Preparaty punktowe

RedBlocker Serum punktowe do skóry naczynkowej

RedBlocker serum punktowe skóra naczynkowa 30ml
e-ZikoApteka.pl
Aflofarm Aflofarm Serum punktowe 30 ml

czar3
    31 lipca 2023 o 14:00
    Skuteczne serum punktowe
    Niedrogie i jednoczesnie skuteczne serum punktowe do cery naczynkowej. Używam nieregularnie, zwykle przez kilka dni kiedy czuję, ze moja cera tego potrzebuje. Bardzo fajnie działa, skóra jest ukojona, naczynka zdecydowanie zmniejszone jesli chodzi o widoczność.
  • 22 lipca 2023 o 12:01
    Obkurcza naczynka
    Rzadko kiedy stosuję solo. Zwykle nakladam na serum do twarzy albo na krem dedykowany do cery naczynkowej .W tych bardziej problematycznych miejscach, aby wzmocnić dzialanie. Delikatnie obkurcza naczynka zmniejszając ich widoczność. Niweluje zaczerwienienia i dobrze nawilża. Skóra jest zdrowo napięta i odżywiona, a przede wszystkim naturalnie rozjaśniona. Sama aplikacja wygodna, opakowanie ma niewielki dziubek tak wieć mozna zaaplikować dokładnie tam gdzie jest to potrzebne. nie podrażnił nie zapchał nie uczulił jest praktycznie bezzapachowy
    Zalety:
    • obkurza naczynka
    • niweluje zaczerwienienia
    • nie zapycha
    • wydajny
    • nie uczula
    • rozjaśnia
  • 16 lipca 2023 o 9:40
    Polecam bez wahania
    Estetyczne i praktyczne opakowanie w tubce, z wygodnym aplikatorkiem tak więć można wymierzyć ilość potrzebnego kosmetyku :) Od lat zmagam się z cerą naczynkową i efekty tego kremu widziałam już po kilku użyciach. Moge polecić z cerą wrazliwą, alergiczną oraz nadwrazliwą. Łagodzi podrażnienia, dobrze się wchłania. Poprawia koloryt skóry. Mogę polecić bez wahania.
    Drogeria Jasmin
  • 15 lipca 2023 o 10:20
    Swietne serum
    Działa dobrze. Cera jest ukojona. Zaczerwienienia wyciszone w miejscach, w których nałożyłam produkt. Nie powoduje zapchania, nie powoduje powodowania zaskorników jak to bywa w przypadku produktów olejowych. Nawilża i łagodzi tak więć jest to bardzo przemyślany kosmetyk. Ratuje mnie w lecie jak przesazę z siedzeniem na słońcu, jednak sprawdzał sie również w zimie. Kiedy przesadziłam ze spacerami przy temperaturze na minusie. Rano budzę się już z uspokojaną skórą, która wyglada o wiele lepiej. Polecam.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 13 lipca 2023 o 10:58
    Niweluje problemy naczynkowe
    Lekki w konsystencji, a jednoczesnie skuteczny kosmetyk na naczynka. Długo na taki czekałam. Obecnie jak widzę, ze pojawia się jakiś prbolem na mojej twarzy, do razu stosuję i w 90% przypadków udaje się go zniwelować. Nie przeszkadza na twarzy, nie jest tlusty. Opakowanie nie jest duże, ale z racji tego, ze stosuje się go punktowo wystarcza na długo.