Dove, Purely Pampering, Żel pod prysznic z mleczkiem migdałowym i hibiskusem (nowa wersja)

2 HIT!
96 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiŻel pod prysznic Dove Purely Pampering pielęgnuje skórę dzięki składnikom nawilżającym i odżywczym m.in: ekstraktem migdała, olejkiem migdałowym i ekstraktem z kwiatu hibiskusa. Formuła żelu do ciała Dove Purely Pampering z delikatnymi substancjami oczyszczającymi. Żel zawiera technologię Nutrium Moisture, czyli połączenie kompozycji składników nawilżających wzbogaconych o lipidy plus delikatne substancje myjące. temu żel pielęgnuje skórę podczas mycia, dostarczając jej składników nawilżających. Zapewnia miękką i gładką skórę już po pierwszym prysznicu. Codzienne stosowanie żelu pod prysznic z mleczkiem migdałowym i hibiskusem przywraca piękno skóry i pomaga zachować je na długi czas.
Cechy produktu
Recenzje 67
29 września 2023, o 08:25
Wykorzystała: jedno opakowanie
Jak najbardziej ok
Uwielbiam żele Dove. Uważam, że wszystkie są świetne. Ten uwielbiam używać kiedy za oknem robi się chłodniej. Otula mnie wtedy słodkim zapachem, który długo utrzymuje się na skórze.
Jak każdy żel tej marki jest gesty, wydajny. Pieni się kremową pianą. Ma wygodne opakowanie i niską cenę.
Z chęcią do niego wracam.
11 września 2023, o 20:31
Kupiony w: Drogeria Hebe
Ulubiony
Fantastyczny żel pod prysznic. Uwielbiam żele Dove przede wszystkim za ich przepiękne zapachy, które długo utrzymują się na ciele i w łazience. Fantastycznie się pieni, wystarczy jego niewielka ilość aby umyć całe ciało. Pozostawia skórę czystą, świeżą, nawilżoną i pachnącą. Ma wszystkie cechy idealnego produktu pod prysznic. Jest bardzo wydajny. Kosztuje trochę sporo, ale jest tego wart, zdecydowanie :)
ZALETY: - zapach
- wydajność
- działanie
- nie wysusza, jest delikatny
- wybór wielu wersji
WADY: - cena, ale nie uważam tego za wadę, jest tego wart
22 lutego 2023, o 14:49
Migdałowy kocyk
Bardzo lubię żele pod prysznic z Dove, używam ich zamiennie z żelami z Nivei.
Żel zamknięty jest w białej butelce, która jest wygodna w używaniu.
Ten żel (jak i inne z Dove) jest łagodny dla skóry, nie powoduje przesuszenia czy podrażnienia. Ma białą kremową konsystencję i pięknie pachnie. Mi ten zapach nie kojarzy się nawet z migdałami, ale z budyniem czekoladowym. Po kąpieli z jego użyciem skóra sprawia wrażenie takiej otulonej i miękkiej.
ZALETY: + zapach
+ uczucie nawilżenia i zmiękczenia
+ kremowa konsystencja
+ wydajność
+ spora dostępność, praktycznie w każdej drogerii
+ cena
WADY: - brak
12 lutego 2023, o 10:44
Nie wie, czy kupi ponownie
Kupiony w: W hipermarkecie
Kremowy żel
Bardzo go lubię za jego kremową konsystencję. Ten żel jest mega wyjątkowy i warto się na niego skusić. Przyjemnie myje się nim skórę i bardzo fajny jest pod prysznic. Pięknie pachnie, otula tym ciepłym zapachem ciało. Jak dla mnie jeden z lepszych żeli pod prysznic. Zostawia piękny zapach na ciele. Bardzo dobrze pielęgnuje skórę, nie wysusza jej, nie podrażnia, zostawia po myciu miękką i delikatną. Warty uwagi.
3 lutego 2023, o 09:59
- Opakowanie: 4
Kocham tak jak poprzednia
Uwielbiam kosmetyki Dove, dla mnie to marka sama w sobie jesli chodzi o zele pod prysznic. Zawsze po nia wracam, jesli zalezy mi na drogeryjnym żelu nawilzajacym. Do tego przepięknie pachna!
#MOJA SKORA
*przesuszajaca się, zwlaszcza zima
*wymagajaca nawilżania
*od czasu do czasu traktowana chlorem basenowym
#ZEL:
+kremowa konsystencja
+wszedzie dostepny, w kazdej drogerii
+przepieknie pachnie
+lekko nawilża mytą skóre, skóra po prysznicu jest przyjemnie mieciutka.Jesli ktos ma (niewielkie)problemy z zsucha skora, ale już wpływajace na komfort jej mycia - to jest drogeryjny zel dla Was
MINUSY?
- cena, jesli ktos na co dzine uzywa np Isana czy Balea - odczuje nieprzyjemna roznice - dlatego trzeba polowac na pormocje
- otwarcie - mi sie jakos ciezko go otwiera, zwlaszcza wilgotnymi rekoma
1 lutego 2023, o 16:05
10 listopada 2022, o 21:29
Używa produktu od: miesiąc
18 października 2022, o 15:36
Otulający i kremowy
Wybieram żele choć bardziej w ich przypadku pasuje mleczka Dove kiedy mam ochotę na nieco bardziej treściwy i gęsty kosmetyk. Szczególnie korzystam z nich jesienią, zimą i w takie po prostu chłodniejsze dni.
Sprawdzają mi się również do kąpieli.
Są treściwe, gęste, mają piękny otulający i kremowy zapach. W tym przypadku migdał i hibiskus całkowicie skradł moje serce - uwielbiam takie zapachy! Jestem nim oczarowana i na pewno kupię go jeszcze nie raz, bo to taki zapach do którego chce się wracać i za którym się tęskni,
Żel pod prysznic pięknie odżywia naszą skórę, jest ona po kąpieli mięciutka, nawilżona i pięknie pachnie.
Zdecydowanie jest to pielęgnacja na wysokim poziomie.
Może czasem być wrażenie, że ciężko się spłukuje ale jest po prostu bardzo treściwy i dobrze się pieni.
Opakowanie wygodne w użyciu i dostępne w większej pojemności co jest dużym plusem.
ZALETY: - ZAPACH
- wydajność
- walory pielęgnacyjne
- cena
WADY: - czasem ciężko go spłukać
4 /5
2 sierpnia 2022, o 21:08
Używa produktu od: 2 tygodnie
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 4
Migdałowe szaleństwo
Każdy z nas zna żele pod prysznic marki dove i wie że jeśli chodzi o zapach nie można się na nich zawieść. Wersja migdałowa bardzo przypadła mi do gustu i mogę szczerze ja polecić. Żel ma typowo mleczna konsystencję, dobrze się pieni i pozostawia skórę aksamitnie gładka. Czuć,że skóra jest czysta a zarazem jedwabiście miękka. Jest bardzo wydajny i z pewnością wystarczy na bardzo długi czas delektowania się zapachem jak i działaniem. .
5 /5 HIT!
5 maja 2022, o 13:23
- Opakowanie: 4
Tylko żele dove pod prysznic !
Jestem ogromną fanką żeli pod prysznic od marki Dove. Jako jedne z nielicznych nie podrażniają mi mojej delikatnej skóry. Nie powodują uczucia swędzenie bądź zaczerwienień na skórze. Pięknie nawilżają skórę. Pozostawiając ją gładką i miękką przez długi czas. Ten szczególnie skradł moje serce. Jako ,że moje ciało jak i również czupryna głowy kochają migdał w każdej postaci. Ten składnik robi u mnie mega robotę, jeśli chodzi o ciało, prysznic i olejowanie moich średnioporów. Jego przyjemny migdałowy ,słodki zapach unoszący się podczas kąpieli przenosi nas na moment do luksusowego spa w naszej łazience. Butelka została idealnie zaprojektowana aby można było z łatwością ją wziąć do ręki pod prysznicem . Jedynyny minus to zamknięcie produktu na "klik". Gdy mamy mokre ręce ciężko jest go otworzyć. Ale problem do przeskoczenia. Polecam ! Kupuje zawsze tylko żele z tej marki ,to samo z balsamami do ciała. Nie powodują u mnie podrażnień skóry. Polecam !
ZALETY: -poręczna butelka , wyprofilowana idealnie do dłoni
-nawilża skóra, pozostawiając uczucie nawilżenia z nami na dłużej
-skóra po użyciu mięciutka i jedwabiście gładka w dotyku
- Nie pieni się tak jak tradycyjne żele Dove ,ale już niewielka ilość żelowego mleczka wystarczy na umycie całego ciała
-przyjemny zapach, który przenosi nas do luksusowego Spa
- ogólnodostępny produkt ,praktycznie w każdej drogerii
-niska cena ,jest często na promocjach
WADY: -zamknięcie tuby na "klik". Gdy mamy mokre dłonie może być ciężko go otworzyć
3 /5
29 kwietnia 2022, o 02:05
Nie kupi ponownie
- Zgodność z opisem producenta: 2
- Zapach: 2
- Stosunek jakości do ceny: 2
Mała intensywność zapachu
Żel ma kremowobiały kolor i kremową konstytencję. Bardzo dobrze się pieni, co pozytywnie przekłada się na wydajność. Warto jednak mieć na uwadze, że im wyższa zawartość środków pianotwórczych, tym większe ryzyko przesuszeń skóry ciała.
Czy nawilża skórę? Na pewno jej nie wysusza, ale po spłukaniu i wysuszeniu pozostawia niedosyt. Skóra ze skłonnościami do przesuszeń dość szybko wraca do stanu wyjściowego. Zdecydowanie odczuwam potrzebę nałożenia balsamu. Stosowałam inne żele, również z rodziny Dove, które znacznie lepiej radziły sobie na polu nawilżenia. To może dziwić, ale mam wrażenie, że kompozycja zapachowa to nie jedyne, co różni żele Dove między sobą.
Ze względu na brak spełnienia oczekiwań tak co do doznań zapachowych, jak i przede wszystkim co do nawilżenia, stosunek jakość - cena wypada na niekorzyść żelu Dove. Po przetestowaniu kilku kompozycji zapachowych, z których żadna spektakularnie nie nawilżała cery, a i zapach nie utrzymywał się zbyt długo, nie zamierzam już próbować kolejnych.
28 lutego 2022, o 14:24
Kupiony w: Inna drogeria
Uwielbiamy
Żele Dove towarzyszą mi podczas kąpieli już od dawna. Ten z mleczkiem migdałowym i hibiskusem też bardzo polubiłam.
Ma piękny zapach i kremową konsystencję. Często używam pod prysznicem oraz wlewam do wanny jako płyn do kąpieli. Skóra po nim jest miękka, delikatna w dotyku. Zapach żelu utrzymuje się na ciele jeszcze jakiś czas po kąpieli.
Nigdy nie miałam problemów z tym, czy innymi żelami Dove; tzn. nie podrażniały mi skóry, nie uczulały itp.
Żel jest bardzo wydajny.
produktów15