Kremy i maski do rąk

Eveline Cosmetics Niewidzialne Rękawiczki, Krem do rąk, odżywczo - ochronny (nowa wersja)

EVELINE NIEWIDzIALNE RęKAWICzKI ODŻYWCzO-OCHRONNY KREM DO RĄK 100ml

• 16 października 2023 o 22:05
    Jeden z lepszych kremów typowo drogeryjnych
    Zużyłam kilkanaście opakowań tego kremu i kupię kolejne - idealnie trafia w to czego szukam w kremie do rąk czyli - nawilżanie bez obklejenia dłoni, dobre wchłanianie i brak spoconych rąk. Ten krem ma to wszystko i do tego ładnie pachnie i kosztuje parę złotych w Rossku. Dosłownie nie mam żadnych zarzutów do tego produktu. Polecam każdemu.
    Zalety:
    • nie powoduje uklejonych dłoni
    • nie powoduje pocenia się rąk
    • dobrze się wchłania
    • ładnie pachnie i kosztuje parę złotych
  • 3 kwietnia 2023 o 14:26
    Tylko efekt niewidzialnych rękawiczek
    Kupiłam z tego względu, że była dobra cena i ładna tubka i akurat do torebki jak się jest w podróży. Nawilżenie i ochroni przed mocniejszym wysuszeniem, ale się rozczarowałam. Jedyne co robi ten krem to faktycznie zostawia niewidzialne rękawiczki, ale po umyciu rąk ręce zostały suche bardzo tak jak były. Jeśli mocno spękane i suche dłonie chcemy ochronić to może ten produkt się sprawdzi, ale nie nawilży tak jak obiecuje to producent.
    Zalety:
    • ochroni przed czynnikami zewnętrznymi
    Wady:
    • Nie nawilża
    • Nie ujędrni
    • Krótkie uczucie wygładzenia
    • Produktu nie ma po umyciu rąk
    _inga
    2 kwietnia 2023 o 6:13
    odżywczo–ochronny krem do rak 10% urea, Eveline
    Krem odżywczo–ochronny do rak kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to tubka o pojemności 100 ml zapłaciłam około 7 zł. Krem ma ładny zapach, lekką konsystencję, dobrze i szybko się wchłania niestety jednak pozostawia warstwę na skórze. Krem nawilża i wygładza skórę dłoni jednak nawilżenie jest krótkotrwałe. Podsumowując jestem bardzo rozczarowana tym kremem i na pewno więcej go nie kupię, producent obiecuje że "Zawarte w kremie składniki nawilżające, odżywcze i ujędrniające otrzymują dłonie w doskonałej kondycji. Przez cały dzień skóra jest miękka, gładka, aksamitna i dobrze nawilżona." krem jest moim zdaniem bardzo przeciętny a wiele obietnic producenta niestety nie sprawdziło się. Nie polecam.
    • nawilża
    • wygładza
    Wady:
    • pozostawia warstwę ochronną na skórze
    • nawilżenie jest krótkotrwałe
  • 18 marca 2023 o 0:55
    zdecydowanie nie dla mnie
    był to jeden z moich ulubionych kremów z czasów szkolnych (czyli jakieś 10 lat temu). Jakiś czas temu przypomniałam sobie o tym kremie przeglądając stronę Eveline więc i on wylądował w koszyku. Niestety krem nie jest już taki świetny jak pamiętałam. Być może zmienił się skład albo zmieniła się moja skóra (teraz jest atopowa i często podrażniona więc to też może być przyczyną) lub jedno i drugie. Krem ma bardzo nieprzyjemny, intensywny zapach, który utrzymuje się dość długo na dłoniach. Dla mojej skóry się nie nadaję. Powoduje podrażnienia - po użyciu strasznie pieką i szczypią mnie dłonie. Próbowałam go używać już po wyleczeniu podrażnień i pęknięć na dłoniach, ale nic to nie zmieniło. Oddałam go mamie, ale u niej (mimo, że nie ma problemów skórnych) również powodował szczypanie
    Zalety:
    Wady:
    • powoduje podrażnienia
  • 26 stycznia 2023 o 8:41
    Spodziewałam się cudu, a produkt okazał się przeciętny
    Moje wyobrażenie tego produktu było takie, że będzie on działał jak coś w rodzaju maski, a że jego właściwości nawilżające będą o niebo lepsze od zwykłego kremu. No i się rozczarowałam, bo produkt działa dokładnie jak zwykły krem do rąk... W dodatku spotkałam się z produktami, które nawilżają o niebo lepiej. Produkt zostawia śliską powłokę na dłoniach, co nie do końca mi odpowiada - być może właśnie to jest ta ochrona, ale cóż z tego, skoro przy zwykłym myciu rąk spłukuje się zupełnie i dłonie pozostają suche jak były... Na plus przyjemny zapach, ale nie kupię ponownie...
    Zalety:
    Wady:
    • śliska powłoka
    • brak uczucia długotrwałego nawilżenia
    • produkt działa jak zwykły krem do rąk