Kremy na dzień

Arkana Acne Out Cream Krem normalizująco-matujący

• 1 sierpnia 2020 o 23:46
    Polecam ????
    Krem spelnia wszystkie obietnice producenta. To juz moj kolejny sloiczek i do cery mieszanej w kierunku suchej, wrazliwej, naczynkowej z tradzikiem rozowatym polecam serdecznie. Pomaga bardzo, buzia juz po kilku dniach wyglada lepiej Moja skóra współpracuje z nim caly czas i jest ok, bo czasami zdarzalo mi sie ze po 2tyg krem jakby sie przyzwyczail i juz nie spelnial obietnic producenta tylko nic nie robil a czasami mialam wrazenie ze jeszcze pogarsza stan cery. Z tym tak nie jest, stosuje juz dlugo dlugo i wszystko jest ok dlatego ja polecam ????️ Nadaje sie pod makijaż
    U konsultantki
    Sasma
    14 kwietnia 2020 o 19:04
    Krem Acne od Arkana
    Krem używałam wiele lat temu jako młoda nastolatka, mama jest kosmetyczką zagłębioną w różne profesjonalne marki, i sprezentowała mi ten krem w tubie 150ml. Krem zamknięty i w tubie i w słoiczku wygląda bardzo prosto, ale elegancko i profesjonalnie; konsystencja kremu jest średnio-gęsta, taka idealna, na bazie wody, do tego ładnie się rozprowadza, ma mleczną barwę. Działanie na trądzik super, podobne jak mój obecny QS Hacker na dzień, fajnie wygasza stany zapalne, szybko goi nie zatykając przy tym porów i nadaje się pod makijaż. Nie przesusza, wręcz nawilża mimo różnych kwasów, co jest zdecydowanie na 6. Zapach kremiku przyjemny, nie drażni, cena w tubie po zniżkach też nie ;) Ładnie matuje skórę, w końcu nie ma tego nadmiaru sebum (mam cerę mieszaną ze strefami przesuszonymi).
    Zalety:
    • działanie: redukuje zmiany trądzikowe, nie zatyka porów i ładnie matuje
    • nie przesusza i nawilża
    • ładne opakowanie, łatwo się zamyka i otwiera
    • wydajność (tuba 150ml na 3-4 miesiące)
    • jakość produktu i skład
  • 1 października 2019 o 12:18
    jest ok
    Kupiłam go po wizycie u kosmetyczki, mam problem z cerą szczególnie brodą, gdzie występują wypryski, a także z przetłuszczającą się cerą. Krem znajduje się w szklanym, ładnym opakowaniu, konsystencja jest lekka więc fajnie nakłada się go na twarz, zapach niestety do pięknych nie należy, ale liczy się efekt w tym przypadku. Krem na pewno pomógł mi z przetłuszczającą i świecąca się cerą, widać też różnice w porach, które się trochę zmniejszyły, pomaga w szybszym gojeniu się twarzy po nie miłych niespodziankach, a także pomaga zabiegać wypryskom.
    Zalety:
    • skuteczność
    • krem jest lekki
    • dobry pod makijaż
    • nie wysusza
    Wady:
  • 20 marca 2019 o 16:30
    Jest ok
    Szczerze mówiąc to sama do końca nie wiem jakie są moje odczucia względem tego kremu. Podczas użytkowania sporadycznie pojawiają się u mnie wypryski z zawartością ropną, ale jeśli chodzi o grudki i zaskórniki to niestety ale nie widzę żadnych zmian - jak były tak są. Trochę przeraża mnie gliceryna na trzecim miejscu w składzie. Zapewne to ona sprawia, ze grudki wciąż się pojawiają. Fajny produkt ale zdecydowanie za drogi. Tak czy siak daje 5 gwiazdek bo poradził sobie z moim największym problemem. Czy kupię ponownie? Raczej nie chociaż może jeśli będzie naprawdę fajna promocja....
    Zalety:
    • Matowienie
    • Nawilżenie
    • Brak krost ropnych
    • Dołączona szpatułka
  • 14 marca 2019 o 12:43
    Polecam
    To krem który stosuje na dzień. Dzięki kosmetykom Arkana pozbyłam sie trądziku i ten krem stosuje już od ok 4 lat. Nie podrażnia i nie zapycha, a przy tym nawilża skórę. Jest to krem typowo nawilżający, a nie natłuszczający. Dlatego jeśli wychodzi się na mróz trzeba nałożyć coś jeszcze, żeby nie przesuszyć skóry. Tak czy inaczej to mój ulubiony krem na dzień. Jedyne co to wolałam starszą wersję z dozownikiem, a nie w słoiczku.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie zapycha
    U konsultantki

Zobacz także inne Kremy na dzień