

Bioliq 25+ Krem nawilżający pod oczy 15ml
Bioliq Krem nawilżający pod oczy 25+ 15 ml
Bioliq 25+ Krem nawilżający pod oczy 15ml

• 2 kwietnia 2025 o 11:44
    Jeden z lepszych jakie używałam :)
    Jestem po kilku tygodniach stosowania nawilżającego kremu pod oczy Bioliq 25+ i mogę z czystym sumieniem polecić ten produkt każdemu, kto szuka skutecznej pielęgnacji skóry wokół oczu. Mam 30 lat, a moja skóra pod oczami wymaga intensywnego nawilżenia, szczególnie w okolicach, gdzie zaczynają pojawiać się pierwsze linie mimiczne. Krem ma lekką, kremową konsystencję, która szybko się wchłania, co sprawia, że idealnie nadaje się pod makijaż. W kwestii działania, krem Bioliq zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Skóra wokół oczu stała się wyraźnie nawilżona i gładka. Produkt służył mi przez 3 miesiące codziennego stosowania (rano i wieczór), więc jest na prawdę wydajny :)
    AnaSky
    11 stycznia 2025 o 9:44
    Niewydajny, w złym opakowaniu i o zbyt lekkim działaniu
    Staram się z tym walczyć, ale często na promocje i wyprzedaże wyłączam mi się myślenie. Taki sposobem kupiłam ten krem, mimo że mam, oj mam czego używać. Zapakowany w kartonik, tubka z minimalistyczną, apteczną wręcz szatą graficzną. Zakrętka odkręcana. Wąski aplikator, po którym można by spodziewać się precyzyjnej aplikacji. Nic z tego. Ciężko wyczuć tę tubkę, jest dość "napompowana" i nie udało mi się nigdy wydobyć pożądanej ilości kremu. Zawsze wychodzi, tudzież wystrzeliwuje go zbyt dużo, co dramatycznie wpływa na jego wydajność. Krem ma barwę białą, jest dość lekki, zapach ma przyjemny, delikatnie kwiatowy. Rozprowadza się po skórze dobrze, szybko się wchłania. Nawilża, ale na pewno nie intensywnie, jest to raczej nawilżenie średnie. Czy koi i łagodzi? Ciężko mi powiedzieć. Na pewno nie uczula i nie podrażnia ani oczu ani skóry wokół nich. Czy zmniejsza cienie pod oczami? No nie. Chyba że są to cienie widma. W moim odczuciu i dla potrzeb mojej skóry nie jest to produkt warty uwagi, tym bardziej przy jego trudnym dozowaniu i co za tym idzie wyjątkowo słabej wydajności.
  • 8 maja 2023 o 18:52
    Bardzo dobry krem
    Bardzo lubię ten krem i często do niego wracam Krem ma idealną lekka - rzadką konsystencję,bardzo fajnie i szybko się rozprowadza ,skóra jest wygładzona szybko się wchłania co jest dużym plusem ,super współpracuje z korektorem podkładem nic się nie roluje .krem raczej opuchlizny i sińców nie zmniejszy ale jak dla mnie i tak jest bardzo dobry
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybko się wchłania
    • Nie uczula
    • Wygładza skórę wokół oczu
  • 26 września 2022 o 19:20
    Nie dla mnie
    Krem pod oczy kupiłam podczas wizyty w aptece. Na codzień zmagam się z workami pod oczami ,siniakami i kurzymi łapkami. Nakładany kolektor dodatkowo obciąża skórę na pod oczami. Krem posiada zewnętrzne opakowanie kartonowe. Opakowanie skromne ale bardzo gustowne . Kartonik w kolorze bieli z czarnymi napisami I momaranczowo różowymi elementami. Napisy czytelne w języku polskim . Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się tubka z kremem . Tubka utrzymana w takiej samej kolorystyce co zewnętrzne opakowanie kartonowe. Tubka zamykana na nakręcana nakretke na której opiera się Krem. Pojemność tubki wynosi 15 ml. Aplikacja kremu jest bardzo łatwa ponieważ tubka jest miękka i zakończona stozkowatym aplikatorem przez który wypływa Krem. Krem o delikatnej kremowo żelowej konsystencji Krem posiada delikatny zapach. Krem dobrze się wchłania a skóra pod oczami jest widocznie nawilżona. Krem dobrze współgra z koloektorem dzięki temu skóra nie jest wysuszona . Jednak jeśli chodzi o siniaki i worki pod oczami nie zauważyłam zbytniej poprawy . Krem nie podrażnił delikatnej skóry pod oczami ani nie wywołał reakcji alergicznych. Czy kupię produkt poraz kolejny. Naprwno nie wolę kremy bardziej treściwe których działanie widać gołym okiem .
    Zalety:
    • Skromne opakowanie
    • Konsystencja
    • Delikatny
    • Nawilżający
    Wady:
    • Niestety jeśli chodzi o efekty to tylko czyc nawilzenie ale worki I sińce pod oczami pozostały takie same
  • 3 kwietnia 2021 o 19:31
    Nie polecam
    Krem ma lekką konsystencję o białym kolorze. Posiada zapach, który jest ledwo wyczuwalny. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Dobrze sprawdza się pod makijaż. Jeśli chodzi o nawilżenie to jest bardzo delikatne. Kosmetyk nie podrażnia i nie uczula. Sprawdzi się dla osób, które zaczynają przygodę z kremami pod oczy albo są w wieku około 20-25 lat. Nie polecam.