Kremy uniwersalne

The Body Shop Vitamin C, Glow Boosting Moisturiser Krem rozświetlający z witaminą C

• 5 kwietnia 2022 o 15:26
    Fajny kremik
    Krem jest w ładnym opakowaniu.Ma lekką konsystencje ,nie roluje się , szybko się wchłania.Dzięki witaminie C cera jest rozświetlona i nawilżona.Wygląda zdrowo i promiennie.Jest dosyć wydajny i nie drogi.
  • 25 lutego 2020 o 12:47
    Rozświetla z pięknym zapachem - idealny na lato!
    To moje drugie opakowanie, Nie wiem czy kupie 3 raz, po próbuje innych kremów. Powiem tak, rewelacja! Zaczynając od zapachu, który powala taką sytością; lekka konsystencja, szybko się wchłania. Napina skóre i napręża, nadaje blask i tak jakby przywraca blask jak twierdzi producent. Na lato to strzał w 10.
    Zalety:
    • zapach jest przecudny (odświeżający, mocny cytrynowo-mandarynkowy zapach- boski)
    • napręża skóre, napina jest taka odżywiona
    • blask na skórze
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • moze cena ok. 60zł odraża (ale to i tak się rozkłada i codzienne używanie nie wychodzi drogo)
    • nie nadaje się do stosowania w zimie, zbyt lekki
  • 29 maja 2019 o 17:54
    Owocowy
    Jest to mój pierwszy krem do twarzy z tej firmy. Ogólne wrażenie jest dobre, lecz nie zachwycił mnie. Efektu rozświetlenia nie zauważyłam. Najważniejsze, że nie wywołał u mnie żadnych reakcji alergicznych, nie zapychał, nawilżał, ale warto przy nim wspomnieć o bardzo przyjemnym, owocowym zapachu. :))) Używałam go pod płynny podkład i mega się sprawdził, trzymał cały dzień, nie ważył się.
    Zalety:
    • formuła żelowa
    • szybko się wchłania
    • nie zapycha
    • dobry pod podkład
    Wady:
    • pojemność, ale typowy dla kremów
    • brak większego działania dla skóry
    • średnio wydajny
  • 2 czerwca 2018 o 13:24
    Nie nie !!
    Kupiłam ten krem spontanicznie. I to jest taki zakup którego bardzo się żałuje. Krem zrobił mi ogromną krzywdę. Bardzo mocno mnie zapchał. Zaskorniki miała nawet w miejscach gdzie wcześniej się nie zdarzały. Na brodzie wyszły mi ogromne bolące wulkany. Dramat Po przeanalizowaniu składu zrozumiałam dlaczego. To praktycznie jest sama chemia. Za te pieniądze nie warto. Dodaje zdjęcia. To już jest w trakcie leczenia więc jest już lepiej.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Cheza01
    17 maja 2018 o 18:14
    Jeden z ulubionych
    Kosmetyków z witaminą C używam od dawna, dlatego chętnie sięgnęłam po ten kremik. Lubię jego cierpki (jakby "witaminowy" zapach, konsystencję, to jak rozprowadza się po twarzy. Nie wchłania się w 100%, ale zostawia na skórze bardzo cienki film, mi to odpowiada, podkład się na nim nie warzy. Krem nie zapycha, nawilża dobrze, jakiegoś szczególnego rozświetlenia nie zauważyłam. Jest bardzo wydajny, dlatego warto na niego wydać trochę kasy.
    • nawilżanie