Serum do twarzy

Lierac Hydragenist, Moisturizing Serum (Nawilżające serum dotleniające)

• 3 czerwca 2024 o 20:30
    Jedno z moich ulubionych.
    Szklane opakowanie z pipetą użytkuje się praktycznie i higienicznie. Pozwala także zużyć całość, a elegancki flakon można użytkować także po zużyciu produktu. Sam produkt niezwykle pięknie pachnie. Pobudza zmysły. I pielęgnacja jest nie tyle obowiązkiem a przyjemnością. Konsystencja jest płynna, ale nie aż tak bardzo. Po nałożeniu na twarz najpierw troszkę się lepi, ale szybko się wchłania i czuć tylko przyjemną warstewkę otulającą skórę. Intensywnie nawilża, rozświetla skórę twarzy i szyi. Wyrównuje koloryt skóry. Odżywia i wygładza. Idealne na każdą porę roku. Polecam.
    Vamur
    26 lipca 2022 o 15:13
    Jedno z ulubionych
    Bardzo lubię to serum, szczególnie podczas zimy kiedy moja cera bywa przesuszona i narażona na niekorzystne bodźce takie jak ogrzewanie w samochodzie, mróz. Serum ma bardzo ładne opakowanie, gustowną i wygodną w użyciu buteleczkę. Dozuje się je bardzo precyzyjnie. Odpowiada mi również konsystencja oraz zapach, ogromnym plusem jest także to, że nadaje się pod makijaż. Używam razem z kremem nawilżającym i nic się nie roluje, nie powstają żadne grudki. Wchłania się bardzo dobrze, Jest to produkt do którego bardzo chętnie wracam i który na stałe gości w mojej łazience wśród ulubionych kosmetyków.
    Zalety:
    • Działanie
    • Nawilżenie i wygładzenie skóry
    • Opakowanie i buteleczka
    • Dostępność
  • 20 czerwca 2022 o 15:40
    bardzo polubiłam to serum ze względu na super nawilżenie
    Serum mieści się w małej szklanej buteleczce z pipetą, z której wygodnie się korzysta. Opakowanie jest ładne i elegancko wygląda w łazience. Nowy kosmetyk był dodatkowo zapakowany w tekturowe pudełeczko. Serum ma bardzo przyjemną lekką, żelową konsystencję. Bez problemu się ją rozprowadza i bardzo szybko się ona wchłania. Serum nie zostawia tłustej, ani lepkiej warstwy. Nie zapycha. Nadaje się pod makijaż. Ja używałam go czasem rano i codziennie na wieczór. Serum ma przyjemny zapach, który zostaje na twarzy przez pewnien czas. Produkt bardzo dobrze nawilża skórę. Skóra dostaje solidne nawilżenie na cały dzień. Po ponad miesiącu używania zauważyłam że skóra została zregenerowana, a pierwsze drobne zmarszczki wygładzone. Cera wygląda tak zdrowo i promiennie. Skóra już po jednym użyciu zostaje milutka i gładziutka w dotyku. Regularna cena serum jest dosyć wysoka, ale produkt jest mega wydajny. Przez ponad miesiąc ubyło mi może 1/5 opakowania.
    • lekka żelowa konsystencja
    • super się rozprowadza i wchłania
    • bardzo dobrze nawilża
    • wygładza
    • zostawia skórę promienną i gładką w dotyku
    • mega wydajne
    Wady:
    • cena regularna
  • 29 stycznia 2022 o 15:47
    cukierkowy przyjemniaczek :)
    Bardzo lubiłam serię Hydragenist a serum wyjątkowo przypadło mi do gustu. Ma fajną ,żelową konsystencję, dobrze nawilża i nawadnia cerę, współgra z makijażem. Nadaje się również do cer mieszanych.Delikatnie pachnie i ma cudownie cukierkowy różowy kolor. Używałam go przez jakiś czas ale za którymś razem po prostu mi się znudził, co nie oznacza,że do siebie jeszcze kiedyś nie wrócimy :)
    Zalety:
    • zapach, żelowa konsystencja
    Kar_sz
    3 stycznia 2021 o 18:56
    Czysta przyjemność
    Absolutny hit! Zdecydowanie to serum jest jednym z najprzyjemniejszych jakie stosowałam do tej pory. Doskonale nawilża, ujednolica i napina skórę. Nie zapycha! Pozostawia delikatny film, dlatego świetnie nadaje się pod makijaż jako baza. Lubię nakładać je także na noc, po zostosowaniu maski z tej samej serii, by dotatkowo dotlenić skórę. Posiada obłędny przepiękny kwiatowy zapach! Buteleczka z pipetką która dozuje odpowiednią ilość produktu. Bardzo wydajne bo wystarczą raptem dwie - trzy krople na całą buzię i dekolt. Chybe jedyne serum które starcza mi na tak długo. Skóra po zastowaniu tego serum staje się po prostu aksamitna ???? Dość fajnym produktem jest też krem pod oczy z tej serii. Ja lubię włożyć go na chwilę do lodówki przed zastowaniem, ponieważ posiada metalową końcówkę która świetnie nadaje się do masażu okolic oczu, dzięki czemu niweluje opuchlizny. Krem do twarzy z tej linii niestety nie przypadł mi do gustu ????
    • świetnie nawilża
    • może też służyć jako baza pod makijaż
    Wady:

Zobacz także inne Serum do twarzy