Pasty do zębów

Ziaja LTD. Z.P.L. SP. Z 0.0. mintperfekt szałwia pasta stomatologiczna 75
Ziaja LTD. Z.P.L. SP. Z 0.0. mintperfekt szałwia pasta stomatologiczna 75

• 24 listopada 2024 o 23:16
    Jak za 5 zł, to bardzo ok
    Higiena jamy ustnej jest niezwykle ważna i istotna w zachowaniu pięknego, białego uśmiechu oraz świeżego oddechu. Fajnie jest znależć produkt zarówno skuteczny, jak i niedrogi. Ta pasta w codziennej profilaktyce jest ok. Pasta jest dość łągodna w smaku. Dobrze czyści zęby, pozostawia je gładkie i czyste. SMak nie zostaje na długo, ale jest ok. Pamiętajmy, że sama pasta, to dopiero 50% sukcesu. Bardzo ważne jest dokładne i regularne szczotkowanie, czyszczenie przestrzeni międzyzębowych. Pasta jest dość wydajna. Kupiłam w mega promocji - za 5 zł i to super cena za taki produkt. Ziaja znowu pozytywnie zaskoczyła. Płyn z tej linii równie przystępny. Ogólnie polecam.
    Zalety:
    • dobrze czyści
    • jest tania
    • ma łagodny smak
    • pozostawia uczucie gładkich zębów
    GoodDay
    2 marca 2024 o 8:00
    Fajna
    A ja lubię pasty z Ziaji. Zaczęłam ich stosować, odkąd inne drogeryjne powodowały u mnie podrażnienia dziąseł i liczne afty. Pasta jest gęsta, ma przyjemny lekko miętowy smak. Zęby po umyciu są doczyszczone, choć nie zauważam efektu wybielania. Warto myc na zmianę z inna na przykład jakąś z węglem aktywnym. Duży plus za cenę i delikatność. Polecam wrażliwcom.
    Zalety:
    • delikatność
    Wady:
    • brak wybielania
  • 6 lutego 2024 o 8:12
    Jestem na nie
    Skuszona pozytywnymi odczuciami po używaniu płynów do płukania jamy ustnej od Ziaji, postanowiłam przetestować też pastę. Pasta jest zielona i bardzo delikatna w smaku. Polecam ją tym, którzy nie lubią efektu szczypania. Produkt mnie do siebie nie przekonuje przede wszystkim dla tego, że dość szybko "znika" i czuję, jakbym myła zęby rzadką, mocno rozwodnioną pianką. Fani gęstej piany nie będą tu zadowoleni.
  • 1 listopada 2021 o 14:59
    Jest ok
    Pasta dobrze się pieni i fajnie oczyszcza, ale nie jestem pewna czy jest to takie w 100% zadowalające mnie oczyszczenie. Jest przyjemna podczas używania, ale nie wiem czy zdecyduję się na ponowny zakup.
  • 6 grudnia 2020 o 15:39
    Ok
    Pasta zamknięta w typowym opakowaniu. Zapach ma ładny, konsystencja typowa dla tego typu produktów. Jeżeli chodzi o działania to odnosiłam wrażenie, że jakby moje zęby nie były dobrze domyte. Pasta tania, można spróbować, ale ja osobiście potrzebuję mocniejszego oczyszczania.