Podkłady

Bell Hypoallergenic Mat&Cover Make-Up Fluid matująco-kryjący

Bell Hypoallergenic Fluid Matująco-Kryjący Mat Cover 02 30g

Nasi użytkownicy zostawili 50 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 grudnia 2022 o 19:58
    Dobry podkład
    Produkt kupiłam na promocji, nie spodziewałam się też, że zdziała cuda na mojej buzi. Miło się jednak zaskoczyłam! Produkt zamknięty jest w prostej tubce, jednak do samego końca nie miałam problemu, żeby wydobyć go ze środka. Kolor jaki miałam, był najjaśniejszy z całej gamy kolorystycznej. Ładnie kryje niedoskonałości nie robiąc efektu maski na twarzy. Skóra jest gładka z satynowym wykończeniem. Fluid dobrze się utrzymuje, nie wysusza skóry twarzy. Wymaga lekkich poprawek w ciągu dnia, jednak nie jest to uciążliwe. Wydajny, konsystencja jest bardzo kremowa.
    • działanie
    • gama kolorystyczna
  • 10 grudnia 2021 o 14:28
    Całkiem przyjemny podkład
    Mam cerę mieszana przetłuszczająca się w strefie T. Od podkładu wymagam wyrównania kolorytu, nie ciastkowania się oraz wytrzymałości do ok. 8h. Podkład Bell zamknięty jest w tubce, proste opakowanie - dobrze się wydobywa produkt - nie ma efektu wyciekania po otwarci, ponieważ konsystencja jest dosyć gęsta ( to na plus dla mnie). Podkład wytrzymuje u mnie 8h po przypudrowaniu pudrem sypkim Airspoon. Nie wyświeca się mocno, gdy jest cieplej wymaga odciśnięcia przy użyciu np. bibułek matujących. Zimą nie jest to już potrzebne. Dobrze go wspominam, cena jest bardzo atrakcyjna, podkład jest wydajny, dobrze rozprowadza się za pomocą gąbeczki. Myślę że jeszcze do niego wrócę jako do takiego codziennego podkładu.
    Zalety:
    • dobrze kryje jak na swoją lekkość
    • wygodna tubka
  • 9 października 2021 o 15:05
    Przyjaźń na dłużej ;)
    Jakiś czas temu postanowiłam przetestować praktycznie wszelkie podkłady marki Bell,były już przetestowane z konopiami,z galaretką,liftingujący oraz stapiający się ze skórą,inne czekają w kolejce na testy a inne w końcu doczekają się recenzji :D. Od podkładu oczekuję przy swojej 44 letniej cerze odjęcia przynajmniej z 10 lat :D ,niwelowania oznak zmęczenia,ma przykryć przebarwienia,ma mnie nie zapchać,a dawać piękne krycie z efektem satyny czy lekkiego glow. Moja cera:dojrzała,mieszana/tłusta,rozszerzone pory,nierówny koloryt,przebarwienia,tendencja do zapychania się i wysypu niedoskonałości. Mój typ urody jest ciepły,służą mi pigmenty z odcieniem żółci oraz neutralne. Używałam Bell Aqua Jelly w odcieniu Creamy Natural,Bourjois Hm nr 53,Revlon CS nr 180,Shiseido UV Protective kolor medium Ivory,Bell Mat & Cover w odcieniu Nude nr 01. Opakowanie lekka prosta tubka według mnie o brzydkiej szacie graficznej,zdecydowanie do poprawki ;),pojemność 30 g,data zużycia od otwarcia to 12 miesięcy. A to co najważniejsze to jak wywiązał się z obietnic producenta?U mnie sprawdził się w 100% także już na początku mogę zaznaczyć że kupię ponownie :),jest lekki,dobrze się rozprowadza na twarzy, nie waży się ani ciastkuje,bardzo dobrze współpracował z różnymi rodzajami pielęgnacji,nawet przy codziennym stosowaniu nie zapycha,jeśli chodzi o krycie to jest średnie ale można je delikatnie budować czyli dokładać kolejne cienkie warstwy a mimo to wygląda na moim fejsie świeżo i naturalnie.,także dla mnie świetny :).
    Zalety:
    • nie dodaje lat dzięki czemu nie postarza
    • matuje ale nie jest to tępy,ziemisty mat ja bym określiła to jako matująco satynowy z lekką poświatą
    • nie zapycha przy codziennym stosowaniu
    • wydajność,standardowo u mnie podkład starcza na 1,5 do 3 miesięcy codziennego stosowania
    • cena zapłaciłam w Hebe 9 zł.
    • nie podrażnił,nie uczulił
    • nawilża i optycznie wygładza naskórek
    • nie wysusza
    • nadaje skórze naturalny,promienny,świeży wygląd
    • nie podkreśla rozszerzonych porów,nie wchodzi w linie usmiechu,nie tworzy efektu maski
    • nawet nie utrwalony pudrem sypkim nie spływa z twarzy
    • nie oksyduje
    • konsystencja,lekka,płynna,dobrze się rozprowadza za pomocą palców i gąbki Pagano
    • odcień dopasowuje się skóry i ładnie się z nią stapia
    Wady:
    • słaba dostępność stacjonarna,nawet w Biedronce szafy Bell wiecznie u mnie w mieście są puste
    • mała ilość odcieni
    • brzydka szata graficzna
    • przydałby się filtr
    Ewix01
    14 grudnia 2020 o 20:15
    No nie matuje!
    Podkład jest lekki a mimo to dobrze kryje niestety nie daje efektu matu wręcz święci się zaraz po aplikacji trzeba dobrze przypudrować i nawet się trzyma ale po 3 godzinach trzeba rytuał powtórzyć. Trwałość hmm... średnia po cały dniu przy demakijażu nie zostaje go zbyt dużo na waciku. Podkładem nie zrobimy sobie krzywdy nie zapycha nie ciastkuje się, nie wchodzi w pory i nie wysusza. Nałożony nawet w większej ilości nie da nam efektu maski. Po prostu jest to przeciętny podkład w niskiej cenie raczej do cery suchej/normalnej.
    Zalety:
    • krycie
    • nie zapycha
    • nie wchodzi w zmarszczki
    • nie ma efektu maski
    • poręczna i lekka tubka
    • wydajny
    Wady:
    • nie matuje
    • trzeba pudrować
    • ściera się w ciągu dnia
    • mokre wykończenie
    zabkjaa
    21 października 2020 o 11:07
    Dobry podkład za niską Cenę.
    Do kupienia podkładu tak na prawdę namówiła mnie Pani z drogerii, i muszę przyznać, że jestem z niego zadowolona . Ja nie potrzebuję nie wiadomo jakiego krycia, tylko raczej wyrówniania kolorytu, nie lubię efektu maski i dla mnie podkład jest w sam raz. Co do tego, że jest matujący raczej bym polemizowała. Jednak nie ma co narzekać. Myślę, że kupię jeszcze nie jeden. :)
    • krycie