Kremy uniwersalne

notino.pl

Raya321
    29 stycznia 2024 o 0:19
    Taki sobie
    Uwielbiam żel pod prysznic z tej serii więc skusiłam się też na krem.Największy plus- bogata formuła .Przepiękny zapach chociaż na dłuższą chwilę może być męczący-myślę że pasuje tylko na zimę lub na noc.Nie zapycha.Moc nawilżenia raczej dobra ale mogłaby być lepsza.Nie zapycha i nie uczula po mimo mocnego zapachu. Plus to higieniczne opakowanie! Za tą cenę to bardzo fajny krem chociaż nie mój ulubiony z Ziaji
    Zalety:
    • Higieniczne opakowanie
    • Tłusty i ciężki
  • 20 stycznia 2024 o 10:35
    Mój ulubieniec od Ziaja
    Bardzo lubię do niego wracać zimą, a ten krem stosuję od kilku lat zima, od momentu jego premiery. Ponieważ mam cerę wrażliwą, naczynkowa i mieszaną, lubię zimowa porą nakładać kremy o treściwej konsystencji. A taki jest ten krem, dość tłusty, przy czym dobrze się wchłania i prześlicznie pachnie. Mieści się w poręcznej tubce, a więc jest bardzo praktyczny i higienicznie opakowany. Krem świetnie nawilża i natłuszcza cerę, nie waży się. Jeśli chodzi o skład, to jak na tego producenta jest to najlepsza linia kosmetyków jaka oferują. Nie wliczając med, czy pro. Moim osobistym zdaniem. Jest to mój ulubiony produkt od marki Ziaja Kosmetyk jak najbardziej godny polecenia.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
    • Skład
  • 3 grudnia 2022 o 1:36
    Bardzo dobry krem
    Krem zakupiłam zachęcona pięknym zapachem, który, muszę przyznać, bardzo uprzyjemnia użytkowanie. Produkt zamknięty jest w białej, poręcznej tubce, co też jest bardzo higieniczne, bo do produktu nie trzeba wkładać palców. Sam krem bardzo dobrze nawilża i bardzo, ale to bardzo leciutko natłuszcza skórę. Zdecydowanie nie jest to efekt nałożenia na twarz wazeliny, twarz nie lepi się i nie czuć tłustej warstwy, ja bym powiedziała, że jest on po prostu bardziej treściwy dzięki zawartości olei. Nie podrażnił mojej atopowej skóry, ładnie ją łagodzi. Nadaje się na dzień pod makijaż, ja używam go rano i wieczorem. Jak już wspomniałam, zapach jest boski, dla mnie to czysty słony karmel z nutą orzechów, bardzo umila nakładanie. Krem mnie też nie zapycha, nie miałam po nim wysypu krostek. Dużym plusem jest też to, że jest dość tani. Dla mnie ideał - będę do niego wracała. Brawo, Ziaja.
    Zalety:
    • zapach,
    • konsystencja,
    • higieniczna tubka,
    • niska cena
    Netili
    14 kwietnia 2022 o 13:12
    Niezły
    Zapach jest typowy dla tej serii bardzo ładny, taki orzechowy. Aplikacja jest bardzo przyjemna. Skóra po nim jest gładka i przyjemna w dotyku. Krem nie zapchał mojej skóry, ani jej nie podrażnił. Z uwagi na dość tłustą konsystencję ja używałam go najczęściej na noc. Znajdziemy w nim takie składniki aktywne jak olej makadamia oraz olej z orzechów brazylijskich, które działają regulująco na zewnętrzne warstwy skóry, chronią przed szkodliwym działaniem promieni UV oraz zmiękcza i wygładza skórę. Cena jego wynosi niecałe 11 zł za 50 ml, więc dla mnie przyzwoita.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Nie zapycha
    • Nie podrażnia
    • Zmiękcza
    • Nawilża
    Wady:
    • Paraben w składzie
    Ewix01
    20 grudnia 2020 o 17:16
    Fakny kremik!
    Krem w standardowej dla Ziaji tubce na klik higieniczna i poręczna. Sam produkt bardzo ładnie pachnie ma gęstą konsystencję i jest wydajny. Co do działania to faktycznie wygładza skórę po jej użyciu jest mięciutka i napięta. Wchłania się bardzo szybko nie pozostawia tłustego filmu koloryt skóry jest wyrównany a podrażnienia złagodzone. Pod makijaż się nadaje ale nie pod każdy podkład bo niektóre się ważą i trzeba testować już na sobie które będą ok. Delikatny dla oczu nie wpływa na ich łzawienie i nie powoduje że szczypią. Jest to na prawdę wart uwagi kosmetyk szczególnie że cena jest bardzo niska.
    Zalety:
    • nawilża
    • wyrownuje skórę
    • poprawia koloryt
    • ładnie pachnie
    • poręczna tubka
    Wady:
    • nie pod każdy podkład