Rozświetlacze

NYX Professional Makeup Born To Glow, Liquid Illuminator Rozświetlacz w płynie

• 25 lipca 2024 o 0:35
    Idealny na co dzień
    Uwielbiam delikatne rozświetlacze, o nienachalnym blasku. Rozświetlacz z serii BORN TO GLOW jest rewelacyjny do dziennych makijaży bo wygląda bardzo naturalnie, daje efekt rozświetlonej, zdrowej i wypielęgnowanej skóry. Nakładam go na nieprzypudrowaną skórę i wklepuje gąbeczką, dzięki czemu produkt ładnie rozkłada się na twarzy. Latem nakładam go także na obojczyki i ramiona, pięknie odbija światło, nie klei się.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 6 lipca 2024 o 19:08
    naturalny
    Trafiłam na ten produkt w kalendarzu adwentowym. To bardzo naturalny rozświetlacz idealny na co dzień. Sunbeam na skórze daje subtelny, chłodny błysk idący lekko w różową stronę i świetnie nadaje się dla jasnych cer. Z kolei następny z odcieni Gleam jest złoto różowy i bardzo ciemny. Szkoda, ze nie ma jasnego szampańskiego lub złotego koloru w serii, który nadałby się dla bladych osób. Rozświetlacz łatwo się wklepuje dając dość naturalny, świetlisty efekt. Równie ładnie wygląda zmieszany z podkładem lub bazą. Lepiej nakładać go na nieprzypudrowaną skórę. Jego trwałość jest bardzo dobra. Gdyby był jasny cieplejszy odcień pewnie częściej bym po niego sięgała.
  • 11 czerwca 2024 o 10:09
    Ładne glow. Bardzo dobra trwałość. Średnia wydajność.
    Ten rozświetlacz spełnia wszystkie moje oczekiwania i idealnie sprawdza się na mojej suchej skórze. Opakowanie jest miękkie i wygodne w użyciu. Chociaż często wydobywam go za dużo, dlatego oceniam go jako średnio wydajnego. Formuła tego rozświetlacza jest płynna. Dobrze rozprowadza się na skórze. Jest lekka, kremową. Idealna szczególnie dla osób o skórze suchej skórze, takiej jak moja. Rozświetlacz wygląda na skórze bardzo naturalnie, dodając skórze glow. Dodaje blasku mojej skórze, idealnie podkreślając jej naturalne piękno bez przesuszania. Nawet po kilku godzinach od aplikacji produktu wyglądam tak samo świeżo i promiennie.
  • 10 czerwca 2024 o 8:37
    U mnie zdał egzamin
    Po prostu jest to świetny rozświetlacz płynny. Daje efekt tafli, mokrej skóry, sprawdzi się rewelacyjnie na wyjścia wieczorowe lub przy delikatniejszym użyciu nawet na codzień. Można go stosować również np. jako cień do oczu co osobiście robię bardzo często gdy nie mam zbyt wiele czasu na makijaż oka. Dostępny w paru pojemnościach więc np na test można zakupić miniaturkę. Posiada w ofercie parę odcieni więc każdy będzie w stanie dopasować coś dla siebie. Wiuzalnie bardzo ładny, dość klasyczny. Aplikacja jest bardzo przyjemna produkt ma dobrą konsystencję jak na produkt który się stosuje na mokro. polecam.
  • 3 czerwca 2023 o 15:16
    Rewelacyjny kosmetyk z kalendarza adwenowego
    Większość moich nyxowych kosmetyków w wyciągnęłam z kalendarza adwentowego od męża z czego bardzo się cieszę. W przypadku tegorocznego kalendarza, zamieszczono dwa odcienie tego kosmetyku- jedna różowa- perłowa na chłodniejsze miesiące kiedy skóra jest jaśniejsza a drugi w odcieniu bardziej brązowym na letni czas. Moje rozświetlacze nie wyglądały jak ten na zdjęciu- być może trafiły mi się mini wersje lub po prostu wersje w innym rozmiarze- tego nie wiem i nie dociekam. Jeśli chodzi o opakowanie i zamykanie produktu to nie ma z tym najmniejszego problemu. Produkt jest przyjemny w użytkowaniu, tubka jest zgrabna i ładnie wygląda na półce z kosmetykami. Sam produkt ma ma prawdę dobrą, średniogęstą konsystencję i ładnie nakłada się na miejsca które chcemy rozświetlić. Zawsze nakładam kosmetyk na palec a potem wklepuję go w wybrane miejsce gdyż kosmetyk okazuje się być dość konkretnym produktem którego wcale dużo nie trzeba używać aby osiągnąć spoko efekt. Ja osobiście bardzo lubię go wklepać w skronie oraz kości policzkowe jednak moje koleżanki stosują go na ramiona i też super się sprawdza! Nałożony na skórę nie przytłacza jej. Nie posiada zbyt nadmiernej ilości pigmentu ani drobinek. Jest raczej promienną taflą która odkreśla dziewczęcość. Polecam każdej osobie która chciałaby zacząć przygodę z kosmetykiem mokrym. Dodam jeszcze, że produkt zachowuje się lepiej niż suchy rozświetlacz gdyż przykleja się ładnie do twarzy i nie ściera ani nie opada jak produkty sypkie.
    Zalety:
    • Jakość produktu